Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle ilginizden dolayı tşk. ederim.
    Yüksek performans PC topladım doğal olarak iyi bir oyun oynamayı planlıyorum hali hazırda zaten WOT oynuyorum.
    aion ve bu oyun arasında gidip geliyordum kararsızdım sanırım bu oyunu kuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

300g ev tarla satılıyor.
    oyun içi kasıp alabilirdiniz.
    patrona yazık olmuş :)

eu serverda kyprosa eski kalabalık.

ben janudarda oynuyorum.
    o kadar kalabalığa gerek yok.

Benim büyük küçük korkuluğum ve evim vardı zaten. Ama haritada patron hesapların bu evleri ve tarlaları koyabileceği alanların tamımı dolmuş durumdaydı. Yani ev tarla var ama koyacak yerler tamamen doldurulmuş ne işe yarar ki.
  • Ban olayı şu şekilde oluyor arkadaşlar . Oyunda botlar var. Büyük ihtimalle botlar banlanırken siz de arada kaynadınız. Hesabınız banlanmamışsa çevrimiçi yardım ile sorunu çözebilirsiniz. Hesabınız inceletmeniz ve aklanmanız gerekiyor. Benim arkadaşlarımın başına da geldi açıldı tekrar banları. Tarla fiyatları şu anda ucuz zaten kyprosada bunu dert etmenize gerek yok. Para biriktirip tarla alıp tarladan güzel kar edebileceginiz bi dönemdeyiz şu an. Yalnız yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem apex alayım da patron hesap olsun diye uğraşırsanız yanlış yaparsınız. Aylık ödeme yapın güzelce oynayın derim. Bu piyasada sadece aylık patron almak için çalışmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Himpharn

Ban olayı şu şekilde oluyor arkadaşlar . Oyunda botlar var. Büyük ihtimalle botlar banlanırken siz de arada kaynadınız. Hesabınız banlanmamışsa çevrimiçi yardım ile sorunu çözebilirsiniz. Hesabınız inceletmeniz ve aklanmanız gerekiyor. Benim arkadaşlarımın başına da geldi açıldı tekrar banları. Tarla fiyatları şu anda ucuz zaten kyprosada bunu dert etmenize gerek yok. Para biriktirip tarla alıp tarladan güzel kar edebileceginiz bi dönemdeyiz şu an. Yalnız yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem apex alayım da patron hesap olsun diye uğraşırsanız yanlış yaparsınız. Aylık ödeme yapın güzelce oynayın derim. Bu piyasada sadece aylık patron almak için çalışmış olursunuz.

Vallahi komple ban atmışlar kuzenin üyeliğiyle mesaj attık, mail attık ama açılsa bile dönermiyiz bilemiyoruz, gözümüz kesmiyor işin açığı hani 50 lvl adamında rastgele ban yemişliği olmuş. Ve havada kalmış derdini de kimseye anlatamamış garibim Oyun çok iyi ama bir tırstık hafiften.

• Beyler ben patron üyelik alacam, ama karakteri 50 yapıp öylemi alayım şimdiden alayım mı? Şu an 30. Bu labor falan crafting için işlevsel gibi daha çok ama bilemedim 30da alırsam exp bonusu dışında bir yararı olur mu?

Bir de oyunda en iyi para kasma yöntemleri nelerdir. Bu ticaret iyi para getiriyor mu? Bundan daha iyi yöntemler var mı?
    ev yapmak kolay iş mi? Ne kadar para gerekiyor?
    Patron olmadan çiftlik kuramıyo muyuz?
    çiftlik olayının ticaret haricinde bir getirisi var mı?
    bir de oyundaki statların neleri etkilediğine nerden bakabilirim? Mesela agy neleri etkiliyo str neleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    statlara cevap vereyim. c ye basınca çıkan ekranda statların isimleri var üstüne gelince neleri yükselttiğini görebilirsin

edit. patron olmadan çiftlik kuramazsın. çiftliğe de ağaç ekip odun toplarsın veya başka bişey ekebilirsin. onları satarsın ya da craftlıyabilirsin bazı eşyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 11 Ocak 2015; 13:02:22 >
  • merhaba, oyunu daha önce ilk çıktığında yüklemiştim ama server girememe sıkıntısı yüzünden 1-2 gün haricinde deneme oynama fırsatım olmadı. Şimdi yükleniyor oyun denemeyi düşünüyorum. Belli bir serverda toplanmış bi grup varsa bende orda başlayayım. oyun eğer sararsa beni, aylık para verip oynamayı düşünüyorum. oynayan varsa pm bekliyorum. cevap gelmezse başlayana kadar kyprosa serverında başlamayı düşünüyorum.
  • BeV16 kullanıcısına yanıt
    Gel kyprosada başla oyuna. Beni oyun içinde friend listene ekleyip istediğini sorabilirsin. Nickim Rheme. Nuia tarafındayım.

