Bildirim
arçelikte olay
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arçelik veya beko alacaklara tavsiyem....:
KESSİNLİKLE ALMAYIN!Başka bi şi alın...next falan...
1-verdiiiniz paraya deymiyo..
2-rezalet bir servis war.asla zamanında gelmiolar...ekip duruyolar.bilgisizler.çatıdaki izolasyonu deliyolar.
3-çoook adi reciver falan ve dier malzemeler.çin malı..çinli bile gorse şok olur..
ben bi cahhillik ettim ve arcelik aldm...
sakın almayı...next veya goldmaster falan oneririrm.bi kere aliosunuz.iyi bişi alın... -
evet yaaquote:
Orijinalden alıntı: cco
arçelik veya beko alacaklara tavsiyem....:
KESSİNLİKLE ALMAYIN!Başka bi şi alın...next falan...
1-verdiiiniz paraya deymiyo..
2-rezalet bir servis war.asla zamanında gelmiolar...ekip duruyolar.bilgisizler.çatıdaki izolasyonu deliyolar.
3-çoook adi reciver falan ve dier malzemeler.çin malı..çinli bile gorse şok olur..
ben bi cahhillik ettim ve arcelik aldm...
sakın almayı...next veya goldmaster falan oneririrm.bi kere aliosunuz.iyi bişi alın...
onların sattığı reciver değil arçelik isimi sadece
cihaz 10 para etmez
içinde kullanılan işlemciler çok eski
arçelik ismi altında vatandaşa kötü cihaz veriyorlar
aynı şey vestel içinde geçerli
-
alacaksanız arçelik 500 alın iyidir ben kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: ismail surek
evet yaa
onların sattığı reciver değil arçelik isimi sadece
cihaz 10 para etmez
içinde kullanılan işlemciler çok eski
arçelik ismi altında vatandaşa kötü cihaz veriyorlar
aynı şey vestel içinde geçerli
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: nerowolf
alacaksanız arçelik 500 alın iyidir ben kullanıyorum
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: nerowolf
Üzerine milyar ytl verseler yine almam....
-
arkadaşın dedigi gibi 500 serisi çok iyi servisede gelince servislerin en iyisi yenibosnadaki telefonu var istiyosan vereyimde izolasyonnun delinmesin 552-29-29quote:
Orijinalden alıntı: Digibanerquote:
Orjinalden alıntı: nerowolf
Üzerine milyar ytl verseler yine almam....
Alıntıları Göster
-
aynen bende katılıyorum aman derim arçelik beko vestel almayın arkadaslar yarı yolda kalırsınızquote:
Orijinalden alıntı: beke
arkadaşın dedigi gibi 500 serisi çok iyi servisede gelince servislerin en iyisi yenibosnadaki telefonu var istiyosan vereyimde izolasyonnun delinmesin 552-29-29
Alıntıları Göster
bu reciver olayını adamlar beceremiyorlar benden soylemesi! reciver olarak bende de vestel var
10 degil 5 para etmez bu işiyapan sadece uydu teknolojileri ve elektronik üreten firmalardan alın
vestelde de adamlar doldurmuş özellikleri ne varsa recivere ama hem yavaş hem arada takılıyor
yani kısacası memlundegılım. ama pc dijital tv kartım var ordan izliyorum ve çok memlunum . benim
reciverde de içerde duruyor
saygılar...
-
ya bence receiver konusu onemli alirken iyi arastirip almak lazim.quote:
Orijinalden alıntı: okiboy
aynen bende katılıyorum aman derim arçelik beko vestel almayın arkadaslar yarı yolda kalırsınız
bu reciver olayını adamlar beceremiyorlar benden soylemesi! reciver olarak bende de vestel var
10 degil 5 para etmez bu işiyapan sadece uydu teknolojileri ve elektronik üreten firmalardan alın
vestelde de adamlar doldurmuş özellikleri ne varsa recivere ama hem yavaş hem arada takılıyor
yani kısacası memlundegılım. ama pc dijital tv kartım var ordan izliyorum ve çok memlunum . benim
reciverde de içerde duruyor
saygılar...
