Şimdi Ara

Arçelik In Love Gurme Çay Makinesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
6
Favori
69.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihbocX

Aynı otomatik mi demliyor Arçelik alsaydın keşke arzumun servisi rezalet berbat

Otomatik demliyor.
    Program saati var ve istediğin saatte çalışıp çayı demleyebiliyor.
    Arzum Çaycı' nın çayını iş yerinde bol bol içmiş ve memnun kalmıştık. O yüzden tereddüt etmeden tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Bu makinede şebeke suyu kullanınca kireçten tıkanma olmaz mı?
    Az yer kapladığı için demliği kettle ın üzerine konulan model alınabilir mi? Yoksa teknoloji farkı mı var?

Ben de bunları merak ediyorum?

Arçelik' in cevabı:

K 3286 Otomatik çay makinesinin Gurme çay makinesinden önce devreye alınmış otomatik çay makinesidir. K 3284 Gurme çay makinesi “çayın tazeliğini 2 kata kadar uzun süre koruyan Türkiye’ nin ilk ve tek otomatik çay makinesi”dir. Yani K 3286 Otomatik çay makinesinin modifiye edilmiş hali değil, Gurme çay makinesinden tasarım ve özellik açısından farklı bir üründür.

• Çok övülüyor bu makine ama hantal bir cihaz gibi gözüküyor e acaba filtre kahve yapabiliyor mu ?
  • Arkadaşlar K3284 mü yoksa K3286 mı alsam karar veremedim. K3284 çok yer kaplıyor. K3286 az yer kaplıyor. K3284 gurmenin K3286 ya göre ne üstünlüğü var? Kullanan arkadaşlardan tavsiye ve görüş rica ediyorum.
  • Arçelik Gurme kullanan arkadaşlar; elektrik kesildiğinde saati sıfırlanıyor mu?
  • quote:

Arçelik Gurme kullanan arkadaşlar; elektrik kesildiğinde saati sıfırlanıyor mu?

Hayır cihazın içinde pil var saat çalışıyor sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

quote:

Arçelik Gurme kullanan arkadaşlar; elektrik kesildiğinde saati sıfırlanıyor mu?

Hayır cihazın içinde pil var saat çalışıyor sorunsuz

Arzum' unda pilli saati var ama fişi prizden çekince sıfırlandı.
    Madem elektrik kesildiğinde sıfırlanacak ne demeye pilli saat koyarlar ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakist

Sanmamak; g...nden uydurmak için yeterli bir mazeret mi peki?

Önce terbiyeli olun. Sizin gibilere cevap verilmez ama yazayım. Alan arkadaş zaten plastik kısmın "made in Prc" , cam kısmın ise "made in Germany" olduğunu yazdı. Bu mu %100 Türk malı? Türkiyede montajlamak ve üretmek çok farklı.Ama sizin gibi araştırmadan, okumadan insanlara laf atmak bedava ya, anca size ters gelen bir düşünceye hemen hakaret yazıyorsunuz. Yazık çok yazık. Önce edep ile konuşun burası tartışma forumu, küfürleşme mekanı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Önce söyleyeyim bu bir küfür hakaret değil olsa olsa "halk dilinde bir argo deyim" olabilir. O yüzden tekrar söylüyorum yeterince bilgi sahibi olmadan atıp tutanlara söylenen, halk arasında yaygın bir deyiştir. Senin için söylemeyi uygun gördüm, o kadar

Ayrıca düşünce ayrı şey, kesin bilgi sahibiymiş gibi yargıda bulunmak ayrı şey önce bunların anlamlarına bak ondan sonra gel!

Kesin bilgi sahibiymiş gibi atıp tut, o ürün için çalışan, emek ve mesai harcayan kişilerin emeğini karala, ... sıkışınca "düşünceme saygı beklerim", bak sen! Başka bir emriniz!!! Bir kere "düşünceye saygı" bu değil, çünkü senin yaptığın iş düşünce değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakist -- 25 Ağustos 2013; 12:51:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakist

Önce söyleyeyim bu bir küfür hakaret değil olsa olsa "halk dilinde bir argo deyim" olabilir. O yüzden tekrar söylüyorum yeterince bilgi sahibi olmadan atıp tutanlara söylenen, halk arasında yaygın bir deyiştir. Senin için söylemeyi uygun gördüm, o kadar

Ayrıca düşünce ayrı şey, kesin bilgi sahibiymiş gibi yargıda bulunmak ayrı şey önce bunların anlamlarına bak ondan sonra gel!

