Şimdi Ara

ARÇELİK BÖLGESEL SICAK FIRSATLARI (İLK MESAJ GÜNCEL) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
19
Favori
16.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sıcak fırsat değil bildiğin reklam yanlış yere açılmış
  • TV Buzdolabi bulasik makinasi icin saglam kapmanya var mi?
  • Ocak almayı düşünüyorum set üstü. Yardımcı olur musunuz max 400 tl bütçe var.🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris5 B kullanıcısına yanıt
    Destek için teşekkür ediyorum. Beyaz eşya ve Televizyon çeyiz fırsatları çok iyi şu anda sadece TV'lerde montaj zorunluluğuna dikkat etmen gerek. İlk sayfada yazdığım gibi Bu ay sonuna kadar montaj kaydıyla TV'lerde özel indirimler mevcut. TV teknolojik bir ürün ne zaman kullanılacaksa o zaman alınmalı ama tercihin Arçelik olacaksa şu an olan Paro indirimlerini kaçırma. Beyaz eşya da sıcak paro indirimli ürünlerden seçersen çok uygun fiyata geliyor ürünler fakat hepsi bu ay sonuna kadar kurulum şartı ile ve 3Lü veya ikili olarak alındığında kombo yapılamıyor tek olarak indirimli.Bana göre kendin yerine göre, beğenine göre seçip 650 tl indirim ile 3'lü çeyiz paketi almak daha avantajlı olacaktır.
  • vanbad kullanıcısına yanıt
    Ocaklarda Arçeliğin uyguladığı özel bir indirim yok ama en yakın Arçelik-Beko bayiilerinden bayii indirimi var mı sorabilirsiniz. Uygun fiyatlı olanlar Beyaz standart modeldir. 810 E tüplüsü 810 DG Doğalgazlı olan modeli.
  • lostangel kullanıcısına yanıt
    Arçelik ile bir bağlantım yoktur, sadece bir bayii de çalışıyorum.Reklam yapma amacım'da yok, şu ana kadar hiç bir forumdaş benden ürün almamıştır, aldım diyen konuya yazabilir. Reklama ihtiyacı olan bir bayii'de değiliz, Pm ile sorabilirsiniz en çok arçelik ürünü satan Bayii'lerden biriyiz. Bayii adımızı bu sebeple yazmadım reklam algılanmasın diye , ya da gelin lütfen bizden alın yazmadım, sadece elimin altında olduğu için forumdaşlarım ihtiyacı olduğunda 1. elden açıp bakabilsin diye bir fırsat konusu açtım o yüzden yeri de bence doğru.
  • mtnrkl M kullanıcısına yanıt
    ilk sayfayı Arçelik'ten gelen haberlere göre güncelliyorum. Bulaşık-Çamaşır indirimi, 3'lü çeyiz paketi indirimi, Tv'lerde Paro indirimi güncel kampanyaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 9 Mart 2017; 19:8:32 >
  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    internet satışlarıyla ilgili cevabımı biraz üstte yazdım. Bende konuyu açarken Arçelik Sıcak fırsatları yazdım yoksa konu başlığına şu ürünü internette şu fiyata buldum yazardım. Konu Arçelik tarafından resmen duyurulmuş sıcak fırsatlar. Tabii ki isteyen beğendiği kodu araştırıp daha ucuza varsa alabilir.
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Kügerr markasını ilk defa duydum cahilliğime ver dostum. Teknik özellikleri kağıt üzerinde çok iyi duruyor ama tabi teknik servisi, yedek parça fiyatı ve tabii en önemlisi kullananların memnuniyeti önemli. Bende mesela herkes Bosch-Viessmann vs. kombi önerirken Doğalgaz firmasının önerisiyle Fondital tercih ettim gayet memnunun. Bu tür ürünler biraz da şans işi. İnternet sitesi bana çok güven vermedi. "Türkiye’nin 81 ilinde kurulu profesyonel teknik servis ağımıza aşağıdaki telefon numarasından ulaşabilir, randevu talebinde bulunabilirsiniz." yazıp bir Ev-İş telefonu vermek bana her ilde bir davlumbaz tamircisi ile anşlaştılar hissi verdi, sanırım hiç bir yerde sadece kügerr markasına bakan yetkili servisi yok.Teknik servis sayfasına da, Acil destek sayfasına da aynı numarayı yazmışlar. sadece internet mağazası açmaları 1 Showroom bile bulundurmamaları da garip. ama 6 ay koşulsuz şartsız geri iade ise baya kendilerine güvendiklerini gösteriyor. S.S.S kısmındaki şu soru ve cevap beni benden aldı." Ürünler Almanya’da mı üretiliyor?";" KÜGERR’in bazı modelleri Türkiye’deki lisanslı üreticisi tarafından, bazı modelleri ise başka ülkelerde üretilmektedir." Made in china ya da korea yazamamışlar

