Şimdi Ara

Arçelik In Love Gurme Çay Makinesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
212
Cevap
6
Favori
69.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

hocam tüm ürünler aynı şekildemidir acaba n11de 197tlye geliyor almayı düşünüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_84195884/tm.htm

Bunu okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

quote:

Orijinalden alıntı: ICYMAN

ben bir şey merak ediyorum

sertliği en düşük modda miktar en çok olarak seçtiğimde bile demliğin yarısı dahi dolmuyor. bu demlikteki çay miktarını nasıl arttırıyoruz.

birde sadece demlikten çay içmek sanki imkansız gibi zira light modda bile demi çok koyu oluyor.

Demlikteki miktar seçtiğiniz çok seçeneği ile sınırlandırılmış. Yerine alıp koyarken, taşırken dökülmesin diye...
    öte yandan demlikteki çay tabii ki konsantre, sıcak su ile karıştırarak bardağa koyuyorsunuz, arzunuza göre... Türk Tipi çay ve demleme yani
    Böyle olunca da az yapıyor diyemezsiniz sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alehar

quote:

quote:

sertliği en düşük modda miktar en çok olarak seçtiğimde bile demliğin yarısı dahi dolmuyor. bu demlikteki çay miktarını nasıl arttırıyoruz.

birde sadece demlikten çay içmek sanki imkansız gibi zira light modda bile demi çok koyu oluyor.

Demlikteki miktar seçtiğiniz çok seçeneği ile sınırlandırılmış. Yerine alıp koyarken, taşırken dökülmesin diye...
    öte yandan demlikteki çay tabii ki konsantre, sıcak su ile karıştırarak bardağa koyuyorsunuz, arzunuza göre... Türk Tipi çay ve demleme yani

peki ideal demlemi ayarı tecrübelerinize göre hangisi, en önemlisi kaç ölçü çay koyuyorsunuz.

örneğin normal modda çok seçeneği seçtim ancak ölçeği tam tutturamadım. sizin tavsiyeleriniz nasıldır

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki ideal demlemi ayarı tecrübelerinize göre hangisi, en önemlisi kaç ölçü çay koyuyorsunuz.

örneğin normal modda çok seçeneği seçtim ancak ölçeği tam tutturamadım. sizin tavsiyeleriniz nasıldır

Ölçek kendi kaşığı ile 2-4-6 şeklinde (az-orta-çok)
    bu kılavuzda da yazar.
    ama çayın kendisi de çok önemli, su da aynı şekilde... sert su yumuşak su olayı... kullandığınız su sert ise daha kısa sürede buruk çay elde edersiniz, yumuşaksa demleme süresini arttırmanız gerekir. Özel modda deneyerek kullandığınız suya ve çaya göre ideal tarifinizi bulabilirsiniz...

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Ürün otomatik demler ,24 saatlik dilimler arası ileri zamanlı programlama yapabiliyorsunuz,

beyaz renk arçelik siyah renk beko da mevcut,

100,80,60,40 c derecelerinde su ısıtmanız mümkün,

4 kademeli demlik ayarı var .

türk malıdır

3286 otomatik çay makinesi

3284 gurme olarak geçer , gurmenin demliğinin altında ısıtıcı vardır

sormak istediğiniz ürünle ilgili soru varsa bekliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkayt -- 7 Ocak 2014; 19:48:46 >
  • Görüntüsü on numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkayt

Ürün otomatik demler ,24 saatlik dilimler arası ileri zamanlı programlama yapabiliyorsunuz,

beyaz renk arçelik siyah renk beko da mevcut,

100,80,60,40 c derecelerinde su ısıtmanız mümkün,

4 kademeli demlik ayarı var .

türk malıdır

3286 otomatik çay makinesi

3284 gurme olarak geçer , gurmenin demliğinin altında ısıtıcı vardır

sormak istediğiniz ürünle ilgili soru varsa bekliyorum:)

sağol hocam makineyi alalı 1 ay oldu,

artık kurcalaya kurcalaya en ideal ayarı buldum. alet gerçekten başarılı ama sanki fiyatı biraz pahalı.

zira malzeme kalitesine bakınca su ısıtıcısını ve demliğin üzerindeki kapakların altındaki plastik malzeme hiç hoş değil. sıcak hava o plastikten yansıyıp tekrar suyun içine damlıyor.

