Şimdi Ara

Arche Age Hakkında YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Arche Age'e başlamayı düşünüyorum ama, steam community'de okuduğum yazılar beni hafif caydırır gibi oldu. Bir yandan şuan ki en iyi MMORPG diyenler var bir yandanda 980 saat oyun süresi olan insanlar, oyunu tavsiye etmiyor falan. Çok karasız kaldım. Lütfen yardım edin, siz oyun hakkında neler düşünüyosunuz

• Paran varsa kralsın.
    Paran yoksa yalansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Paran varsa kralsın.
    Paran yoksa yalansın.

Çok mu Pay 2 Win bi oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtberkc

quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Paran varsa kralsın.
    Paran yoksa yalansın.

Çok mu Pay 2 Win bi oyun?

Çoku azı yok bunun bir oyun p2w ise p2w dir.
    Ki illa ben ekin ekicem tarla sürücem filan diyorsan boşver gerçek hayatta yap hem aç kalmazsın bir zanaatin olur.(ayrıca bu yazdıklarımı oyunda bedavaya yapabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun patron alman lazım)

Edit. imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 1 Haziran 2015; 2:46:59 >
  • Oynama bence p2w

• YunusPhp kullanıcısına yanıt
    Zaten AION'a başladım 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: mtberkc

Zaten AION'a başladım 😃

Oda p2w goldpack mi ne varmış hatta eu da oynuyorsan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam f2p ne oynasınki? Keyfine göre oyna kardeşim zevk almaya bak apex mapex patron sallama archeage güzel oyun single gibi oyna gerekirse zevkini al. Aion da güzel özellikle NA serverı gameforge para ister gold pack için ancak oyun içindende alabilirsin. Sen p2w falan olmasına bakma hele yorumlara hiç bakma dilediğini zevk alabildiğin tüm oyunları oyna dene ikiside güzel oyun kafan rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoman

Adam f2p ne oynasınki? Keyfine göre oyna kardeşim zevk almaya bak apex mapex patron sallama archeage güzel oyun single gibi oyna gerekirse zevkini al. Aion da güzel özellikle NA serverı gameforge para ister gold pack için ancak oyun içindende alabilirsin. Sen p2w falan olmasına bakma hele yorumlara hiç bakma dilediğini zevk alabildiğin tüm oyunları oyna dene ikiside güzel oyun kafan rahat olsun

Zevk alacaksam parayı verir rusa karıya giderim ama oyunda rekabet e birseyleri başarma duygusu gerekiyor mmorpglerde.

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    O dediğin, Knight'ta vardı hey gidim hey :(
  • Ağız bozmakla yaş aralığını belli ettin tebrik ederim Karıya gidip zevk alıyosan zaten nasıl düzeyde bir insan olduğunu ve eğitim düzeyini tahmin edebiliyorum. Öncelikle o işi zor hallerde yapanlar sadece paraya muhtaç olup o işi yapan insanlar var, tuzağa düşenler var. Seninde bir yakının o tuzağa düşmüş olurdu. Zevk almak için kadınlarımızı aşağılayacaksan buyur aşağıla yanlızca sen kendini toplum gözü önünde düşürürsün. Ha ben insan değilim toplum benim neyime dersen seni anlarım, ayrıca ergensende anlarım çünkü bizde o yollardan geçtik. İlerde çok pişman olucaksın yanlız eğer yaşın küçükse vereyim sana bir abi tavsiyesi

• Sen asıl oyna diyenlere bakma ben yarım sene oynadım bu oyunu. Komple çöp bir oyun. Pay 2 win'in kitabı yeniden yazıldı resmen bu oyunda. Emeğinin çöp olmasını istiyorsan oyna.

Yorumlara aldırış etme demekte ne kadar saçma birşeydir anlamadım, iyi o zaman bundan sonra hiç bir oyun ile ilgili oyuncu yorumlarını dikkate almıyoruz arkadaşlar hatta artık forumlara bile girmeyelim nede olsa yorum yapmak gereksizMİŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Sen asıl oyna diyenlere bakma ben yarım sene oynadım bu oyunu. Komple çöp bir oyun. Pay 2 win'in kitabı yeniden yazıldı resmen bu oyunda. Emeğinin çöp olmasını istiyorsan oyna.

Yorumlara aldırış etme demekte ne kadar saçma birşeydir anlamadım, iyi o zaman bundan sonra hiç bir oyun ile ilgili oyuncu yorumlarını dikkate almıyoruz arkadaşlar hatta artık forumlara bile girmeyelim nede olsa yorum yapmak gereksizMİŞ

Zaten AION'a dönmeye karar aldım :)

• Çakayım? Yuh be cidden hayvansın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoman

Çakayım? Yuh be cidden hayvansın :(

Tesekkur ederim.

• Oyun hakkında yorumlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbalanque

Oyun hakkında yorumlara bak

Birader ben orda deyim olarak kullandım rus a gitme lafını arkadaş beni goril ilan edince öyle bir muhabbet geçti aramızda :)

@Nanoman kamki bizi garıya götür

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az :)
  • her şeyiyle piyasadaki en iyi mmorpg olduğu kesin ama dedikleri doğru p2w para ödemedende zevk alarak oynanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.