Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nuia veya elf

nuia açın hocam siz ben de nuia açıcam aynı yerde başlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 3 Ocak 2015; 18:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saranghapanida

quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

ben de nuide yeni başlamıştım. şimdi baktım janudarda kalabalık türk guildleri var eğer siz başlıyorsanız ben de baştan başlayabilirim sizle beraber janudar serverında

Başlayalım valla birbirimize yardımcıda oluruz.

Indirdim bugun, gece acilisi yapabiliriz.

Edit: Siz başladınız sanırım.Ben 9 gibi evde olacağım janudarda mı başlıyoruz yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Docta -- 3 Ocak 2015; 19:13:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

nuia veya elf

nuia açın hocam siz ben de nuia açıcam aynı yerde başlarız

Ryuichi koydum nicki.
  • tamamdır finallerim bi başlayıp bitsin geleceğim hemen
  • janudar serverına geçtim hocam ben orası daha kalabılıkmış
  • Yukarda Kyprosa'da Türkler çok diye yazmışlardı. Bende Janudar geçtim şimdi. Eğer kabul ederseniz sizinle oynamak isterim. Oyun hakkında temel bilgim var sıfırdan başlamıyorum. Bir ara 33 level kasmıştım sonra sildim.

Nickim "Jarwa" Nuia'da elf olarak başladım. Eğer isterseniz yazabilirsiniz. Sadece kasmak için değil tabi sohbet içinde olur.
  • grubun başkanının nicki Dcfromlife. onunla iletişime geçebilirseniz alır guilde. ben finallerden dolayı belli bi süre giremicem oyuna

• quote:

grubun başkanının nicki Dcfromlife. onunla iletişime geçebilirseniz alır guilde. ben finallerden dolayı belli bi süre giremicem oyuna

Tamam sağolun. Ben bir konuşayım.
  • Arkadaş Trion'un yaptığı sahtekarlığa deli oldum.Patron aldıktan sonra otomatik olarak plana patron alınacağını ekliyor ve benim bundan haberim yok.Ben oyunu bırakmışım bi bakıyorum faturama 43 lira eklenmiş.Bu nasıl iştir, kendi kendilerine bi de ödeme yaptırıyolar direkt hiçbi soru suhal yok!!!Ticket attım umarım geri alırlar yoksa o 43 lira çok içine oturucak.
    Aman arkadaşlar siz siz olun o planı yok edin, kaldırın, dikkat edin.
  • oyun öldü zaten tonla insan bıraktı türkçe forumu bile kapanmış. oyuna devam edenler vardır gerçi.

benim üzüldüğüm nokta oyunda tanıştığım birlikte oynadığım 4-5 tane arkadaş vardı onlarla iletişimim kesildi. nasıl ulaşacağımda bilmiyorum team speak üzerinden görüşüyorduk team speakede giremiyorum eski guildimizin. kaldım öyle hepside iyi çocuklardı.

buraları okuyanı olursa dahuta eu harani Zaris steamden bana ulaşsınlar imzamda steam linkim var. 2 ay birlikte sabah akşam oyun oynadık abi kardeş olduk iletişimimiz birden kesildi. telefon vsde almamıştım pişman oldum sonradan.

beni soracak olursanız guild wars 2'ye başlayacağım. yeni çıkan veya çıkacak hiç bir oyunu oynamayı düşünmüyorum artık. ne varsa eskilerde var.

archeage çok güzel oyundu ama hem oyuncu kitlesi leş gibiydi ayıptır söylemesi troll bir kitleden bahsediyorum çoluk çocuk ve oyun ahlakı sıfır insan kaynıyordu, hem şirket kötüydü, hackten spamdan bottan geçilmiyordu.

içerde güzel bir healer karakterim ve 2,5k goldum kaldı. onlarıda alıcı felan bulursam satıcam bulamasamda kalsın ilerde dönmeyi felan düşünürsem işe yarayabilir. (hiç sanmıyorum)

archeage güzel oyundu değeri bilinmedi ve iyiydi ama çevresi kötüydü diyelim

guild wars 2 ye benle başlamak isteyen varsa yazsın ufak grup oluşturursak bol bol pvp yaparız :D

• archage ölmez ultima online model almışlar uzun ömürlü olması için.
    benden söylemesi.

o oyundan o oyuna zıplayıp duran ilk dalgada gelen online oyuncular gittiler.
    onlar zaten 6 aydan fazla bir oyunu oynamıyorlar.