@Lokomotif Portakal

Patronu şimdi alırsan daha yararlı olabilir senin açından. Tarla ile para kazanmak mümkün ticaret yapmadan. Oyunda farming,gathering meslekleri kasanlar da var. Ticaret yaparak para kazanmadan önce tarla sahibi olup oradan para kazanmaya çalışmak mantıklı çünkü ticaret için bi araca ya da bir gemiye ihtiyacın var. Ben sana Farming ve cooking tavsiye edebilirim şu an için.
  • quote:

Gel kyprosada başla oyuna. Beni oyun içinde friend listene ekleyip istediğini sorabilirsin. Nickim Rheme. Nuia tarafındayım.

@Lokomotif Portakal

Patronu şimdi alırsan daha yararlı olabilir senin açından. Tarla ile para kazanmak mümkün ticaret yapmadan. Oyunda farming,gathering meslekleri kasanlar da var. Ticaret yaparak para kazanmadan önce tarla sahibi olup oradan para kazanmaya çalışmak mantıklı çünkü ticaret için bi araca ya da bir gemiye ihtiyacın var. Ben sana Farming ve cooking tavsiye edebilirim şu an için.

Peki farming ya da cookingle nasıl para kazanılıyor detayları anlatabilir misin? Ektiklerimizden topladıklarımızı ahde mi satıcaz? Ya da bununla ilgili bildiğin ing/türkçe herhangi bir kaynak varsa detaylı anlatan linklersen sevinirim.

Bir de bu ev işi kolay mı? Yani 50 level olmadan da ev yapabilir miyim kendime biraz uğraşırsam? Son olarak ev için alan bulamamaktan şikayetçi olanlar var. Gerçekten oyunda bunun için sınırlı alan mı var? Eğer hepsi kapıldıysa hiçbir şekilde ev kuramayacaz mı?

• Oyunu bugünden itibaren bırakmış bulunmaktayım, 50 level oldum çok işe girdim çok değişik deneyimlerim oldu 3 ay içerisinde. Sorusu olanın pm atması yeterli oyun hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

@Lokomotif Portakal

Peki farming ya da cookingle nasıl para kazanılıyor detayları anlatabilir misin? Ektiklerimizden topladıklarımızı ahde mi satıcaz? Ya da bununla ilgili bildiğin ing/türkçe herhangi bir kaynak varsa detaylı anlatan linklersen sevinirim.

Bir de bu ev işi kolay mı? Yani 50 level olmadan da ev yapabilir miyim kendime biraz uğraşırsam? Son olarak ev için alan bulamamaktan şikayetçi olanlar var. Gerçekten oyunda bunun için sınırlı alan mı var? Eğer hepsi kapıldıysa hiçbir şekilde ev kuramayacaz mı?

2 aydır felan oynamıyorum ama ben cevap veriyim sorularına .
    cooking bildiğin yemek oyunda mana ve healt yenileyen yemekler var onları yapıyosun ah'da satıyosun o şekilde para kazanıyosun. zaten o işle uğraşıyosan farmingde yaparsın çünkü mushroom felan kendin ekersin. cooking için gereken malzemeleri. iyi bir guild bulursan adamlar sana malzemeleri atar sen onlara yaparsın yemekleri geri atarsın tek başına meslek kasmak çok zor oyunda çünkü.

ev işi kolay mı derken öncelikle patron olman lazım. daha sonra istersen ah'den gold ile istersen mirage adasından gilda ile ev alıyosun boş yer bulup koyuyosun 100 lumber 100 stone istiyodu sanırım ufak ev için. ev için 50 olmana gerek yok patron olması yeter.

yer bulmaya gelincede şöyle dostum kıtalarda bazı önemli bölgeler var ticarete başlanan noktalar devamlı kalabalık olan noktalar. oralarda ev yeri bulmak zor ama diğer bölgelerde bulabiliyosun. mesela nui kıtası için solz lilyut dewstone gibi yerlerde yer bulmak zor ama sanddep'te felan kolaylıkla yer buluyosun.

ev kurmak için sınırlı alan var ama bunun vergisini veriyosun vergi dediğim patron sahiplerini üretebildiği bişey. mesela adam ev kuruyo oyunu bırakıyo vergisini vermiyo evi yıkılıyo o alan boşalıyo. yada adam patron yenileyemiyo vergisini veremiyo orası boşalıyo sen kapıyosun.

sana tavsiyem eğer oyuna para yatırcaksan : patron al, trade run görevlerini yap büyük tarlanı kur günde en az 6 trade yap geri kalan zamanda görev tarla ve meslek kas.
    para yatırmayacaksan. 50 olana kadar görevlerini yap labor biriktikçe trade yap para biriktir apex ile patron ol tarlanı kur sonra durmadan trade meslek tarla ile uğraş.

