Şimdi Ara

ArcheAge Emulator pre alpha acildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk olarak ArcheAge Kore sürümünü indiriyoruz ve en son sürüme kadar güncelliyoruz.
    İndirme Linki:http://aaspot.net/forum/showthread.php?13351-ArcheAge-Kore-direk-indirme-linki-y%C3%BCksek-h%C4%B1z-bekleme-hata-yok-kurulum-gerektirmiyor

2. Adım
    Kore sürümünü indirme ve güncelleme işleminin tamamlandığından emin olduktan sonra alttaki dosyayı indiriyorsunuz.
    http://files.fm/u/gnfbxjv
    RAR Arşivinin içindeki dosyaları ArcheAge oyununu kurduğunuz klasörün içerisine çıkartıyoruz.

3. Adım
    Start.exe dosyasını çalıştırarak oyunu açıyoruz kullanıcı adımızı ve şifremizi girerek oyuna normal bir şekilde giriş yapıyoruz.

Hesap icin orjinal site oyuncu hesabihttp://archeage-emu.com/free-alpha-test-accounts-for-community-members-and-partners/
    Turk partneri oyuncu hesap dagitimihttp://aaspot.net/forum/showthread.php?13408-ArcheAge-Em%C3%BClat%C3%B6r-projesi-%C4%B0ndirme-linkleri-hesap-al%C4%B1m%C4%B1-ve-kurulum-anlat%C4%B1m%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salichomg -- 20 Eylül 2013; 14:44:57 >

• şimdi benim aklıma bişey takıldı.bu emilatör sayesinde private server gibi bişey mi yapılıyor? İlle de hesap için biryere mi ulaşmamız gerek? Kendi hesabımızı kendimiz yaratamaz mıyız?
  • local server gibi bi sey mi bu yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

şimdi benim aklıma bişey takıldı.bu emilatör sayesinde private server gibi bişey mi yapılıyor? İlle de hesap için biryere mi ulaşmamız gerek? Kendi hesabımızı kendimiz yaratamaz mıyız?

malesef emulatoru normal kullanicilara daatilmiyor yani o bir private server ulk testini yapiyor, biliyosunuz archeage'nin oynayabileceginiz orjinal bir sunucusu yok cunki daha oyun cikmadi iste
    bu sunucuda oyunu deneyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: salichomg

quote:

şimdi benim aklıma bişey takıldı.bu emilatör sayesinde private server gibi bişey mi yapılıyor? İlle de hesap için biryere mi ulaşmamız gerek? Kendi hesabımızı kendimiz yaratamaz mıyız?

malesef emulatoru normal kullanicilara daatilmiyor yani o bir private server ulk testini yapiyor, biliyosunuz archeage'nin oynayabileceginiz orjinal bir sunucusu yok cunki daha oyun cikmadi iste
    bu sunucuda oyunu deneyebilirsiniz

Tamam anladım kendi çaplarında bir private server oluşturmuşlar gibi birşey.Evet maalesef daha batıya yayılmadı oyun.Türk partneri oyuncu hesap dagitimina başvurdum ama alamazsam bide ana siteye başvururum.Zaten amaç oynamak değil, şöyle bir atmosferi görüp merakı gidermek :) Zaten böyle bir emülatör çıktıysa başka privatelerin de çıkabileceğine inanıyorum.

• Bu oyun çıktığında sonunun Aion gibi olacağını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Bu oyun çıktığında sonunun Aion gibi olacağını düşünüyorum.

Ewt F2P olması muhtemel zaten ama başlarda P2P ile gelir.Aslında yaptıkları güzel bir taktik.Oyunu B2P gibi göstermeyip bi nevi piyasanın kaymağını alıyorlar bu şekilde.Sonrasında da Aion gibi güzel bir F2P platformu oluşturur kendine.
  • turk partnerinde 30mesaj varsa kesinlikle alirsiniz, eger yoksa orjinal sayfaya gidin orda toplam 100tane hesap dagitiyorlar
    onlarin face sayfalarini fln begenmeniz gerekiyor 80% ihtimalle orjinalden sorunsuz hesap alirsiniz eger hala tukenmediyse
    bi bakiyim
    evet tukenmemis gorebildiginiz gibi
     ArcheAge Emulator pre alpha acildi

turk partnerdeyse sadece 15 hesap var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salichomg -- 21 Eylül 2013; 12:57:34 >
  • salichomg S kullanıcısına yanıt
    Ek bilgi için teşekkürler, ana siteye de başvuru yapiyim o zaman :)
  • burada oynayipta guzelim oyundan sogutmayin kendinizi adam gibi bekleyin avrupa icin orjinalinizi hevesinizi kacirmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

burada oynayipta guzelim oyundan sogutmayin kendinizi adam gibi bekleyin avrupa icin orjinalinizi hevesinizi kacirmayin