Alıntıları Göster
forumun %98i almayin diyosa bi bildikleri vardir.
sonra pişman olmayin yane
-
Ben burada yapilan hicbir markayi almamakta karaliyim ne zaman aldiysam sacma sapan arizalar cikti ama next kullandigimdan beri inanin hicbir problem cikmadi yillar oldu yazilim yukluyorum siliyorum banamisin demedi.Elektronik sans isidir ama isinizi sansa birakmak istemiyorsaniz musteri destegi kuvvetli olan firmalaral calisin size insan gibi davrananlarla.quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
ya bence receiver konusu onemli alirken iyi arastirip almak lazim.
forumun %98i almayin diyosa bi bildikleri vardir.
sonra pişman olmayin yane
Alıntıları Göster
Cunku Turkiyede nedense ic piyasaya sunulan urunlerle ihrac edilenler arasinda dag gibi fak var bunu calisanlarindan biliyorum 15-20 kullanilan ihrac urunleri varken 1-2 yil icinde enkaza donen cok ic piyasa urunu var yani ureticiler ne yazikki ic piyasayi insan yerine koymadan 290-300 milyona mesela 72 ekran tv satiyolar ama 1-5 yil icinde bi okadar masraf ediyorsunuz fakat ingiltereye gonderirken bole yapamiyorlar yaptiklari anda kapidisi edileceklerini biliyorlar.Insallah ulkem insanida birgun sorun cikarmayan elektronik esyayla tanisir.Benim bu konuda soyleceklerim bu kadar ama fazlasini istiyorsaniz buyrunwww.sikayetvar.com
-
bence de Arçelik beko vestel alnmaz doğru düzgün yazılım desteği yokquote:
Orijinalden alıntı: st1905
Ben burada yapilan hicbir markayi almamakta karaliyim ne zaman aldiysam sacma sapan arizalar cikti ama next kullandigimdan beri inanin hicbir problem cikmadi yillar oldu yazilim yukluyorum siliyorum banamisin demedi.Elektronik sans isidir ama isinizi sansa birakmak istemiyorsaniz musteri destegi kuvvetli olan firmalaral calisin size insan gibi davrananlarla.
Cunku Turkiyede nedense ic piyasaya sunulan urunlerle ihrac edilenler arasinda dag gibi fak var bunu calisanlarindan biliyorum 15-20 kullanilan ihrac urunleri varken 1-2 yil icinde enkaza donen cok ic piyasa urunu var yani ureticiler ne yazikki ic piyasayi insan yerine koymadan 290-300 milyona mesela 72 ekran tv satiyolar ama 1-5 yil icinde bi okadar masraf ediyorsunuz fakat ingiltereye gonderirken bole yapamiyorlar yaptiklari anda kapidisi edileceklerini biliyorlar.Insallah ulkem insanida birgun sorun cikarmayan elektronik esyayla tanisir.Benim bu konuda soyleceklerim bu kadar ama fazlasini istiyorsaniz buyrunwww.sikayetvar.com
Alıntıları Göster
Next yada goldmaster al kafan ağrımasın
Bende next var sorunsuz çalışıyor yazılımlarınıda rahatça buluyorum.basit kullanımı var
-
ben susuyom siz galiba next'e çalışıyonuzquote:
Orijinalden alıntı: cncrd
bence de Arçelik beko vestel alnmaz doğru düzgün yazılım desteği yok
Next yada goldmaster al kafan ağrımasın
Bende next var sorunsuz çalışıyor yazılımlarınıda rahatça buluyorum.basit kullanımı var
Alıntıları Göster -
quote:
ben susuyom siz galiba next'e çalışıyonuz
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: beke
Görünen köye, klavuz istenmezmiş........
-
bellli zaten next çalıştıgınızquote:
Orijinalden alıntı: Digibanerquote:
Görünen köye, klavuz istenmezmiş........