• quote:

@Lokomotif Portakal

Yazin oynamayi dusunuyorum oyunun rusya ve avrupasinda closed betalarinda ve open betalarinsa oynadim, oyun hakkinda epey bilgim var yani. Simdi yazin baslarsam en son acilan serverde oynamak istiyorum yazin yeni bir server acilsa fena olmaz. Sormak istedigim su, oyun ne alemde su an? Öldü diyen var, iyi diyen var senin goruslerin neler? Su anda oynayanlar oyunun son durumu hakkinda bilgi verirse cok makbule gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Melkor

quote:

@Lokomotif Portakal

Yazin oynamayi dusunuyorum oyunun rusya ve avrupasinda closed betalarinda ve open betalarinsa oynadim, oyun hakkinda epey bilgim var yani. Simdi yazin baslarsam en son acilan serverde oynamak istiyorum yazin yeni bir server acilsa fena olmaz. Sormak istedigim su, oyun ne alemde su an? Öldü diyen var, iyi diyen var senin goruslerin neler? Su anda oynayanlar oyunun son durumu hakkinda bilgi verirse cok makbule gecer

Bu videoyu dün çektik guild olarak. Oyuncu sayısında büyük bir düşüş olduğu doğru. Hatta ticarette Price % lerini bilirsin. 1 ay önce hellswamp-gweonoid %85 lere düşerken cumartesi günü öğle vakti %130 gördüm. Gerçi bunda piyasanın etkisi de var ama. Ben şu an için zevk alarak oynuyorum. Diğer guild üyeleri de öyle. Eğlenmek mümkün yani şu an için. Geleceğini bilemem

• Beyler low levelda pvp olayı var mı? Ben şu an 32yim, arena tarzı veya 5v5 10v10 tarzı battlegroundlar var mı? Nasıl girebilirim varsa?
    Bir de mentor olayını anlamadım. Low levelda aynı levelda adamlar olarak toplanıp dungeon yapamıyor muyuz ille bir 50 levelın boostlamasımı lazım beni? Ayrıca bu adamlar ne kazanıyor bu işten?
    Bir de Class seçimi çok sıkıntı çok fazla var ve hala karar veremedim. Şu an bladedancerım ama herkes çöp diyor.gerçekten oyle mi ve Sizce genel olarak melee olup pvp açısından zevkli classlar neler? Tamamen pvp açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Beyler low levelda pvp olayı var mı? Ben şu an 32yim, arena tarzı veya 5v5 10v10 tarzı battlegroundlar var mı? Nasıl girebilirim varsa?
    Bir de mentor olayını anlamadım. Low levelda aynı levelda adamlar olarak toplanıp dungeon yapamıyor muyuz ille bir 50 levelın boostlamasımı lazım beni? Ayrıca bu adamlar ne kazanıyor bu işten?
    Bir de Class seçimi çok sıkıntı çok fazla var ve hala karar veremedim. Şu an bladedancerım ama herkes çöp diyor.gerçekten oyle mi ve Sizce genel olarak melee olup pvp açısından zevkli classlar neler? Tamamen pvp açısından.

Melee olarak Dark Runner, Blighter ve Abolisher pvp acisindan iyidir özellikle Dark Runner tam anlamiyla pvp classıdır

• oyunda tekrardan başlamayı düşünüyorum en çok türk topluluğu hangi serverda ?
  • Kyprosada çok türk var. Ben genelini sevmiyorum ama gerçekten çok var.
  • Valla bende baslıcaktım kyprosada ama vazgectım Janudar nui ve Nebe (new) olarak gozukuyor ama deilmiş baya olmus
    Suanda NA en yeni(Newest)Calleil var Eu yada yeni bir sw gelirse o zmn daha canlı aktif yaşayan bir ortamda zevk alarak oynanır.
  • janudar da kan değişimi var gelin
  • 2 ay sonra tekrar indiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.