Şimdi Ara

arçelik çamaşır makinamız infilak etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 yıldır kullandığımız ve memnun olduğumuz makinamız 1 hafta önce çamaşırları yıkarken tutuşmuş allah korumuş ki hemen görüp söndürmüşler.servisinden çok memnunduk içini,motorunu komle yenilemişlerdi,paslanan kapaklarını felan değiştirmişlerdi.evimiz kaskolu olduğu için experler gelip incelemiş ve 750 tl ödeme yapıcaklarmış,bugün yarın yatırıcaklar,750-1000 tl arasında ne alabiliriz,annem tutturmuş arçelik ,beko,bosh diye başkada almam diyor,arçelik 7103he modeline bakmış 1069 tlye alma dedim ,memnun olan yokmuş,mediamarkt,teknosaya felan bakıcaz şuan ş.dışındayım sizce bilindik marka ve servis ağı olarak 1000 tlye kadar tavsiyesiniz neledir?

• quote:

Orijinalden alıntı: tıkandıysa pompala

7 yıldır kullandığımız ve memnun olduğumuz makinamız 1 hafta önce çamaşırları yıkarken tutuşmuş allah korumuş ki hemen görüp söndürmüşler.servisinden çok memnunduk içini,motorunu komle yenilemişlerdi,paslanan kapaklarını felan değiştirmişlerdi.evimiz kaskolu olduğu için experler gelip incelemiş ve 750 tl ödeme yapıcaklarmış,bugün yarın yatırıcaklar,750-1000 tl arasında ne alabiliriz,annem tutturmuş arçelik ,beko,bosh diye başkada almam diyor,arçelik 7103he modeline bakmış 1069 tlye alma dedim ,memnun olan yokmuş,mediamarkt,teknosaya felan bakıcaz şuan ş.dışındayım sizce bilindik marka ve servis ağı olarak 1000 tlye kadar tavsiyesiniz neledir?

http://www.beyazesyam.com/Bosch-WAQ20361TR-camasir-Makinesi-BOSCH-TuRKiYE-GARANTiLi-STOKLU-uRuN-_1947.html?ref=akakce&v=1.37.8#0

http://www.beyazesyam.com/L75270FL-AEG-Protex-camasir-Makinesi0B-7-KG-1200-Devir-A-_17637.html#0

http://www.beyazesyam.com/Siemens-WM10S461TR-IQ700-varioPerfect-8-Kg-1000-Devir-camasir-Makinesi_17057.html#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 9 Ocak 2013; 13:55:43 >

• WAQ20361TR bence gereksiz saçma bir model. Onun yerine WAQ20460TR çok daha iyi bir makine. Ya da daha uyguna bu makine olabilir:
    http://www.beyazesyam.com/Profilo-CM1001ETR-8-Kg-1000-Devir-A-Enerji-camasir-Makinesi_23871.html#0
  • Aslında para olsa hepsi gereksiz. LG, AEG invernter veya Bosch-Siemens-Profilo fırçasız silent motorlu almak lazım. Paranın gözü kör olsun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Aslında para olsa hepsi gereksiz. LG, AEG invernter veya Bosch-Siemens-Profilo fırçasız silent motorlu almak lazım. Paranın gözü kör olsun. :)

fırçalı fırçasız nasıl oluyor?birde mediamarktan alırsak nakliyesi vs nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıkandıysa pompala

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Aslında para olsa hepsi gereksiz. LG, AEG invernter veya Bosch-Siemens-Profilo fırçasız silent motorlu almak lazım. Paranın gözü kör olsun. :)

fırçalı fırçasız nasıl oluyor?birde mediamarktan alırsak nakliyesi vs nasıl oluyor

Fırçasız motorlu olursa sessiz ve uzun ömürlü oluyor. Bazı modellerde var.

Yukarıda verdiğim AEG ve Siemens gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bosch daha iyi arçelikten
  • bosh bakıyorum 1400devir makinaların hepsi kurutmalımıdır yada kurutmalı makinalar 1400devir özelliği dışında nasıl kurutur was28764nasıldır
  • bu nasıl memluniyet ben bir şey anlamadım motoru yenilenmiş kapaklar paslanmış onlar değişmiş ve memlunuz deniyor, arçelik bu ülkeden ekmek yer arkadaş bunu bir kez daha gördüm
  • Şimdiye kadar elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları ile tanıdığınız SüpürgeMarket firması olarak çamaşır makinelerinizin içerisinin temizliği için harika bir kampanya başlattık... Electrolux markası altında üretilen ve son derece olumlu yorum ve geri dönüşler aldığımız çamaşır makinesi temizleyicisi kısa süre için 24 TL yerine sadece 18 TL.

arçelik çamaşır makinamız infilak etti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.