elalem plastiği hayatından çıkarıyor biz patentli bir ürünün neresine daha çok plastik koyarız diye zorluyoruz. arçeliği çay demleme kalitesi konusunda tebrik ediyor ancak bu plastik kullanımı konusunda kınıyorum

• noldu bilmiyorum ama makinenin siyah çay ışığı yanmıyor. yeşil ve diğeri yanıyor. çalışmasında sıkıntı yok ama ışık bozuldu sanırım.
    böyle bir sorun yaşayan var mı? servise de götürmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BennyGood

noldu bilmiyorum ama makinenin siyah çay ışığı yanmıyor. yeşil ve diğeri yanıyor. çalışmasında sıkıntı yok ama ışık bozuldu sanırım.
    böyle bir sorun yaşayan var mı? servise de götürmek istemiyorum.

şikayetvar'dada bu konuda 2-3 şikayet okudum.Sırf bu sebepten almaktan vazgeçtim açıkçası
  • geçen gün servise götürdüm.ön dijital tablodaki ışıklardan bazilari söndü.servis 1 günde yapti verdi..makina güzel.ama sorunum ocakta piştiği gibi kaynar çay alamıyorum .sizinde öylemi.

• Alehar kullanıcısına yanıt
    orkayt O kullanıcısına yanıt
    Bu çay makinesini kullanıyorum. Çayın tadı nefis. Yalnız sorun şu. Çay miktarını çok bile seçsek 10 çay bardağı çay elde ediliyor. Demlik kısmının yarısının bile dolduğunu görmedim. Bizimki mi hatalı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staroftheskies -- 3 Nisan 2014; 20:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

geçen gün servise götürdüm.ön dijital tablodaki ışıklardan bazilari söndü.servis 1 günde yapti verdi..makina güzel.ama sorunum ocakta piştiği gibi kaynar çay alamıyorum .sizinde öylemi.

kaynar çay yapmaz, o hali zararlıdır zaten.
    ama içerken ılık olduğunu da düşünmezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

Bu çay makinesini kullanıyorum. Çayın tadı nefis. Yalnız sorun şu. Çay miktarını çok bile seçsek 10 çay bardağı çay elde ediliyor. Demlik kısmının yarısının bile dolduğunu görmedim. Bizimki mi hatalı acaba

hayır, normal hali o şekilde... daha fazla dolu olursa alıp koyarken taşar, deneyebilirsiniz...
  • Alehar kullanıcısına yanıt
    Çayı çok güzel demliyor ama 3 kişiye kahvaltıda yetecek çayı yapamıyor.
  • quote:

quote:

geçen gün servise götürdüm.ön dijital tablodaki ışıklardan bazilari söndü.servis 1 günde yapti verdi..makina güzel.ama sorunum ocakta piştiği gibi kaynar çay alamıyorum .sizinde öylemi.

neden zararlı anlayamadım ...neden zararlı anlayamadım ...
  • arkadaşlar çok çay elde etmek isterseniz .çayı fazla koyup demleme modunu en sonda kullanmanız gerekir.böylece koyu demlenmiş çay elde edip bardağa az dem koyup üstüne su ekleyeceksiniz.yani normal evde çaydanlık çay demler gibi
  • quote:

bardağa koyarken dem+su şeklinde yapıyorsunuz değil mi? 15-20 bardak çıkıyor %50 dem+%50 su ile de o yüden sordum...
  • quote:

quote:

quote:

neden zararlı anlayamadım ...neden zararlı anlayamadım ...

bu konuda çok bilimsel makale var, 75'C nin üstünde içilen sıcak içecekler boğaz için zaralı... bir araştırın isterseniz.

• quote:

quote:

bardağa koyarken dem+su şeklinde yapıyorsunuz değil mi? 15-20 bardak çıkıyor %50 dem+%50 su ile de o yüden sordum...

İlgilendiğin için teşekkürler
    4 ölçek çay koyup miktarı çok diyorum. Demi normal yapıyorum çünkü daha serti 20 dk demlediği için tadı güzel olmuyor. Dem ve sıcak su koyarak 11-12 bardak çay çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.