Şimdi Ara

ARÇELİK BÖLGESEL SICAK FIRSATLARI (İLK MESAJ GÜNCEL) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
19
Favori
16.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Küçük tost makinesi istediğiniz için ben 2370'i önermiştim ama siz normal boyut tost makinesi almışsınız, hayırlı olsun güle güle kullanın ama benim tavsiyemi sorarsanız, Normal tost makinesi için önerim 2397 TG. Fiyat olarak Arçelik bize uygun fiyata verdi o sebeple 199 TL'den satıyoruz. Normal fiyatı 269 TL , Hepsiburada 189 TL'ye kadar düşmüş. 8180 TG'den artıları; döküm, 5 kat kaplamalı granit görünümlü pişirme plakaları. 8180 TG nin plakaları daha ince ve kaplaması 2397 kadar sağlam değil.8180 TG'ye göre çok az daha büyük ama çok büyük bir ürün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 12 Mart 2017; 13:40:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltendymion

2502 ya da 2701 isimli modelleri bulamadım yanlış yazmış olabilir misiniz? Derin dondurucular için şu anda Arçelik tarafından bir indirim tanımlanmamış durumda bayii'ler aldıkları fiyata göre bayii indirimlerini yapabiliyorlar tabii ki.

merhaba, şunlardan bahsediyorum.
    https://www.arcelik.com.tr/derin-dondurucular-dikey-derin-dondurucu-2052-DY-Buzdolabi.html
    https://www.arcelik.com.tr/derin-dondurucular-dikey-derin-dondurucu-2071-dy.html

• Hocam ütü almayı planlıyorum nasıl bir model tavsiye edersiniz
  • arçelik klima tavsiyesi olan var mı? yoksa başka marka mı bakmalıyım?
  • tracy kullanıcısına yanıt
    ikisi de çok sattığımız ürünler 2052 DY ekonomik bir model fiyat olarak daha uygun. 2071 DY No-frost bir derin dondurucu ve joker özellikli, yani isterseniz dondurucu, isterseniz soğutucu olabiliyor bu açıdan avantajlı. seçim size ait tabi ama sadece donsurucu olarak kullanacağım dersiniz 2052 DY gayet ekonomik. Şu ande ikisinde de Arçelik tarafından yapılmış özel bir indirim yok ama bayii indirimleri mevcut, en yakın bayiiden fiyat almak daha doğru.
  • fikrettekmen kullanıcısına yanıt
    Ütü tefal-philips'tir hocam, illa Arçelik dersen 4518 6 bar buhar basınçlı kazanlı ütü gayet iyi ya da 4622-4618 modelleri cross-steam tabanı ile öne çıkıyor.
  • kurutma makinesi için bir kampanya var mı
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Bütçe yeterliyse Mitsubishi electric (iklim-sa nın sattığı heavy endustries değil) Daikin ( üst seviye modelleri, alt seriler değil) Toshiba üst serileri ve Panasonic üst seviye klimalarına bakın derim. Fiyat performans ise Arçelik yada LG-Beko tavsiye ederim yeni 330 ile biten serisi yeni serisidir Ultra-ionizer hava temizleme sistemi, anlık enerji göstergesi. tek tuşla hava yönlendirme, sessiz mod güzel özellikler. Ayrıca enerji seviyesi A++. 12330 modeli hariç diğerlerinde ısıtmada A enerji iken 12330 modelinde ısıtmada A+ enerji seviyesi olan tek model. diğer markaları çok tavsiye etmem vestel-midea-idea vs. ekonomik markalar başa bela açarlar. Bende 10 yıldır LG-Beko klima kullanıyorum daha Arçelik'te çalışmaya başlamadan almıştım hala kullanıyorum, servisi ne zaman arasam geldiler ne sorunu varsa çözdüler ben memnun oldum satıcı olarak değil, kullanıcı olarak.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir özel kampanya bulunmuyor. Eğer ekonomik bir ürün düşünüyorsanız 2772 KTİ yeterli olacaktır. Fiyatı genelde uygundur bayiilerde.
  • quote:

Herhangi bir özel kampanya bulunmuyor. Eğer ekonomik bir ürün düşünüyorsanız 2772 KTİ yeterli olacaktır. Fiyatı genelde uygundur bayiilerde.

anladım. bu model ısı pompalı mı acaba biliyormusunuz
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hayır değil, ısı pompalı olanlar 3870 KT -3880 KT -3886 KT vs. olanlar.
  • quote:

