Şimdi Ara

Arçelik tv yi internete bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
48.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arçelik A40-LB-8376 model tv aldım.wireless tan bağlanmak için arama yapıyorum tv den ama başka modemleri görüyor kendi modemi mi görmüyor.bunun için ne yapabilirim ?

• sinyal alıcı taktım usb ile tv ye öyle olduğu halde 1 tane modemi buldu.gerçi bulduğu modem benim ki değil di ve sinyali çok zayıftı.arçelik i aradığım da 8 metre çok uzak bi mesafe çekmemesi normal gibi bişey söyledi.benden 4 kat yukarıda oturan babannemin lg televizyonu benim modemi full çekiyor.sözüm ona ben aldım siz almayın Türk firmaları para kazanmayı hak etmiyor.gidin çin malı alın Türk malı almayın...
  • Aynen bende aldm ayni tv den cekim biraz zayif bazi sorunlarda var wifide bulamiyo bazen modemi ayrica benm modem gizli el ile baglanma secenegi varmi bilgi versen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ethernet kablosu ile bağlantı sağlanıyor.onun dışında bazı modemlerde az biraz çekiyor.
  • Bende de Arçelik var ne internete giriyor ne güncelleme yapıyor ne de uygulamalar var ne yapmalıyım garantisi yok
  • EXSELANSTOKAT kullanıcısına yanıt
    wifi ile bağlanıyorsan kanalı değiştir 13 ya görmez yada bağlanmaz... + sorunun detayını yaz...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Kanalı değiştir derken anlamadım kardeş.. :S
  • EXSELANSTOKAT kullanıcısına yanıt
    wifi kanalından söz ediyorum 1 ile 13 arasında sayı... en pouler kanallar 1, 6, 10, 11, 12 13 seçince görmezse... bulamazsan... wifianalyzer ile seç...
  • internet bağlantısını yaptım teşekkürler. interactive uygulamalar ona girmiyor nasıl indirebilirim
  • Benimde Arçelik tv var.Kablosuz ağ bağlantısını yaptım.Bu televizyonlarda bilgisayar gibi istediğim siteye girebiliyormuyum ben bunu yapamadım. İnternet bölümüne girdiğim zaman
    ana sayfa olarak Arçelik çıkıyor. Ben başka site yazsam da açmıyor. Bu tür televizyonlar sadece youtube vs.seyretmek içinmi yoksa mesela sosyal ağlar gibi sitelere de girebiliyormuyum ben bunu
    öğrenmek istiyorum.
  • mıragen kullanıcısına yanıt
    pc gibi web performansı bekleme... uygulamalarında facebook, twitter, pinterest v.s. varsa kullanabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.