Şimdi Ara

arçelikte olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arçelikte bekoda olay kammpan ya var 2 çanak 1 rec 250 falan garanti monte ediyo tek 15 çift 20m kablo+deseg baglantısı üçretsiz veriyolar +kullanımı çok kolay 2 yıl garanti tavsiye ederim

• arçelik veya beko alacaklara tavsiyem....:
    KESSİNLİKLE ALMAYIN!Başka bi şi alın...next falan...
    1-verdiiiniz paraya deymiyo..
    2-rezalet bir servis war.asla zamanında gelmiolar...ekip duruyolar.bilgisizler.çatıdaki izolasyonu deliyolar.
    3-çoook adi reciver falan ve dier malzemeler.çin malı..çinli bile gorse şok olur..
    ben bi cahhillik ettim ve arcelik aldm...
    sakın almayı...next veya goldmaster falan oneririrm.bi kere aliosunuz.iyi bişi alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cco

arçelik veya beko alacaklara tavsiyem....:
    KESSİNLİKLE ALMAYIN!Başka bi şi alın...next falan...
    1-verdiiiniz paraya deymiyo..
    2-rezalet bir servis war.asla zamanında gelmiolar...ekip duruyolar.bilgisizler.çatıdaki izolasyonu deliyolar.
    3-çoook adi reciver falan ve dier malzemeler.çin malı..çinli bile gorse şok olur..
    ben bi cahhillik ettim ve arcelik aldm...
    sakın almayı...next veya goldmaster falan oneririrm.bi kere aliosunuz.iyi bişi alın...
    evet yaa
    onların sattığı reciver değil arçelik isimi sadece
    cihaz 10 para etmez
    içinde kullanılan işlemciler çok eski
    arçelik ismi altında vatandaşa kötü cihaz veriyorlar
    aynı şey vestel içinde geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail surek

evet yaa
    onların sattığı reciver değil arçelik isimi sadece
    cihaz 10 para etmez
    içinde kullanılan işlemciler çok eski
    arçelik ismi altında vatandaşa kötü cihaz veriyorlar
    aynı şey vestel içinde geçerli

Alıntıları Göster
    alacaksanız arçelik 500 alın iyidir ben kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerowolf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nerowolf

Üzerine milyar ytl verseler yine almam....

• quote:

Orijinalden alıntı: Digibaner

quote:

Orjinalden alıntı: nerowolf

Üzerine milyar ytl verseler yine almam....

Alıntıları Göster
    arkadaşın dedigi gibi 500 serisi çok iyi servisede gelince servislerin en iyisi yenibosnadaki telefonu var istiyosan vereyimde izolasyonnun delinmesin 552-29-29

• quote:

Orijinalden alıntı: beke

arkadaşın dedigi gibi 500 serisi çok iyi servisede gelince servislerin en iyisi yenibosnadaki telefonu var istiyosan vereyimde izolasyonnun delinmesin 552-29-29

Alıntıları Göster
    aynen bende katılıyorum aman derim arçelik beko vestel almayın arkadaslar yarı yolda kalırsınız

bu reciver olayını adamlar beceremiyorlar benden soylemesi! reciver olarak bende de vestel var

10 degil 5 para etmez bu işiyapan sadece uydu teknolojileri ve elektronik üreten firmalardan alın

vestelde de adamlar doldurmuş özellikleri ne varsa recivere ama hem yavaş hem arada takılıyor

yani kısacası memlundegılım. ama pc dijital tv kartım var ordan izliyorum ve çok memlunum . benim

reciverde de içerde duruyor

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: okiboy

aynen bende katılıyorum aman derim arçelik beko vestel almayın arkadaslar yarı yolda kalırsınız

bu reciver olayını adamlar beceremiyorlar benden soylemesi! reciver olarak bende de vestel var

10 degil 5 para etmez bu işiyapan sadece uydu teknolojileri ve elektronik üreten firmalardan alın

vestelde de adamlar doldurmuş özellikleri ne varsa recivere ama hem yavaş hem arada takılıyor

yani kısacası memlundegılım. ama pc dijital tv kartım var ordan izliyorum ve çok memlunum . benim

reciverde de içerde duruyor

saygılar...

Alıntıları Göster
    ya bence receiver konusu onemli alirken iyi arastirip almak lazim.

forumun %98i almayin diyosa bi bildikleri vardir.

sonra pişman olmayin yane

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

ya bence receiver konusu onemli alirken iyi arastirip almak lazim.

forumun %98i almayin diyosa bi bildikleri vardir.

sonra pişman olmayin yane

Alıntıları Göster
    Ben burada yapilan hicbir markayi almamakta karaliyim ne zaman aldiysam sacma sapan arizalar cikti ama next kullandigimdan beri inanin hicbir problem cikmadi yillar oldu yazilim yukluyorum siliyorum banamisin demedi.Elektronik sans isidir ama isinizi sansa birakmak istemiyorsaniz musteri destegi kuvvetli olan firmalaral calisin size insan gibi davrananlarla.

Cunku Turkiyede nedense ic piyasaya sunulan urunlerle ihrac edilenler arasinda dag gibi fak var bunu calisanlarindan biliyorum 15-20 kullanilan ihrac urunleri varken 1-2 yil icinde enkaza donen cok ic piyasa urunu var yani ureticiler ne yazikki ic piyasayi insan yerine koymadan 290-300 milyona mesela 72 ekran tv satiyolar ama 1-5 yil icinde bi okadar masraf ediyorsunuz fakat ingiltereye gonderirken bole yapamiyorlar yaptiklari anda kapidisi edileceklerini biliyorlar.Insallah ulkem insanida birgun sorun cikarmayan elektronik esyayla tanisir.Benim bu konuda soyleceklerim bu kadar ama fazlasini istiyorsaniz buyrunwww.sikayetvar.com

• quote:

Orijinalden alıntı: st1905

Ben burada yapilan hicbir markayi almamakta karaliyim ne zaman aldiysam sacma sapan arizalar cikti ama next kullandigimdan beri inanin hicbir problem cikmadi yillar oldu yazilim yukluyorum siliyorum banamisin demedi.Elektronik sans isidir ama isinizi sansa birakmak istemiyorsaniz musteri destegi kuvvetli olan firmalaral calisin size insan gibi davrananlarla.