Bütçe yeterliyse Mitsubishi electric (iklim-sa nın sattığı heavy endustries değil) Daikin ( üst seviye modelleri, alt seriler değil) Toshiba üst serileri ve Panasonic üst seviye klimalarına bakın derim. Fiyat performans ise Arçelik yada LG-Beko tavsiye ederim yeni 330 ile biten serisi yeni serisidir Ultra-ionizer hava temizleme sistemi, anlık enerji göstergesi. tek tuşla hava yönlendirme, sessiz mod güzel özellikler. Ayrıca enerji seviyesi A++. 12330 modeli hariç diğerlerinde ısıtmada A enerji iken 12330 modelinde ısıtmada A+ enerji seviyesi olan tek model. diğer markaları çok tavsiye etmem vestel-midea-idea vs. ekonomik markalar başa bela açarlar. Bende 10 yıldır LG-Beko klima kullanıyorum daha Arçelik'te çalışmaya başlamadan almıştım hala kullanıyorum, servisi ne zaman arasam geldiler ne sorunu varsa çözdüler ben memnun oldum satıcı olarak değil, kullanıcı olarak.

sağolasın bilgiler için. 12330 olan 4m x 7m lik bir salonu ısıtıp soğutabilir mi? 2500 tl civarını da geçsin istemiyorum. mitsubishi klima ile arçelik arasında ısıtma-soğutma kalitesi ve elektrik tüketimi arasında çok fark olur mu ki? bulunduğum ilçede arçelik ve beko servisi dışında servis de yok.

4x7 m 28 m2 yapar 12000 btu klimalar için sınır değer 20 m2 olarak veriliyor, yani oda için yetersiz kalma ihtimali var. Tabi Arakat-ısı yalıtımı vs. iyi bir oda ise işler değişir. En kolayı bir Arçelik-Beko bayii'ne gidip ücretsiz keşif istemek. size en uygun BTU değerli klimayı önereceklerdir.Ekonomi yapacağım derken verim alamamak, en kötüsü çok fazla elektrik parası ödemek istemezsiniz. Inverter klimalar odayı istenilen bir sıcaklığa yaklaştırdıkları zaman motor güçlerini düşürerek dur-kalk harcamasını minumum seviyeye çekerler. Yetersiz kalan klima son hızda sürekli çalışarak yeterli konforu yaratamadığı gibi çok fazla elektrik enerjisi harcar.https://klima-btu.hesaplama.net/ Buradan istersen kendi bölgene göre hesaplama yaptırabilirsin. Mitsubishi ya da Arçelik arasında btu olarak fark yok denecek kadar azdır. Klimanın malzeme kalitesinde kendini belli eder sadece. Enerji tasarrufu olarak yeni inverter klimalar ile japon klimaları ile LG-Beko - Arçelik klimaları arasındaki fark kapandı. Oturduğun bölgede diğerlerinin servisi yoksa hiç diğerlerine bakma klima ihtiyacı olduğu anda bir sorun olursa çok acilen bakılması gerekir, servis için 3-5 gün bekleyip kalitesine verdiğin paraya küfrede bilirsin.

Ek: servise klimaya bakıp bakmadıklarını sor, her servis klima bakmayabilir il merkezinden gönderiyor olabilirler, ama her durumda Arçelik-Beko servisi daha fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 13 Mart 2017; 20:20:31 >

• quote:

4x7 m 28 m2 yapar 12000 btu klimalar için sınır değer 20 m2 olarak veriliyor, yani oda için yetersiz kalma ihtimali var. Tabi Arakat-ısı yalıtımı vs. iyi bir oda ise işler değişir. En kolayı bir Arçelik-Beko bayii'ne gidip ücretsiz keşif istemek. size en uygun BTU değerli klimayı önereceklerdir.Ekonomi yapacağım derken verim alamamak, en kötüsü çok fazla elektrik parası ödemek istemezsiniz. Inverter klimalar odayı istenilen bir sıcaklığa yaklaştırdıkları zaman motor güçlerini düşürerek dur-kalk harcamasını minumum seviyeye çekerler. Yetersiz kalan klima son hızda sürekli çalışarak yeterli konforu yaratamadığı gibi çok fazla elektrik enerjisi harcar.https://klima-btu.hesaplama.net/ Buradan istersen kendi bölgene göre hesaplama yaptırabilirsin. Mitsubishi ya da Arçelik arasında btu olarak fark yok denecek kadar azdır. Klimanın malzeme kalitesinde kendini belli eder sadece. Enerji tasarrufu olarak yeni inverter klimalar ile japon klimaları ile LG-Beko - Arçelik klimaları arasındaki fark kapandı. Oturduğun bölgede diğerlerinin servisi yoksa hiç diğerlerine bakma klima ihtiyacı olduğu anda bir sorun olursa çok acilen bakılması gerekir, servis için 3-5 gün bekleyip kalitesine verdiğin paraya küfrede bilirsin.