• ltendymion L kullanıcısına yanıt
    O zaman 1000 liralık ürünü 2000 liraya sıcak fırsat diye satan firmanın her ilanını konu açalım buraya.

Burası sıcak fırsat bölümü yani o ürünün en uygun fiyata satıldığı kampanyaların paylaşıldığı yer.
    Satan firma sıcak dedi diye her kampanya paylaşılırsa konudan geçilmez burası.
  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    O sebeple Arçelik tarafından yayımlanmış tüm indirim listesini atmadım buraya çaba sarfedip içinden insanların işine yarayacakları eledim. Arçelik bayii sistemi ile çalışıyor bu sebeple şurada şu fiyata buldum konularını da açabiliriz ama bu konu da bence gayet önemli ve sıcak ihtiyacı olan için.
  • Anneme beko buzdolabı aldım 1 ayda 2 kere servise gitti.

Uzak durun.

(Ben kullanıcı tecrübesiyim. İsteyen silsin mesajımı)

• zero01 kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı tecrübesi önemli tabii ki, ama şöyle düşünün 7 yıl garanti yapılmış müşterimizin buzdolabını Arçelik 7. yılın sonunda bozulduğunda tamiri mümkün olmadığı için yeni muadil ürün ile gözümün önünde ücretsiz değiştirmiş bir firmadır.Tüketici memnuniyeti konusunda, çalışan olarak değil bir kullanıcı olarak tercihim yine Arçelik olurdu. Örnek; LG 10 yıl motor garantisi veriyor ürünlerine, sorun bakalım bununla ilgili bir belge veriyor mu karşılığında, yanlış anlaşılmasın garanti var, garanti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltendymion

Kullanıcı tecrübesi önemli tabii ki, ama şöyle düşünün 7 yıl garanti yapılmış müşterimizin buzdolabını Arçelik 7. yılın sonunda bozulduğunda tamiri mümkün olmadığı için yeni muadil ürün ile gözümün önünde ücretsiz değiştirmiş bir firmadır.Tüketici memnuniyeti konusunda, çalışan olarak değil bir kullanıcı olarak tercihim yine Arçelik olurdu. Örnek; LG 10 yıl motor garantisi veriyor ürünlerine, sorun bakalım bununla ilgili bir belge veriyor mu karşılığında, yanlış anlaşılmasın garanti var, garanti var.

Arçelik'i övmenize lafım yok, isteyen alır isteyen evine sokmaz ama LG gibi köklü bir firmaya çamur atarak para kazanmaya çalışmak ticaret ahlakına hiç yakışmıyor. Sizin o garantisine çamur attığınız inverter motorların 10 yıl garantisi sadece LG'de değil Samsung'da da mevcut. Çünkü yeni teknoloji üretiyor ve kullanıyor adamlar. Arçelik gibi Çin'den fason motor sipariş etmiyor. Sonra dolar yükselince böyle fiyatlara zam yapmak zorunda kalıyor arçelik.

İstersen sildirirsin yorumumu ama en azından bir dahakine daha dikkatli yazarsın.

