Şimdi Ara

Arçelik ekran büyümesi ( deliricem )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dün durup dururken Arçelik hd televizyonumun ekranı genişledi. Tüm kanallar zumlanmış gibi görünüyor. Ne yaptım ne ettimse olmadı. Bi bilen var mıdır yardım edebilecek ? ? ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arçelik Ekran Büyütme ve Ayarlama

Arçelik televizyonunuzun ekranını büyütmek veya küçültmek isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Arçelik Televizyon Ekran Büyütme:

• Uzaktan kumandanızda "Ekran Büyütme" tuşuna basın.

• Ekranda bir büyütme menüsü açılacaktır.
    • İstediğiniz büyütme oranını seçerek ekranı büyütebilirsiniz.

• Arçelik TV Ekran Boyutu Ayarlama:

• Uzaktan kumandanızdaki "Ayarlar" düğmesine basın.

• "Görüntü Ayarları" bölümüne gidin.
    • "Ekran Boyutu" seçeneğini bulun ve istediğiniz ekran boyutunu seçin.

• Arçelik Ekran Büyütme Tuşu:

• Bazı Arçelik televizyon modellerinde, ekranı büyütmek için özel bir tuş bulunur. Bu tuş genellikle uzaktan kumanda üzerinde "Zoom" veya "Büyütme" olarak etiketlenir.

• TV Ekran 16:9 Yapma Arçelik:

• 16:9, filmler ve çoğu televizyon yayını için standart ekran formatıdır. Arçelik televizyonunuzun ekranını 16:9 formatına ayarlamak için "Görüntü Ayarları" bölümüne gidin ve "Ekran Formatı" seçeneğini bulun. Ardından "16:9" seçeneğini seçin.

• Arçelik Televizyon Ekran Küçültme:

• Ekranı küçültmek için yukarıdaki "Ekran Büyütme" adımlarını takip edin ve büyütme oranını azaltın.

Bu adımları uygulayarak Arçelik televizyonunuzun ekranını istediğiniz şekilde büyütebilir veya küçültebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Görüntü modu değişmiş olabilir. Tekrar 16:9 yaparsanız düzelir belki. Veya uydu alıcıyla kullanıyorsanız onun ayarlarına da bakın. Muhtemelen menü ayarlariyla ilgilidir.
  • metinser M kullanıcısına yanıt
    16:9 diye bir şey çıkmıyor ki hocam. Uydu ayarlarına baktım. Tekrar kanal tarama yaptım. Yine bi gelişme yok:(
  • Kumandayla alakali buyutec tusu gibi bisey vardir 16:9 ile alakali degil
  • Görüntü ayarları içerisinde 16:9, ekrana sığdır, orijinal boyut gibi bir seçenek olması gerekiyor. Oradan düzeltebilirsiniz
  • menü ekran ayrların dan 16.9 ayarlayın düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.