Ek: servise klimaya bakıp bakmadıklarını sor, her servis klima bakmayabilir il merkezinden gönderiyor olabilirler, ama her durumda Arçelik-Beko servisi daha fazladır.

Hocam bilgiler için çok sağol aydınlandım.

Şu adreste ayrıntılı hesaplama çizelgesi buldum. 12535 Btu/h çıktı.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima-kapasite-hesabi/

12'lik almaya karar verdim.

ARÇELİK BÖLGESEL SICAK FIRSATLARI (İLK MESAJ GÜNCEL)

Mitsubishi servisi 80 km ötede il merkezinde. Arçelik-beko servisleri kendi ilçemde mevcut, sorun olsa bile 25km ötedeki ilçede mevcut. İşlevsellik açısından ne gibi farklar var bilemiyorum ama ısıtma-soğutma kalitesi konusunda fark yoksa fazla ödemeye gerek yoktur herhalde. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 13 Mart 2017; 21:22:45 >

• quote:

Süper Çeyiz kampanyası şu anda biçilmiş kaftan sizin için, ama 650 tl indirimi her bayii yapmayabilir, sonuçta ürün hediye etmek stok eritme açısından da mantıklı. Beyaz tavsiyemi daha önce vermiştim. (5507 NE + 8103 YP + 6233) İnox derseniz (2498 CNIY A++ ya da yeri geniş ise 2580 CEI + 8103 YP ya da 8103 YPS + 6343 I ) Beyaz takım: 4477-650=3827 Tl'ye gelir. İnox takım: 5567-650=4917 TL yada 2580 CEI ile alırsanız : 5717-650=5067 TL olur.8103 YPS Gri çamaşır makinesi alırsanız fiyatlar 50 TL artar. Sizin bütçeye yakın bir miktar çıkar.Nakit alırsanız bayii genede nakit indirimi yapar.

karşıyaka arçelik bayisinden "arçelik 5231 nhey" buzdolabını 1358 tl ye aldık nasıl hocam kazıklandık mı?

• Şu ikisi arasında kaldım. fiyatı mühim değil ama hangisi daha avantajlı çözemedim?

Arçelik Mirror Ionizer+ 12510 AA 12200 BTU
    http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-arcelik-mirror-ionizer-12510-aa-12200-btu-inverter-duvar-tipi-fiyati,5054796.html

Arçelik Ultra Ionizer 12330 AA 12000 BTU
    http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-arcelik-mirror-ionizer-12510-aa-12200-btu-inverter-duvar-tipi-fiyati,5054796.html

• quote:

Ütü tefal-philips'tir hocam, illa Arçelik dersen 4518 6 bar buhar basınçlı kazanlı ütü gayet iyi ya da 4622-4618 modelleri cross-steam tabanı ile öne çıkıyor.

çok teşekkürler hocam
    12330 kesinlikle. 12510 cam ön bölümü o sebeple pahalı, görsel takıntın yoksa 12330 daha iyi klima.
  • melancholy861 kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi bir fiyata almışsınız. 5231 nhey üretimden kalktı hocam normal satış fiyatı 1949 TL o sebeple bayii'ler elden çıkarmak için alış fiyatına biraz ekleyip satıyorlar. Kazık yememişsiniz ama ürünün depoda en az 1 senesi var, ama buzdolabı için sorun değil bozulup kokacak hali yok kapalı pakette, sadece açtıklarında kontrol edin teşhir ürünü mü yoksa içinde orjinal bantları vs. duruyormu. Kapalı paket diye teşhiri vermiş olmasınlar.
    12330 klima tavsiye ederim o zaman çünkü yeni klimalarda japon klimaları ile fark iyice kapandı. Yeni seri daha verimli bir halde üstelik ısıtmada da A+ bir klima. Fiyatı da çok uygun, ÖTV indirimi ile 2.325 TL oldu. Şimdiden güle güle kullanın.

Ek: Bu tavsiyeyi evin ısı yalıtımının iyi olduğunu varsayıp yaptım. Eğer ısı yalıtımı kötü ise 18000 BTu klima bile yeterli gelmeyebilir özellikle ısıtmada, bu tüm markalar için geçerli, o sebeple keşfe gelen servis evdeki ısı kaybını bilemediği için bir üst grup klimayı verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 14 Mart 2017; 11:23:13 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.