Cunku Turkiyede nedense ic piyasaya sunulan urunlerle ihrac edilenler arasinda dag gibi fak var bunu calisanlarindan biliyorum 15-20 kullanilan ihrac urunleri varken 1-2 yil icinde enkaza donen cok ic piyasa urunu var yani ureticiler ne yazikki ic piyasayi insan yerine koymadan 290-300 milyona mesela 72 ekran tv satiyolar ama 1-5 yil icinde bi okadar masraf ediyorsunuz fakat ingiltereye gonderirken bole yapamiyorlar yaptiklari anda kapidisi edileceklerini biliyorlar.Insallah ulkem insanida birgun sorun cikarmayan elektronik esyayla tanisir.Benim bu konuda soyleceklerim bu kadar ama fazlasini istiyorsaniz buyrunwww.sikayetvar.com

Alıntıları Göster
    bence de Arçelik beko vestel alnmaz doğru düzgün yazılım desteği yok
    Next yada goldmaster al kafan ağrımasın
    Bende next var sorunsuz çalışıyor yazılımlarınıda rahatça buluyorum.basit kullanımı var

• quote:

Orijinalden alıntı: cncrd

bence de Arçelik beko vestel alnmaz doğru düzgün yazılım desteği yok
    Next yada goldmaster al kafan ağrımasın
    Bende next var sorunsuz çalışıyor yazılımlarınıda rahatça buluyorum.basit kullanımı var

Alıntıları Göster
    ben susuyom siz galiba next'e çalışıyonuz
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: beke

Görünen köye, klavuz istenmezmiş........

• quote:

Orijinalden alıntı: Digibaner

quote:

Görünen köye, klavuz istenmezmiş........

Alıntıları Göster
    bellli zaten next çalıştıgınız

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

hocam işim gücüm yok next te çalışacam bi başlık açmışsın bizde görüşlerimizi belirttik benim evimde next

felanda yok ben maalesef vestel reciver kullanıyorum arçelikte olay demişsin arçeliğin heryeri olay olsa ne

olurki allahını seversen biz almıyalım arkadasım sen al kullan. sonradan pişman olacaksın bizlerde sana

yardımcı olabilmek için önermedik.fazla degil 20 gün sonra dersin bu niye takılma yapiyor kanal geçişinde

bu niye yavaş sizin kide öylemi ya yazılım attım bütün kanallar silin di niye kapanıp açılıyor v.s v.s

hayırlı ugurlu olsun arkadasım gule gule kullan sen arçeliğini

saygılar...

• tabii ki, sunny, next, goldmaster dururken gidip arçalik, vestel filan alınmaz. hiç ujzatmaya değecek bir mevzu değil derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay35

tabii ki, sunny, next, goldmaster dururken gidip arçalik, vestel filan alınmaz. hiç ujzatmaya değecek bir mevzu değil derim...
    sen espiriden anlamadıgın belli ilk önce yukarıdaki konuşmalara bakta ondan sonra ne söyliyecegini düşün sana konuşmayı ben ögretmiyeyim olurmu([image][/image]okiboy)
  • quote:

sen espiriden anlamadıgın belli ilk önce yukarıdaki konuşmalara bakta ondan sonra ne söyliyecegini düşün sana konuşmayı ben ögretmiyeyim olurmu([image][/image]okiboy)

Alıntıları Göster
    quote:

sen bana konuşmayı ögretemessin zaten. sen ilk önce alıntı ile cevap vermeyi ögrende sonra buralara gel

reciver hakkında görüş bildir. Bende buna hastayım arkadas iki bişey ögrenen daha kullanmadan özellikleri

ni bilmeden yok bunu tavsiye ederim yok bu iyi. hadi canim sen ilk önce ögren sonra bişeyler tavsi et

git sen kumda oyna orda tavsiye et ne ediyorsan

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: okiboy

quote:

sen bana konuşmayı ögretemessin zaten. sen ilk önce alıntı ile cevap vermeyi ögrende sonra buralara gel

reciver hakkında görüş bildir. Bende buna hastayım arkadas iki bişey ögrenen daha kullanmadan özellikleri

ni bilmeden yok bunu tavsiye ederim yok bu iyi. hadi canim sen ilk önce ögren sonra bişeyler tavsi et

saygılar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: okiboy

quote:

saygılar...

bak ögrendim alıntı yapmasını konuştugun kadar zekisin de bak bana alıntı yapmasını ögrettim senin saygınıda yerim tamam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: okiboy

quote:

saygılar...

bak ögrendim alıntı yapmasını konuştugun kadar zekisin de bak bana alıntı yapmasını ögrettim senin saygınıda yerim tamam

Alıntıları Göster
    Sanıyorum en iyisi marka tavsiye etmemek.Baksanıza hemen reklam olarak algılanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: harman35

Sanıyorum en iyisi marka tavsiye etmemek.Baksanıza hemen reklam olarak algılanıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: harman35

ya arkadaş ben özür diliyorum ben sadece kanpanyadan bahsettim hemde ben espiri yaptım (cncrd-Digibaner)e oda kalmış bana ne dio ben buraya kavga etmek için yazmıyom

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.