• barracudaaa kullanıcısına yanıt
    Niye üzerinize alındınız anlamadım, ben de evde LG kurutmalı çamaşır makinesi kullanıyorum, ürünün ne olduğunuda teknolojisini de biliyorum, amacım da çamur atmak değil di, ben garantisini söyledim, sorun bakalım bununla ilgili bir belge veriyorlar mı diye? Yeni teknoloji üretsinler tabiii ki bu sektör için olumludur. Ama sorumda ısrarcıyım eğer siz bayii iseniz ya da bayii de çalışıyorsanız siz de cevaplayabilirsiniz. Sorum açık; 10 yıl motor garantisi ile ilgili bir belge veriyorlar mı, vermiyorlar mı?
    Ek olarak benim evdeki LG makinenin arkasında üretim yeri olarak Panda corp. Made in china yazıyor. Yani sadece motor değil komple Çin'de fason üretim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 9 Mart 2017; 21:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltendymion

Niye üzerinize alındınız anlamadım, ben de evde LG kurutmalı çamaşır makinesi kullanıyorum, ürünün ne olduğunuda teknolojisini de biliyorum, amacım da çamur atmak değil di, ben garantisini söyledim, sorun bakalım bununla ilgili bir belge veriyorlar mı diye? Yeni teknoloji üretsinler tabiii ki bu sektör için olumludur. Ama sorumda ısrarcıyım eğer siz bayii iseniz ya da bayii de çalışıyorsanız siz de cevaplayabilirsiniz. Sorum açık; 10 yıl motor garantisi ile ilgili bir belge veriyorlar mı, vermiyorlar mı?
    Ek olarak benim evdeki LG makinenin arkasında üretim yeri olarak Panda corp. Made in china yazıyor. Yani sadece motor değil komple Çin'de fason üretim.

Üzerime alınacak bir şey yok, sadece bir tüketiciyim. LG ve Samsung gibi köklü 2 firmada belge derdiniz niye ki? Olmaz ya hadi oldu diyelim bir sıkıntı oldu garanti kapsamında değil kardeşim dediler; 2 firmanında boy boy bu konu ile ilgili reklamları oldu açar biri tüketici mahkemesine 1 dava o reklamları delil gösterip sonra emsal karar üzerinden herkese tıkır tıkır kanun nezdinde işler yürür. Koskoca 2 firma kaçacakta değil. Tabi bu 2 firma olayı bu boyuta getirecek firma da değil zaten.

Bence burada asıl sorun Arçelik gibi 62 yıllık bir firmanın motor üretmek yerine motorları Çin'den sipariş etmesi, üstelik fason. Yani siemens bosch gibi gidip fabrikayı kendisi kurmuyor herhangi bir x firmasına sipariş geçiyor. İşte bu yüzden 1euro 4tl oldu. Neyse konuyu uzatmayayım size bol satışlar dilerim.

Edit: Bu firmadan bahsediyorsun sanırımhttps://www.bloomberg.com/profiles/companies/8022350Z:CH-nanjing-lg-panda-appliances-co-ltd

Fason değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracudaaa -- 9 Mart 2017; 23:26:38 >

• @ltendymion hocam size hak veriyorum.
    Kimse yoğurdum ekşi demez. Ekmek kapınız sonuçta.

Arçelik-beko-altus gibi markaların kaliteli olduğunu söylemek için bosch-siemens gibi markaları hiç duymamış olmak gerekir.

arçelik kalibresi zayıf bir firmadır.
    2 klimasını aldım. çok pişmanım. servis çözemedi sorunlarımı.

