Bildirim
Arçelik A55-LS-9378
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: loth
Merhabalar Arkadaşlar,
Mevcut olarak kullanmış olduğum televizyonuma uydu bağlantısı yaptım. Acaba elinde güncel kanal listesi olan var mı benimle paylaşabileceğiniz ? DSMART modüllü üyelik sahibiyim, teşekkürler.
Nasıl bu tvden memnunmusunuz? yanında gözlük veriyorlarmı? -
Gayet memnunum televizyondan. Bu soruma buradan cevap bulamadım ama arçelik servisi sağ olsunlar gayet yardımcı oldular.
6 adet pasif gözlük çıkıyor kutu içeriğinden. -
quote:
Orijinalden alıntı: loth
Gayet memnunum televizyondan. Bu soruma buradan cevap bulamadım ama arçelik servisi sağ olsunlar gayet yardımcı oldular.
6 adet pasif gözlük çıkıyor kutu içeriğinden.
Tşkler ben bir ankara bayisinden 2500 tlye buldum alınırmı bu fiyata yoksa başka bir markaya bakmalımı vestel 55pf9090 ile arasında kaldım buda 2400 tlye geliyor -
Vestel ile kıyaslanmayacak bir ürün, arkadaşımda vestelin 65inç tvsi var. Bin pişman vestel aldığına.
2500TL, A55-LS-9378 ürünü için mükemmel bir fiyat, ürünün revizyonlu olup olmadığına dikkat etmelisin. İyice bir sor istersen çünkü ürünün liste fiyatı 3750tl 450tl paro indirimi var onun ile 3300'e geliyor. -
Tamam tşkler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X