Kesin bilgi sahibiymiş gibi atıp tut, o ürün için çalışan, emek ve mesai harcayan kişilerin emeğini karala, ... sıkışınca "düşünceme saygı beklerim", bak sen! Başka bir emriniz!!! Bir kere "düşünceye saygı" bu değil, çünkü senin yaptığın iş düşünce değil!

Benim zaten söylediğim cümleyi anlasaydınız bu yorumu yapmazdınız ki haklı çıkmama rağmen emir veriyormuşum gibi göstermenize gerek yok. Mesajlarım ortada. Ben kesinlikle olamaz demedim. Ki haklı çıktım.Hiç kimseyi karaladığım yok. Fikirlerimiz uyuşmasada saygı göstermek zorundasınız. Tekrar söylüyorum burası tartışma forumu.Bu başlık altında bilgi doğrultusunda tartışmak için var bu forum. Kişilere karşı hakaret için değil. Argo bir kelime olabilir ama hoş değil. Size söylenince hoşunuza gidiyor mu? Önce nasıl konuşulmalı onu öğrenin bana benim cümlelerimi anlatmaya çalışmayın. Düşünce ters geldi mi ( ki doğru bir bilgi ) herkes ayaklı sözlük kesiliyor. Konunun uzamaması adına cevap yazmıyorum her şey ortada. Eğer bir cevabınız varsa PM atın.Burada hiç kimsenin bilgi hakkını kısıtlamaya hakkınız yok.

Herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 25 Ağustos 2013; 13:09:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enokss

kullanan arkadaşlar birkaç gün daha geçti şimdiki yorumlarınız nasıl daha iyi mi daha kötü mü ne dersiniz

merhaba,

ben gayet memnunum. çay içme rekoru kırıyorum :D
    sabah kahvaltılarında çay demleme derdimizde yok. akşamdan kuruyor eşim, sabah saatinde hazır.

diğer marka/modelleri incelemedim ama ben bu ürünü tavsiye ederim. gayet kullanışlı, çayı da oldukça güzel.

NOT: Bu tip cihazlarda sanırım çay demi ile çay yapraklarının demleme işleminden sonra ayrı durmasına dikkat etmek gerekiyor.
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    %100 Türk Malı ne demek?
    Apple ürünleri Amerikan malı değil midir?
    Sony ürünlerinin bazıları Çİnde üretilirse Çin Malı mı olur?
    ...

Bu gibi sorular arttırılabilir.

Telve %100 Türk Malı ve Arçelik teknolojisidir.
    Gurme de %100 Türk Malı ve Arçelik Teknolojisidir.

Önemli olan budur.
    Nerde üretildiği ikinci planda gelir.

Telve Türkiye'de Arçelik'in Çerkezköy'deki fabrikalarında üretilir.
    Gurme de Türkiye'de Arçelik'in Çerkezköy'deki fabrikalarında üretilir.

Dünya'daki tüm ürünlerde olduğu gibi, bu iki üründe de DÜnya'nın başka yerlerinde başka firmalarca üretilen komponentler / bileşenler de kullanılmaktadır, kullanılabilir. Bu bir şeyi dğeiştirmez.

Önemli olan ürünün kimin geliştirerek tasarladığı, teknolojisini kimin ortaya koyduğudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alehar

%100 Türk Malı ne demek?
    Apple ürünleri Amerikan malı değil midir?
    Sony ürünlerinin bazıları Çİnde üretilirse Çin Malı mı olur?
    ...

Bu gibi sorular arttırılabilir.

Telve %100 Türk Malı ve Arçelik teknolojisidir.
    Gurme de %100 Türk Malı ve Arçelik Teknolojisidir.

Önemli olan budur.
    Nerde üretildiği ikinci planda gelir.