Size hayırlı işler.
  • barracudaaa kullanıcısına yanıt
    Derdim LG- samsung gibi köklü bir firmayı karalamak değildi, belge derdim sadece yapılan işin kitabına uygun olmadığı yönünde. Nihai tüketici için motoru mu bozuldu başka bir şey mi arıza yaptı bilmek- kanıtlamak pratikte imkansız gibi bir şey, ben sadece buna dikkat çektim.Sonuçta Arçelik'de LED panellerini ve Klimalarının Kompresörlerini LG'den satın alıyor, LG-Samsung'u yermek bana kalmadı. Daha önce yazdığım gibi ben buradan bir şey satmıyorum, bu sebeple Amacım Arçelik avukatlığı yapmak LG-Samsung'u yermek değildi, ama sizin yazdıklarınızdan direk Arçelik'le ilgili yergi yazmak amacınız olduğunu görüyorum. Arçelik avukatı değilim bu sebeple neden motorunu Çin'den sipariş ediyor, neden kendi yapmıyor konusunda yorumda bulunamam. Ama neden LG klima kompresörlerine 10 yıl garanti verirken, Arçelik LG'den aldığı kompresörlere neden 3 yıl garanti diyor bunu açıklayabilirim. Çünkü Arçelik'de biliyor LG'nin verdiği motor garantisinin yalan olduğunu, pratikte hiç bir geçerliliğinin olmadığını.

Bu arada Panda corp. LG electronics tarafından kurulmuş, LG, Samsung için ve ayrıca Çin, Uzakdoğu pazarına birçok marka adı altında fason Çamaşır - Kurutma ve Kurutmalı çamaşır makinesi üretmek için kurulmuş bir fabrikadır, yani kaçacak değil dediğiniz firma Türkiye'de satacağı Beyaz eşyayı Türkiye'de üretmekten imtina ediyor, koskoca Siemens-Bosch dahi gelip Manisa'da fabrika kurmuşken.

İlk mesajda belirttiğim gibi amacım çok ekmeğini yediğim, bir çok sıcak fırsatını yakaladığım,Sıcak fırsatlar bölümüne ufakta olsa bir katkı yapmak, eksik olduğunu düşündüğüm bir konuda insanlara ilk elden bilgi vermek, insanların o bilgi ile ne yapacakları kendilerine kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 10 Mart 2017; 10:37:4 >

• zero01 kullanıcısına yanıt
    Ben yoğurdum ekşi diyorum oysa ki Bosch-Siemens daha önce de yazdığım gibi çok kaliteli beyaz eşya üreten bir firmadır. Ama servise işiniz düştüğünde 5 liralık bir düğmeye 20 lira istediklerinde ne dediğimi anlarsınız.Sizin gibi F/P hastası forumdaşlarım için biçilmiş kaftan Arçelik-Beko grubu bana göre. Her markanın alınabilecek-alınmayacak ürünleri vardır. Benim evdeki Buzdolabı-Bulaşık makinem Bosch üstelik Manisa üretimi.Çamaşır makinem LG, Klimam ise LG-Beko.

Arçelik avukatı değilim ama haklı olduğu konularda elbette çalıştığım ekmeğini yediğim firmayı korumam normal değil mi.? Farklı bir firma da çalışsaydım da aynı şekilde davranırdım. Kalibresi zayıf dediğiniz firma 65 yıldır var, Beyaz eşya üretiyor bu ülkede ve satıyor, 20-30-35 yıldır evinde Arçelik kullanan ve evine Arçelik dışında bir marka sokmayan insanlar var hala, ben bile şaşıyorum bu ne bağlılıktır diye, insan eşine bu kadar sadık olamıyor. Klimaları LG ile ortak üretim bu arada, servis çözemedi ise Call-center'ı arayıp şikayet oluşturun,en kısa zamanda çözeceklerdir sorunlarınızı. Her servis aynı kalibrede olamıyor maalesef, Arçelik için yumuşak karnıda bu belki'de. Bosch Siemens gibi Merkez servis sistemi olmaması. Neredeyse her mahallede yetkili servis mevcut, bu sebeple hepsinin aynı kalitede olmasını sağlamak çok zor Arçelik için. Selamlar.

• Ben beyaz uygun bir ankastre firin ariyorum. Nadiren kullanicaz var mi fiyat urun tavsiyemiz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.