Soğuyacağımı düşünmüyorum.Blade&Soul'unda bu tarz aşırı buglu bir privatesini oynamıştım ama oyun yine de çok hoşuma gitmişti.Maksat ortamı görmek, pc'mde nasıl duruyor oyun :) Hesap aldım ana siteden, sıra oyunu indirmeye geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zodd

burada oynayipta guzelim oyundan sogutmayin kendinizi adam gibi bekleyin avrupa icin orjinalinizi hevesinizi kacirmayin

Soğuyacağımı düşünmüyorum.Blade&Soul'unda bu tarz aşırı buglu bir privatesini oynamıştım ama oyun yine de çok hoşuma gitmişti.Maksat ortamı görmek, pc'mde nasıl duruyor oyun :) Hesap aldım ana siteden, sıra oyunu indirmeye geldi

Bence beklemek ve stabil ortamda oynamak en mantiklisi ama tabi karar sizin.
  • sabırla bekliyoruz,
    ya sabır ya sabır ya sabır ........................................
  • Oyun çok hoşuma gitti.Komutlar filanda açık, direkt 50 lvl yapabiliyorsunuz charı.Skilleri hep denemek istiyorum ama en düşük ayarda bile oyun çok donuyor.Ekran kartım 1 GB Ati hd 5470,ram 4GB,i5 bilgisayar.Emülatör yüzünden mi böyle anlamadım

EDİT:Benim pc kaldırmadı diye sildim oyunu.iİsteyen benim hesabımla indirip oynayabilir

login: baki1990
    password: 5246875

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 24 Eylül 2013; 10:29:33 >
  • quote:

Oyun çok hoşuma gitti.Komutlar filanda açık, direkt 50 lvl yapabiliyorsunuz charı.Skilleri hep denemek istiyorum ama en düşük ayarda bile oyun çok donuyor.Ekran kartım 1 GB Ati hd 5470,ram 4GB,i5 bilgisayar.Emülatör yüzünden mi böyle anlamadım

EDİT:Benim pc kaldırmadı diye sildim oyunu.iİsteyen benim hesabımla indirip oynayabilir

login: baki1990
    password: 5246875

malesef emulatorle alakali degil:(
    4GB RAM Gayet yeterli
    i5 islemci - i5'le basliyan cok fazla islemci var malesef o nedenle buna birsey soyleyemem
    Ekran karti 1GB kapasite guzel fakat en az HD 6xxx serisinden ekran kari gerekiyor benim Sapphire HD6670'ile 30FPS fln aliyorum max ayarlarda, o nedenle
    oyun ciktiginda bende pc'yi yenilemeyi dusunuyorum ztn islemcide eski su an i5-2400 3.10ghz bir islemcim var

• Oyungezer Dergisi 2013-Ekim sayısında
    ArcheAge Online'a 2 sayfa ayrılmış...
    ArcheAge Online'ı beklemek için 10 neden sıralanmış...
    ayrıca bir kaç tane de endişelerine yer verilmiş...

Bu haberin bir kaç önemi var. Şöyle ki;
    1- Oyungezer ve Level dergileri gibi dijital oyun dergilerinde ArcheAge Online'a ilk defa yer verilmesi...
    2- ArcheAge Online'ın geniş oyuncu kitlesine tanıtılması / en azından böyle bir oyun olduğundan bahsedilmesi...
    3- Bu güne kadar ArcheAge'i görmezden gelen oyun dergilerinin, artık bu ilgiye ve beklentiye kayıtsız kalamamalarının ortaya çıkması...
    4- Oyun dergilerinin ArcheAge Online'ın EU ve US yayıncısı / dağıtıcısı olan Trion Worlds'ten (yaklaşan beta testi öncesi) reklam kapma amacını taşıyor olabileceği...

ArcheAge Online Türkiye Fan Forum siteleri :
    www.aaspot.net
    www.archeagetr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 21 Ekim 2013; 16:15:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.