Şimdi Ara

ARÇELİK BÖLGESEL SICAK FIRSATLARI (İLK MESAJ GÜNCEL) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
19
Favori
16.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye edeceginiz camasir makinasi var mi? 1000-1300 bandinda, samsung dusunuyorum ama eger guzel bir urun varsa arcelik de bakabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TQ2 kullanıcısına yanıt
    7103 Y 1000 TL civarında 8103 Y ise 1300 TL nin biraz üstünde. İkisi de eski tip kayışlı motor, tercih senin tabi. Samsung ile Arçelik farklı klasmanda, Arçelik-Beko'yu Siemens-Bosch ile kıyaslamanı tavsiye ederim, iki grupta Beyaz eşya da Fiyat-kalite sınıfına dahiller. LG-samsung , Indesit - Hoover , Hotpoint-Ariston ithal grubuna giriyor, Vestel-ragal yerli uygun fiyat klasmanında..
  • Dostlar öneriler için teşekkürler bunu sipariş ettim.
    http://www.asilev.com.tr/Arcelik-Ultra-Ionizer-12330-AA-12000-BTU-Inverter-Duvar-Tipi-Klima,PR-1680.html

2179 tl'den aldım ben, ardından 220 tl zam yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 14 Mart 2017; 14:31:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltendymion

Gayet iyi bir fiyata almışsınız. 5231 nhey üretimden kalktı hocam normal satış fiyatı 1949 TL o sebeple bayii'ler elden çıkarmak için alış fiyatına biraz ekleyip satıyorlar. Kazık yememişsiniz ama ürünün depoda en az 1 senesi var, ama buzdolabı için sorun değil bozulup kokacak hali yok kapalı pakette, sadece açtıklarında kontrol edin teşhir ürünü mü yoksa içinde orjinal bantları vs. duruyormu. Kapalı paket diye teşhiri vermiş olmasınlar.

kapalı kutusunda köpükleri ile birlikte getirip açtılar kurdular hocam sanırım teşhir değil satıcıyada sordum teşhir değil dedi
  • Bende eski buzdolabımı değiştirmeyi düşünüyorum. Enerji tasarruf amaçlı. En az elektrik harcayan modeller hangileri? Bilgi vermeniz mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelikğin beyaz eşyaları çooook kaliteli.
    Birebir yaşadım.
    2002 senesinde aldığımız 3 çekmeceli derin dondurucu halen saat gibi çalışıyor. Bi kere tamir görmedi.
    evlenirken aldığım (2005 yılı) o frost buz dolabı + 3 programlı bulaşık makinesi halen çalışıyor. Sadece buz dolabının arkasındaki pervane sesli çalıştığı için geçen ay değiştirdim. 40 TL aldı yetkili servis.
    Çamaşır makinesi evlenirken almıştım onuda, o bozuldu, tanburu gitti ama kesinlikte kullanıcı hatasıydı. Hanım içine kilim atmış ağır gelmiş makine cortladı :)

Elektronik eşya şans işi lakin olabilecek sorunlarda arçelik kesinlikte madur etmiyor kimseyi.Ben yaşamadım çevremde de duymadım.

Şimdi buzdolabı artık küçük geliyor, derin dondurucuyu çalıştırmak istemiyoruz. Bize hem derin dondurucusu hem de kendi içi geniş olan bi buzdolabı önerirmisin dostum.

Derin dondurucuyu satıyorum, buzdolabınıda satacam ama önce alacağım modeli bulmam lazım

• Hocam Arçelik 63102 model bulaşık makinesi fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz.

teşekkürler
  • Hocam, konu ve yorumlarınız için teşekkürler öncelikle. Ben de komple set alma arefesindeyim şu an. Ama markalar modeller havada uçuşuyor tabi.
    En son yaptığım liste için sizden fikir istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Buzdolabı: 5796NH --> 2700TL
    Çamaşır Makinası:9143YCM --> 1500TL
    Bulaşık Makinası:6588 --> 1450TL
    Ankastre: P13YCEB DAVL. OCD607YB OCAK 9546CDB FIRIN --> 2850TL
    Mikrodalga: 891 --> 550TL
    TV olarak da bayide Philips 55PUS6501 önerdiler 3700TL'ye.

Buzdolabi için eşimin, sebzeleri taze tutma fonksiyonu verimli midir değil midir sorusu aklına çok takılıyor. Samsung'u çok övmüşler o konuda. Ama benim gönlüm de Arçelik'ten yana tabi.

650TL'lik indirimi de mikrodalga fırında vs kullandırmaya çalıştılar. Ama sanırım onda da çok yüksek fiyat çektiler. Daha sıkı pazarlıkla toplam tutardan düşürmeye çalışacağım. Ayrıca Arçelik mikrodalga tavsiye ediyor musunuz? Başka markadan mı bakmalıyım?

