Şimdi Ara

ARÇELİK BÖLGESEL SICAK FIRSATLARI (İLK MESAJ GÜNCEL) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
19
Favori
16.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mikrodalga varmı.. Uygun..? Set üstü Ankastre döküm olan ocak alacağım ama.. Kararsız kaldım..

2 sinide Arçelik almıştım. 4.ayda gittiler. Mikrodalga alttaki tepsi dönmüyor. Ocakta da vok kısmı çalışmıyor. Servis 3 kere geldi. Bunlar böyle.. Birşey yapamayız dediler.. Ne demekse..? Arçelik gibi kurumsal dev bir firma. Düşünün artık.. Sıkıştırıncada isterseniz tüketici mahkemesine verin diyorlar..

Mikrodalga Çin'e fason yapılıyormuş.. İçindeki devreler ellerinde yokmuş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aesthetics A kullanıcısına yanıt
    Süpürge konusunda bana göre biraz geride kaldı Arçelik ama yeni A performans ürünleri ile atak peşinde.Örneğin toz torbalı ;https://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-s-4540-t-supurge.html ya da torbasız;https://www.arcelik.com.tr/toz-torbasiz-supurge-s-7540-supurge.html . Rowenta, Philips,Dyson süpürgenin kralları bence. Enerji regülasyonu değiştiği için eski 2400-2500 Watt süpürgeler ortadan kalktı, yerine motor gücü düşük 1000 Watt ve altı A-B-C performans ürünler yerlerini aldı. Halı ve düz zeminde A performans çekim yapan süpürge üretmedi daha Arçelik. Ben kendime alsam Rowenta 4A olan modeli alırdım. şu model;http://www.hepsiburada.com/rowenta-ro6477-silence-force-4a-toz-torbali-elektrikli-sessiz-supurge-pm-evrowro6477 Halıda,Düz zeminde,enerjide ve Dışarıya toz salma olarak A performans. Benim için performansı çok önemli değil Arçelik olsun F/P ürünü olsun uygun fiyatlı olsun dersen 4240 C tavsiyemdir, pişman olmazsın, sattığımız tüm müşteriler memnun oldu.

• fatmank F kullanıcısına yanıt
    Arçelik size özel yeni fırın üretti. Şaka bir yana gerçekten tam istediğiniz gibi bir fırın lanse etti Arçelik, henüz gelmedi ama önümüzdeki ay dağıtım başlar diye tahmin ediyorum. Uygun fiyatlı Beyaz 6 fonksiyonlu gömülebilir düğme 71 litre ankastre fırın. Model kodu 9621 CB siyah camlı modeli de var 9621 CS . tavsiye edilen perakende satış fiyatı Siyah; 870 TL, Beyaz ; 919 TL Bayiinizden ısrarla sorunuz. şaka şaka sormayınız daha gelmemiştir hiç bir bayii'ye, daha 07.03.2017 tarihinde duyurusunu yaptı Arçelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 10 Mart 2017; 12:17:16 >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Mikrodalga fırın kullanmıyorum ama çok ucuz ürünler olduğunu biliyorum, ben olsam Arçelik mikrodalga almam, dedikleri gibi Çin menşeii ürünler ve çabucak bozuluyorlar, Çin vs. gibi avrupa birliği ülkelerine getirilen %30 gümrük vergisi nedeniyle çok gereksiz arttı fiyatları. Piyasadan markasız ürünlerden alıp bozulunca atmak en kolayı. Bence garantisi bitmediyse call-center'ı arayıp firmaya güveninizin sarsıldığını söyleyin, başka ürünler alırken Arçelik tercih etmeyeceğinizi söyleyin, çözüm bulmalarını isteyin kesin sorun çözülecektir,çoğunlukla teknik servislerin yaptıkları işlemlerden Arçelik merkezin haberi dahi olmuyor.
  • Hocam merhaba konu içinde ayrıca teşekkürler gerçekten takip edip bilgi alıyorum..

Benim size sorum şu olacak evde 8 dilimli büyük tost makinası var ama tezgah küçüklüğünden her sabah yapamıyorum o yüzden Arçelik marka bir tost makinası alıcam ama istediğim boyda sadece 2 model var sanırım ben K 2370 düşündüm ama sizin başka ne tavsiyeniz olur bana tek kişi için yeterli midir sorun yaşar mıyım..

Bir diğer sorumda 3 sene önce tartı almıştım bozulunca servise götürdüm serviste parçası yok dedi artık çöp oldu bu deyince bende genel merkezi aradım ve eski baskülü alıp yerine bambu görünümlüyü 30 TL karşılığında vereceklerini söylediler ama siteden o model kaldırılmış sebebi yeni model gelecek olması mıdır..?
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    2370 Arçelik için tek mini tost makinesidir, ama tek kişi için yeterli olacaktır. Fakat Arçelik'te de bizde de yok. Büyük ihtimal Arçelik model değişimi yapacak o üründe. Elinde olan bayii bulursanız ya da internetten uyguna bulursanız alın, güzel üründür. Baskül, kişisel bakım ürünleri vs. ürünleri Arçelik-Beko olarak bitiriliyor ve Grundig markası altında birleşiyor, o sebeple kaldırılmış olabilir internet sitesinden. Büyük ihtimalle maliyetine size verecekler müşteri memnuniyeti açısından. Bence garantisi bitmiş ürün için güzel fırsat kaçırmayın. Muadili şu :http://www.grundig.com.tr/ps-4110.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 10 Mart 2017; 13:47:33 >

• ltendymion L kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için çok saol hocam..

aynen dediğiniz gibi çoğu bayide yok olan bir bayi buldum sizce nakitte kaça kadar düşebilirim tost makinasında birde arçeliğin sitesine girince bir bölüm doldurdum size özel 100 TL indirim tanımlandı dedi bayiye söylesem indirim sağlar mı bana bu makinada..?

