Arkadaşlar forumda geziyorum. Oyun hep olumsuz eleştiri almış. Kendin kasamassın,p2w,hile var,her yer kapılmış,lag var,item yapmak zor. Oturup oynasak kendimizce bir şeyler yapamaz mıyız ? Amacım günde 1-2 saat giriyim stres atayım. Zaten Finaller var,okul var,gitar öğreniyorum,manga çiziyorum arada kalan vakitlerimi MMO oyunla değerlendirmek istiyorum. Öyle en iyi itemları yapıyım kral oluyum derdim yok. Zamanla olur. Böyle bir imkan var mıdır ? Para vermeden nereye kadar ilerlerim. Beğenirsem Patron dediğiniz şeyi alabilirim. Rehberi var mıdır ? Oyunun dinamiklerini öğrenmem ne kadar zaman alır. Eğer hiç başlama diyorsanız MMO öneriniz var mı ? (Oynamadığım kaldıysa tabi. Denemediğim MMO kalmadı. Ben genelde klasik yapılı mmoları seviyorum. USKO,DiabloIII,ArchLord2(beğendim ama lag yüzünden bıraktım),Metin2 bir süre,Dota1-2 hala oynuyorum. Tabi burada saymaya kalksam içine girip 10-15 dakika bile olsa oynamadığım oyun yok neredeyse ama belki vardır diye soruyorum. Öneriniz var mı bu arada. Archage'i Rus serverındayken denemiştim ama çok bir şey anlamamıştım. Çok karışık gelmişti.
bende o yazılanları duydum ama şuan girdim oynuyorum eğleniyorum işte çapımca takma gel dahuta serverı nuia tarafındayım takılırız