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
hocam işim gücüm yok next te çalışacam bi başlık açmışsın bizde görüşlerimizi belirttik benim evimde next
felanda yok ben maalesef vestel reciver kullanıyorum arçelikte olay demişsin arçeliğin heryeri olay olsa ne
olurki allahını seversen biz almıyalım arkadasım sen al kullan. sonradan pişman olacaksın bizlerde sana
yardımcı olabilmek için önermedik.fazla degil 20 gün sonra dersin bu niye takılma yapiyor kanal geçişinde
bu niye yavaş sizin kide öylemi ya yazılım attım bütün kanallar silin di niye kapanıp açılıyor v.s v.s
hayırlı ugurlu olsun arkadasım gule gule kullan sen arçeliğini
saygılar...
-
tabii ki, sunny, next, goldmaster dururken gidip arçalik, vestel filan alınmaz. hiç ujzatmaya değecek bir mevzu değil derim... -
sen espiriden anlamadıgın belli ilk önce yukarıdaki konuşmalara bakta ondan sonra ne söyliyecegini düşün sana konuşmayı ben ögretmiyeyim olurmu([image][/image]okiboy)quote:
Orijinalden alıntı: Tolunay35
tabii ki, sunny, next, goldmaster dururken gidip arçalik, vestel filan alınmaz. hiç ujzatmaya değecek bir mevzu değil derim... -
quote:
sen espiriden anlamadıgın belli ilk önce yukarıdaki konuşmalara bakta ondan sonra ne söyliyecegini düşün sana konuşmayı ben ögretmiyeyim olurmu([image][/image]okiboy)
Alıntıları Gösterquote:
sen espiriden anlamadıgın belli ilk önce yukarıdaki konuşmalara bakta ondan sonra ne söyliyecegini düşün sana konuşmayı ben ögretmiyeyim olurmu([image][/image]okiboy)
sen bana konuşmayı ögretemessin zaten. sen ilk önce alıntı ile cevap vermeyi ögrende sonra buralara gel
reciver hakkında görüş bildir. Bende buna hastayım arkadas iki bişey ögrenen daha kullanmadan özellikleri
ni bilmeden yok bunu tavsiye ederim yok bu iyi. hadi canim sen ilk önce ögren sonra bişeyler tavsi et
git sen kumda oyna orda tavsiye et ne ediyorsan
saygılar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: okiboyquote:
sen bana konuşmayı ögretemessin zaten. sen ilk önce alıntı ile cevap vermeyi ögrende sonra buralara gel
reciver hakkında görüş bildir. Bende buna hastayım arkadas iki bişey ögrenen daha kullanmadan özellikleri
ni bilmeden yok bunu tavsiye ederim yok bu iyi. hadi canim sen ilk önce ögren sonra bişeyler tavsi et
saygılar...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: okiboy
quote:
saygılar...
bak ögrendim alıntı yapmasını konuştugun kadar zekisin de bak bana alıntı yapmasını ögrettim senin saygınıda yerim tamam
-
Sanıyorum en iyisi marka tavsiye etmemek.Baksanıza hemen reklam olarak algılanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: bekequote:
Orjinalden alıntı: okiboy
quote:
saygılar...
bak ögrendim alıntı yapmasını konuştugun kadar zekisin de bak bana alıntı yapmasını ögrettim senin saygınıda yerim tamam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: harman35
Sanıyorum en iyisi marka tavsiye etmemek.Baksanıza hemen reklam olarak algılanıyor.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: harman35
Sanıyorum en iyisi marka tavsiye etmemek.Baksanıza hemen reklam olarak algılanıyor.
ya arkadaş ben özür diliyorum ben sadece kanpanyadan bahsettim hemde ben espiri yaptım (cncrd-Digibaner)e oda kalmış bana ne dio ben buraya kavga etmek için yazmıyom
Benzer içerikler
- vestel smart tv iptv uygulamaları
- next 2071 şifre kırma
- kablo tv yetişkin kanal varmı
- digiturk kanal sıralaması bozuldu
- güncel m3u listesi
- türksat frekans
- tod açılımı
- bein sport kimin
- exxen filmleri
- çanaksız uydu alıcısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X