Bildirim
Arçelik A49L 9782 5AS Nasil bi tv acil cvp verebilcek var mi
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben aldım, memnun kaldım.Tv teknolojilerden çok bilgi sahibi olmayan biriyim ama teknik bilgilerinden az çok anlarım.İlk defa led tv aldım, çok araştırdım, mağazaları gezdim, Sony almayı düşünüyordum ama Android olanı 3.500 tl den aşağı bulamadım.Philips pus 7002 serisi vardı onda da çok olumsuz yorumlar yapılmıştı vazgeçtim.En son Beko ve Arçelik arasında kaldım ikisini karşılaştırdım ve en iyisi Arçelik olduğunu anladım ve aldım.Tek eksiği HDR özelliği olmaması ama bu eksiği kendi ürettiği yazılımlarla gidermiş olabilirler.Tv ye gelicek olursak görüntü kalitesi bu segmentte çok iyi, hele ki Vestel'e göre.Android olması avantaj iyi ki android almışım.Bir de Web tarayıcı yüklü gelmedi, play store da yok.Flash bellek ile yüklemeye çalışacağım.Sonra Netflix, Youtube , Flimbox gibi diğer uygulamalar sıkıntısız akıcı çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panorama_ömer16 -- 24 Aralık 2017; 18:25:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X