Tartı içinde bankaya ödeme yaptım önümüzdeki günlerde sanırım alırım servisten gerçekten çok yardımcı oldunuz saolun..
    internette 99 TL'ye buldum bence denenebilir, sonuçta Küçük ev aleti, sorun olacağını sanmıyorum.https://www.akakce.com/siparis/?p=108936272&ref=akakce&v=1.30.4 Arçelik İnternet sitesinde 100 TL'ye varan indirim diyor, 130 TL'lik ürün için 100 TL indirim olduğunu sanmıyorum. (kendim denedim indirim yapmadı hain Arçelik)
  • ltendymion L kullanıcısına yanıt
    Akşama gidip bakmak lazım o zaman bayiye indirimi de sorarım o arada sizede hayırlı satışlar hocam..
    100 tl civarına satıyorduk biz de ürünü 100 TL'den fazla vermeyin, piyasada yok diye dolandırmasınlar. Ederi zaten 100 TL ürünün.
  • Hocam, (isteyen üzerine alınsın bi zahmet, biraz edep bilir belki) boş beleş yorumları hiç dikkate alma bu tipler malesef heryerde, iş yerimde de var trafikte de cadde sokakta da; tek bildikleri eleştirmek laf kirliliği yapmak.
    çok güzel ve başarılı bir konu oluyor.
    Hatta şöyle soyleyeyim kendi adıma yakında beyaz eşya alacağım ve hergün sırf bu ve benzeri birkaç konu için foruma giriyorum. Mümkünse ürünleri verdiğiniz emeğin karşılığı olmasa da sizin çalıştığınız şubeden alabilirim ya da daha güzeli bu konuyu bir şekilde arçelik' e iletip gıyabında teşekkür edeceğim. Emeğinize sağlık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deitel kullanıcısına yanıt
    Sorun değil hocam, hizmet sektöründe çalışanlar olarak her tür müşteriye-insana alışkınız, bizim için artık sorun değil, ben cevapları sanki suçluymuşuz suçumuzu kabul ediyormuşuz gibi olmasın diye yazıyorum, eleştiriye can kurban, suçlama, iftira, hakaret olmadıkça bizim için sorun yok.
    Daha önce de yazdığım gibi bizim bayii'den alınsın ya da bize ticari bir kazanç olsun diye açmadım konuyu, ama alırsanız hayır başka kapıya demeyiz tabii ki her müşteri velinimetimizdir. Teşekkür konusuna gelince ben kendi adıma teşekkürlerinizi kabul ediyorum ve size teşekkür ediyorum, ama konu Arçelik olunca ben geriliyorum hocam bırak teşekkür burada kalsın, Arçelik üretici, bayiilere satıyor ticarti için yapıyor bunu, biz bayiilerde kar koyup satıyoruz aslında işimiz ticaret ve hizmet, boşver Arçelik ürün geliştirsin, ürün üretip satsın, biz de iyi veya kötü eleştirelim, alalım ya da beğenmeyip almayalım. Benim işim de ilk elden size fırsatları ulaştırmak olsun, öyle kalsın.

• arçelik lpg uyumlu ankastre ocak almak istiyorum.
    http://www.asilev.com.tr/Arcelik-O-701-YEB-Ankastre-Ocak,PR-280.html

bu nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 11 Mart 2017; 17:21:51 >
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Baktığınız ürün standart beyaz ankastre ocak. Ben de Doğalgazlı setüstü olanını kullanıyorum gayet memnunuz.
  • Bu arada konu sıcak fırsatlardan konu-dışına atılmış. Yeterince sıcak gelemedik sanıyorum. Olsun bizde konu dışı sıcak-soğuk ne kadar fırsat varsa paylaşırız.
    Önümüzdeki ay için tüm Arçelik Paro indirimli ürün listesini hiç değiştirmeden buraya atmayı düşünüyorum, siz ne dersiniz dostlar?
  • Evet konu sıcak fırsatlardan çıkarılmış bence gayet sıcaktı en azından fiyat ve bilgi almak açısından iyiydi bizde buradan takip ederiz sıkıntı yok..

Bugün gidip o tost makinasına baktım ama beğenmedim bende K 8180 TG aldım 230 TL 4 taksit sizce nasıl fiyat hocam..? Ama o nette tanımlanan indirimi sormayı unuttum bayiye..
  • derin dondurucu için kampanya var mı? 2502 yada 2701 nasıldır? önerir misiniz? fiyatlar nedir?
  • Hocam merhabalar çamaşır makinesi tavsiyesi olarak 8103 YP önermişiniz bir arkadaşa. Araştırdım fakat hiç kullanıcı yorumu bulamadım. 8103 Y modelinde gürültü yaptığından çok şikayet var. İkisinin arasındaki fark nedir? 8103 YP ürünüyle ilgili size geri dönüşler nasıl?
  • pay.check kullanıcısına yanıt
    8103 Y eski tip motor içerir, Ses seviyesi yıkamada 61 db sıkmada 74 db iken Inverter motor olduğu için 8103 YP yıkamada 51 db sıkmada 72 db ses çıkarmaktadır. Fiyat olarak arada çok fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 12 Mart 2017; 13:19:39 >
  • tracy kullanıcısına yanıt
    2502 ya da 2701 isimli modelleri bulamadım yanlış yazmış olabilir misiniz? Derin dondurucular için şu anda Arçelik tarafından bir indirim tanımlanmamış durumda bayii'ler aldıkları fiyata göre bayii indirimlerini yapabiliyorlar tabii ki.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.