Şimdi Ara

Arcelik Beko Profilo Bosh Siemens çamaşır makinasi tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler hocam bunu da öğrendik, dikkat etmeye çalışacağım ama mat yüzey değilse ne kadar anlaşılır muammaArcelik Beko Profilo Bosh Siemens çamaşır makinasi tavsiyesi Zaten makinelerde eski kalite de kalmamış. 4-5 yıl önce bir Profilo almıştım. Dün bir mağazada Bosch grubuna Arçelik grubuna baktım kazan kalitesi benim profilodan kötü hissettirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 14 Ağustos 2024; 13:29:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hala yıkamada galvaniz tambur olacağına ihtimal vermiyorum. Ne kadar parlak olsada, paslanmaz çelik gibi pürüzsüz olması zor ihtimal. Alacaksanız arçeliği arayıp yada mail atıp sorun isterseniz.

Bana kalırsa bayiideki arkadaşlar kurutma makinesi ile karıştırıyor. Kurutmalarda birçok markada genel olarak galvaniz ve alusi(aluminyum-silikon) kaplama tambur yaygın olarak kullanılıyor. Bu tip tamburlar kurutmalarda yeteri kadar direnç gösteriyor ancak tabi bir çelik kazan değil.

Ancak satış temsilcisinin mağazada çelik kazan gösterip eve alusi kazan göndermesi apayrı bir olay.

Edit: Kazan/tambur düzeltme

Bir yandan eski 30 yıllık makinelerde kazan, tambur ve kazanı tutan örümcek direk paslanmaz çelik hocam. Üstelik rulmanıda arka taraftan kolayca çıkıyor.

Bkz.https://m.youtube.com/watch?v=mUAjb4Jjsaw&pp=ygUVYm9zY2ggd2ZtIDM2MDAgcnVsbWFu

Bkz.2
    Fatih Bank Kombi ve Beyaz Eşya Servisiyoutube
    30 Yıllık Çamaşır Makinesine Bakım Nasıl Olur! Çamaşır Makinesi Kazan Bilyası Nasıl Değiştirilir!
    https://www.youtube.com/live/k8wlaDgUjM0?si=dEPp6MLYoRbFxfnn

Bu tip makineleri artık yarı profesyonel adı altında 4-5k euroya satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 14 Ağustos 2024; 14:0:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Galveniz tambur dedikleri geri dönüşüm malzemeleri ile üretilmiş plastik içerikli pet tub tambur metal düğme vs. ile ezilmeye yatkın duruyor.Bence bimde satılan keysmart marka çamaşır makinesini alın şahsen ben uygun fiyata onu aldım ve ek garanti yaptırdım memnunum makine arçelik üretimi servisleride öyle.

Arcelik Beko Profilo Bosh Siemens çamaşır makinasi tavsiyesi

Arcelik Beko Profilo Bosh Siemens çamaşır makinasi tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 15 Ağustos 2024; 16:47:2 >

• Bizzat Siemens kullanıcısı olarak söyliyeyim. Çamaşır makinesi hariç herşey alınır. Ama çamaşır makinesini becerememişler. Gerek kronik sorunları gerek kazanın ve yükleme girişinin küçüklüğü. Çok kullanışsız ben ve çevremdeki birkaç Bosch Siemens Profilo kullanıcısıda neredeyse aynı görüşte. Yeni çıkan arçeliğin PM ve DMX makineleri bence oldukça dandik. Üstelik kazanları eskiden 7kg makinelere taktıkları makinelerle aynı. Yani kısaca 2020 model makinelerde ki 9kg kazanı ile şuan ki kullandığı 9kg kazanı aynı değil. Bayiye gidip bakarsanız DMX ve PM ler incecik. Resmen 9kg adı altında 7kg kazanlı makine satılıyor. Size tavsiyem hala eski kazanı yani gerçek 9kg kazanı kullanan 9120M modeline göz atmanızdır. Hem suyu gerektiği kadar kullanıyor. Yenilerinde suyu kısmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcelik DMX ile PM serisi arasındaki ne fark var bilen varsa bilgi verebilir mi

• kasabalidayi K kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef detaylı bilgi vermiyor arçelik. Birileri söküp paylaşana dek pek bilgi sahibi olamayacağız sanırım. Aştusta grundigde gene bir miktar kısaltmalardan yprum yapılabiliyor ancak arçelik ve beko muamma.

Şöyle bir karşılaştırma var ancak pek bilgi yok. Dmx daha derin, pm daha yüksek gözüküyor.

Bkz.

www.sikayetvar.com
    Arçelik 9100 DMX ve Arçelik 9103 PM Karşılaştırması - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/karsilastir/arcelik-9100-dmx-vs-arcelik-9103-pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 18 Ağustos 2024; 20:46:59 >

• onatba O kullanıcısına yanıt
    Ben de bulamadım hocam. Su an icin sadece dış görünüşünde farklılıklar var. Internetten alınırsa daha uyguna geliyor ancak hasarlı gelme ihtimali var bu konuda çok fazla şikayet okudum o yüzden cesaret edemedim. Bulunduğum ilçede beyaz eşya bayisi de yok. Bi çözüm bulmam gerekiyor.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Hocam işte kazan plastik, tambur çelik. Yani dönen kısım çelik. Gönderdiğiniz fotoda tambur paslanmaz çelik. Tamburun haznesi yani tamburu çevreleyen hazne yani kazan plastik. Plastik kısım geri dönüşüm malzeme kullanılmış. Yeni makinelerde ne seviyede sağlamdır bilemiyorum ancak düğmeyle fln ezilmez herhalde.

• onatba O kullanıcısına yanıt

Yeni arçeliklerde tamburda çelik değil artık oda plastik alaşımlı dikkatinizi çekerse mat yapıda çelik olanlar parlak.

• Profilo çamaşır makineleri nasıldır kullanan var mı yada tavsiye eden?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.