Telve Türkiye'de Arçelik'in Çerkezköy'deki fabrikalarında üretilir.
    Gurme de Türkiye'de Arçelik'in Çerkezköy'deki fabrikalarında üretilir.

Dünya'daki tüm ürünlerde olduğu gibi, bu iki üründe de DÜnya'nın başka yerlerinde başka firmalarca üretilen komponentler / bileşenler de kullanılmaktadır, kullanılabilir. Bu bir şeyi dğeiştirmez.

Önemli olan ürünün kimin geliştirerek tasarladığı, teknolojisini kimin ortaya koyduğudur.

Evet camın üstünde made in Germany yazarken % 100 Türk malı oluyor. Ben arçelik için emek harcamamış demiyorum, % 100 Türk demek yanlış. Sizin zorunuza giden ne? Kimseyi karalamadım mesajım ortada. Diğer in love serisi aletlere bakarsanız zaten made in Prc olduğunu görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telveden sonra Arçelik çay işine de el atmak istedi sanırım.

Otomatik olması güzel, ancak çayın hazırlanması kahve kadar zor olmadığından Telve kadar tutacağını pek sanmıyorum.

Cihazı çok detaylı olmasa da kaba taslak inceledim. Hoş bir ürüne benziyor. Ancak her ev hanımı kullanabilir mi, orası da meçhul.

Daha çok çay ocakları, ofis gibi yerlere uygun gibi duruyor.

Çayı elektrik kullanarak hazırlamadığımdan hiç düşünmedim açıkçası

Ancak Telve gerçekten bir efsane. Arçelik'i bu konuda tebrik etmek lazım. Sadece aşırı derecede pahalı satılıyor. Ben MediaMarkt'ın doğum gününde çiftlisini 179TL'ye almıştım. İki tane almadığıma çok pişmanım. Bence ederi taş çatlasa 200 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Telveden sonra Arçelik çay işine de el atmak istedi sanırım.

Otomatik olması güzel, ancak çayın hazırlanması kahve kadar zor olmadığından Telve kadar tutacağını pek sanmıyorum.

Cihazı çok detaylı olmasa da kaba taslak inceledim. Hoş bir ürüne benziyor. Ancak her ev hanımı kullanabilir mi, orası da meçhul.

Daha çok çay ocakları, ofis gibi yerlere uygun gibi duruyor.

Çayı elektrik kullanarak hazırlamadığımdan hiç düşünmedim açıkçası

Ancak Telve gerçekten bir efsane. Arçelik'i bu konuda tebrik etmek lazım. Sadece aşırı derecede pahalı satılıyor. Ben MediaMarkt'ın doğum gününde çiftlisini 179TL'ye almıştım. İki tane almadığıma çok pişmanım. Bence ederi taş çatlasa 200 lira.

Aslında şöyle düşünce satışı fazla olabilir. Sabah kahvaltısında türk kahvesi içilmiyor, genelde akşamları çay daha çok tüketiliyor. satışta tüketim oranı ve hazırlama zorluğu birbirini dengeler bence.

ayrıca bir kaç güzel özelliği var cihazın. mesela saat ayarlı çay demleme. kahvaltıda çay demlemeye üşeniyorduk biz eşimle. şu an sabah 7:10'a kuruyoruz. kahvaltıya geçtiğimizde çay hazır.
    Belli bir saatten sonrada çayın altını kapatıyor, bu da bence çok iyi bir özellik.

ben memnunum, tavsiye ederim. çayı da gayet güzel demliyor.