Son olarak da dizüstü bilgisayar ihtiyacım da var. Ama grundig almak da çok düşündürüyor beni. Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrc -- 15 Mart 2017; 15:6:40 >

• dostum selamlar, buzdolabı alanım 77cm en olarak yükseklik 200cm. Alttan buzluklu inox önerebileceğin hangi ürün var ve fiyatı nekadar ?
  • Bekodan 400 lt üstü buzdolabı, Ankastre, Fırın ve en az 3 programlı bulaşık makinesi ve büyük boy derin dondurucu tavsiyeniz nelerdir hocam. Bütçe sınırlı, yani fiyat/performans olarak neyi tavsiye edersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, Güle güle kullanın.
  • melancholy861 kullanıcısına yanıt
    Köpükler sorun değil tekrar konuyor, içini açtığında raflar dizili miydi yada içinde koruma kartonu vs. varmıydı yoksa teşhir için bantları filan sökülmüş oluyor genelde onun için sordum. Hayırlsı olsun, güle güle kullanın.
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Koyacak yer varsa XXL bir buzdolabı işinizi görür. Alttan buzluklu 2630 CEI veya üstten buzluklu 5845 NFEY A+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 17 Mart 2017; 12:9:23 >
  • redsock R kullanıcısına yanıt
    Hocam 1,5 yıldır Arçelik'te çalışıyorum, hiç görmedim o modeli, 10 programlı bulaşık makineyi ne yapacaksın? Yalıda filan oturmuyor isen, evde sürekli hassas kristallerini yıkamıyor isen bence gerek yok.Yalıda oturuyor isen fiyatını sormana gerek yok Bayilein %99'u elinde bulundurmaz, arçelikten alırlar bu sebeple fiyat değişmez. Yani Arçelik 1 adet için fiyat indirimi yapmaz. Çok programlı olunca güzel yıkayacak diye bir şey yok. Al 5 programlı Beyaz ya da inox keyfine bak. 5 programlı makinede Otomatik programı var bulaşığın kirliliğine göre kendi ayarlıyor sıcaklığını suyun. Şu anda ÖTV indirimli olduğu için Arçelik.com.tr'deki fiyatı baz alabilirsin.
  • KoçAilem işi biraz karışık. Bayiilere söylenen; Tavsiye edilen perakende satış fiyatını girin sistem otomatik olarak indirim yapacak. KoçAilem %8 civarı indirim yapıyor Bayii'ye geri ödemesini %3-4 civarı yapıyor, bu sebeple Bayii uğraşmamak için kendisi indirim yaptığı ürünlere KoçAilem kartı geçmiyor, çünkü istediği indirim oranını uygulayamıyor. Pazarlık + Koç ailem olmuyor, ya da Paro indirimi+ KoçAilem olmuyor. Bayii kendi alış fiyatı nedeniyle bayii indirimi yaptıysa Bayii indirimi+ KoçAilem olmuyor. Yani sadece fiyatta bir indirim yapamıyorsa bayii yani Arçelik.com.tr'deki fiyatla vereceğim diyorsa KoçAilem geçmek mantıklı, bayii açısından da müşteri açısından da. Yani Arçelik combo yaptırmıyor.
  • ekrc E kullanıcısına yanıt
    Buzdolabı alttan buzluklu 2580 CEI öneririm, onda Fullfresh+ sistemi var onaylı bir sistem nem dengesini sağlıyor bu şeklde 30 güne kadar tazelik sağlıyor. SGS tarafından onaylıdır. Fiyatı da 5796'dan çok az fazla. Philips TV fazla önermiyorum. Arçelik düşünmüyorsan LG-Samsung'a bak bence, Beyaz eşyada ben güvenmiyorum ama TV konusunda 1 numaralar Lg'de Samsung'da. Mikrodalga normal fiyatı 714 TLhttps://www.arcelik.com.tr/mikrodalgalar-solo-md-891-i-mikrodalga.html Mikrodalga fırın için yazdıklarım yanlış anlaşıldı sanırım. Mikrodalgaların hepsi Çin'den ithal fazla para vermeyin demiştim. Kesene uyan yerden alabilirsin mikrodalgayı ama İnox diye 891'e fazla para vermeye gerek yok 200-300 TL civarına gri md 674 S alabilirsiniz aynı işi görecektir. Grundig combo indirimini kaçırma bence, forumdan alan birçok kişi memnun. Bilgisayar konusuna bakabilirsin. Sadece işlemcileri eski seri 5000 serisi. 750 tl'ye İ3 işlemcili, 850 tl'ye i5 işlemcili laptop kimse vermez sana, indirimi mikrodalga fırında vs. heba etme. 300 TL ekstra indirim ile 650+300= 900 TL karın olur laptop alırsan.
    Baktın işine yaramadı laptop 1200-1500 TL arası satarsın yerine yeni seri bir Lenovo, HP vs. alırsın. Çamaşır ile bulaşık bence gayet iyi üst seviye cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 17 Mart 2017; 14:23:14 >

• byyigit B kullanıcısına yanıt
    2580 CEI
  • karamitat kullanıcısına yanıt
    5070 NF + Fırsat paketi + 6233 . derin dondurucu ise dikey ise 2052 DY yada yatay ise 2315 A+ Beko kodlarını bende bilmiyorum hocam.
  • omershener kullanıcısına yanıt
    Artık çok elektrik harcayan model bulmanız zor. En düşüğü A+ olarak geçer. A+ ile A++ veya A+++ arasında çok fark yok. Tabi aynı fiyatlı iki ürün arasında kaldığınızda A+ yerine A++ tercih sebebi olabilir, ama sırf A++ diye'de ekstra paralar vermeye gerek yok. Kaba bir hesapla Aylık karınız ikisi arasında 2-3 TL olacaktır. yılda en fazla 35 TL 10 yıl kullanım süresince maksimum 350 TL karınız olur. Arada 50-100 TL varsa alınır ama 200-250 TL varsa alınmaz. Arçelik için A+++ olan modeller, üstten buzluklu; 5088 NFGS , 5506 NEI 5505 NE Alttan buzluklu; 2488 CES , 2520 CEI .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 17 Mart 2017; 11:2:50 >
  • Bayi bayi gezip pazarlık yapmak lazım. Beyaz eşya işinde bayi karları azımsanmayacak kadar iyi.

6588i bulaşık makinesi için 1400 tl ya pazarlık yaptık. Kampanya falan yok.

Diyeceğim o ki gezin bayileri, iyi pazarlık yapın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.