Bildirim
Arçelik tv yi internete bağlama
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sinyal alıcı taktım usb ile tv ye öyle olduğu halde 1 tane modemi buldu.gerçi bulduğu modem benim ki değil di ve sinyali çok zayıftı.arçelik i aradığım da 8 metre çok uzak bi mesafe çekmemesi normal gibi bişey söyledi.benden 4 kat yukarıda oturan babannemin lg televizyonu benim modemi full çekiyor.sözüm ona ben aldım siz almayın Türk firmaları para kazanmayı hak etmiyor.gidin çin malı alın Türk malı almayın... -
Aynen bende aldm ayni tv den cekim biraz zayif bazi sorunlarda var wifide bulamiyo bazen modemi ayrica benm modem gizli el ile baglanma secenegi varmi bilgi versen ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ethernet kablosu ile bağlantı sağlanıyor.onun dışında bazı modemlerde az biraz çekiyor. -
Bende de Arçelik var ne internete giriyor ne güncelleme yapıyor ne de uygulamalar var ne yapmalıyım garantisi yok -
wifi ile bağlanıyorsan kanalı değiştir 13 ya görmez yada bağlanmaz... + sorunun detayını yaz... -
Kanalı değiştir derken anlamadım kardeş.. :S -
wifi kanalından söz ediyorum 1 ile 13 arasında sayı... en pouler kanallar 1, 6, 10, 11, 12 13 seçince görmezse... bulamazsan... wifianalyzer ile seç... -
internet bağlantısını yaptım teşekkürler. interactive uygulamalar ona girmiyor nasıl indirebilirim -
Benimde Arçelik tv var.Kablosuz ağ bağlantısını yaptım.Bu televizyonlarda bilgisayar gibi istediğim siteye girebiliyormuyum ben bunu yapamadım. İnternet bölümüne girdiğim zaman
ana sayfa olarak Arçelik çıkıyor. Ben başka site yazsam da açmıyor. Bu tür televizyonlar sadece youtube vs.seyretmek içinmi yoksa mesela sosyal ağlar gibi sitelere de girebiliyormuyum ben bunu
öğrenmek istiyorum. -
pc gibi web performansı bekleme... uygulamalarında facebook, twitter, pinterest v.s. varsa kullanabilirsin...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- philips tv uydu kurulumu türksat 4a bulmuyor
- samsung tv uygulama yükleme hatası 102035
- hyundai tv alınır mı
- tv yerden yüksekliği ne kadar olmalı
- eski samsung smart tv uygulama yükleme
- en iyi televizyon markası
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- apple tv ne işe yarar
- oled ekran yanması
- en iyi tv box
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X