290 TL'ye aldım.

• Alehar kullanıcısına yanıt
    bu tarz makinelerin demlike göre en büyüj avanyajı bu bence zaten, demlikde çay yaprakları demin içinde beklediği ve sürekli demlenmeye devam ettiği için acılaşma oluyor. Makine de çay demlendikten sonra dem ile çay bi adaha temas etmiyor ve uzun süre taze kalıyor
  • arkadaşlar bende bu gurme çay makinasından aldım birkaç gün geçti. ben evde değildim ne oldu nasıl çayı var pek bilmiyorum ama eşim gayet memnun. en güzel tarafı da su ve çayı makinaya koyduktan sonra bir daha yanına uğramıyorsun mutfağa git gel yapmıyorsun diyor (sanırım biraz tembel işi bu çaycı). Tadı nasıl derseniz sert olarak demlenmiş bana gayet güzel geldi, biraz daha kullanalım tadına bakalım yine yazarım artı ve eksi yönlerini. Fiyat olarak pahalı ederi bu değil ama bu miktara razıyım derseniz eşimin dediğine göre çok güzelmiş... birkaç gün içinde daha detaylı yazarım.
  • yorumları okudum ve gittim bende aldım .eve geldim çalıştırdım ürün devamlı arıza kodu veriyor .demlik haznesini oynattığınızda arıza kodu siliniyor .sonra tekrar arıza kodu veriyor .sinir oldum arçeliği aradım .müşteri ilişkileri servisi küçük ev aletleri ile ilgilenmediklerini servislerin bu işe baktıklarını söyledi...düşünün sıfır ürün alıyorusnuz arızalı çıkıyor elinizde makina ile servis peşinde koşuyorsunuz . neyse servise verdim .servis te 2 gün kaldı incelenmiş ürün arızalı çıkmış.yenisinin gelmesi 10 günü bulur diyorlar.. arçelik bölge mmüdürlüğünden onay gelecekmiş ondan sonra yenisi belirlenen günlerde servise gelecekmiş bende gidip alacak mışım .yani bu sürüc uzun sürüyor .halbuki sıfır ürün arızalı çıktığında özür dileyip yenisini kapıya kadar kısa sürede getimeleri lazım .kendi arızalı ürünlerinin peşinden siz koşuyorsunuz hadi kapıya getirmelerini bıraktım .ürün arızalı bir telefonla bayiden değişimi yapılılır müşteri sıfır aldığı ürün ile bekletilmez.düşünün siz parayı peşin veriyorsunuz sonra arızalı ürünü bekliyorunuz .hadi ürünü 1 ay falan kullansam gam yemeyeceğim .kullanmak nasip olmadı .....aferin arçelik sana ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk aşk -- 3 Eylül 2013; 11:55:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

yorumları okudum ve gittim bende aldım .eve geldim çalıştırdım ürün devamlı arıza kodu veriyor .demlik haznesini oynattığınızda arıza kodu siliniyor .sonra tekrar arıza kodu veriyor .sinir oldum arçeliği aradım .müşteri ilişkileri servisi küçük ev aletleri ile ilgilenmediklerini servislerin bu işe baktıklarını söyledi...düşünün sıfır ürün alıyorusnuz arızalı çıkıyor elinizde makina ile servis peşinde koşuyorsunuz . neyse servise verdim .servis te 2 gün kaldı incelenmiş ürün arızalı çıkmış.yenisinin gelmesi 10 günü bulur diyorlar.. arçelik bölge mmüdürlüğünden onay gelecekmiş ondan sonra yenisi belirlenen günlerde servise gelecekmiş bende gidip alacak mışım .yani bu sürüc uzun sürüyor .halbuki sıfır ürün arızalı çıktığında özür dileyip yenisini kapıya kadar kısa sürede getimeleri lazım .kendi arızalı ürünlerinin peşinden siz koşuyorsunuz hadi kapıya getirmelerini bıraktım .ürün arızalı bir telefonla bayiden değişimi yapılılır müşteri sıfır aldığı ürün ile bekletilmez.düşünün siz parayı peşin veriyorsunuz sonra arızalı ürünü bekliyorunuz .hadi ürünü 1 ay falan kullansam gam yemeyeceğim .kullanmak nasip olmadı .....aferin arçelik sana ...

bence hatalı işlem yapmışsınız aldığınız bayiye giderek servis raporu ile değişim talebinde bulunacaktınız sevise gelen yeni cihazda bayiye gidecekdi

• dediğiniz şekilde olmazdı çünkü işleyişleri bu şekildeymiş ...ayrıca işlem yine uzardı çünkü servis yetkili bayiye değil arçelik merkezine evrakları veriyor oradan onay gelmesini bekliyor .yani paranızla rezil oluyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.