oyunu inceleyip geleek yeni playerlar ile uzun yılar gidecek bu oyun.
  • hocam ben oyunu indirdim şimdi final ve ödevler olduğu için oynayamayacağım ama karakter oluşturuyum diyorum, şimdilik okçu düşünüyorum oyunun sitesinden şöyle bir şey buldum
    Popular:
    Trickster: Archery + Shadowplay + Witchcraft.
    Stone Arrow: Archery + Shadowplay + Defense.
    Ranger: Archery + Shadowplay + Vitalism. This build has additional healing spells that may help you or your allies in battle. This build is rather popular among testers.

mesela stone arrow istedim hangi ırkı seçeceğim hepsinin ayrı buffu var sonra ırk seçtikten sonra başlarda archery seçeneği var en sağda ise shadowplay yazıyor ne seçmeliyim
  • ırk classda önemli değil o kadar. sadece girmek istediğin guild hangi ırktaysa o ırktan aç. okçu için iki build var biri stone arrow diğeri archery shadowplay ve auromancy nin orlduğu primeval. eğer fiziksel damage atanlarda az damage yemek istiyosan stone arrow aç. ama ben seri olayım hızlı hareket edeyim ışınlanıp kaçayım dersen primeval aç. buildleri seçerken de ilk karakter açarken 1 build seç diyo ordan iste archery i ister shadowplay i seç farketmez sonra 5 ve 10 levellarda yine seçeceksin skill ağacı orda da diğerlerini seçersin. ben yeni açtığım karakterimde stone arrow oynuyorum daha az damage yemek için ama siz seri oynamayı seviyosanız primeval açın. diğer okçu buildleri fazla bi işe yaramaz. ama genel olarak okçu diye bilinen build primevaldır seri olduğu için

• stone arrow veya primeval ac irk etki etmiyor classlara stone arrow tank archer adye karsi dayanikli primeval magic deff agirlikli ve daha mobil ikisininde gucu ayni deff skilleri degisik sadece
  • teşekkürler arkadaşlar
  • Biz kuzenimle dahuta'da başladık, ne güzel oynuyoruz zevkte alıyoruz, 16-17 levelim büyük şehirlerin birinde git gel görevleri falan var, toplantı salonunda 3 mob dövüyorsun falan yaptım dedim bir kahve alayım alt tab yaptım facebooka baktım, geldim oyunu açtım gm tarafından disconnect edildiniz diyor, girmeye çalıştım ban atmışlar Mailime baktım ban maili göndermişler. Bir çok kişi benim gibi çaresiz ama hep karşısında dünyanın her köşesinden amele bulmuş "kesin birşey yapmışsındır" diyen affedersiniz sığırlarla karşılaşmış.

Başına veya tanıdığının başına böyle birşey gelen var mı? Archeage yönetimi veya trion'un adeti mi yanlış ban atmak?

Zamanının knight oyuncuları bilir bu hackshield kadar salak birşey yok bunla alakalı olabilir mi?

Kısacası başlayacak arkadaşlar bir daha düşünsün, f2p oynayanların değil patron olarak oynayanlarında başına gelmiş bu araştırdım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroforce -- 6 Ocak 2015; 13:05:28 >

• alt tab error oluşmuş sizde
  • Kazahell kullanıcısına yanıt
    O nedir hocam? Düzeltmenin bir yolu var mıdır? Ayrıca alt tab'tan error mu olur yahu, oyuna girdik mi başka birşeye bakmayacakmıyız? Skype kullanıyoruz biz sessize almak için mecbur bakıyoruz. Hevesimiz kursağımızda kaldı tamda patron alacaktık alsam başıma gelseydi fena söverdim vallahi gerçi yine sövdüm
  • ^Ya şu oyunun şöyle basit güzel bir rehberi yok mudur? O kadar detaylıki rehber okumadan oynayabilceğimi sanmıyorum. Ama internetteki rehberlerde o kadar uzun ve karışık ki onları okuyana kadar ne kitaplar bitiririm lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

^Ya şu oyunun şöyle basit güzel bir rehberi yok mudur? O kadar detaylıki rehber okumadan oynayabilceğimi sanmıyorum. Ama internetteki rehberlerde o kadar uzun ve karışık ki onları okuyana kadar ne kitaplar bitiririm lan.

rehberlerle öğrenebilecek bi oyun değil. bir sürü şey var içinde. ama oyunun bazı temel hatlarıyla rehberi aaspot sitesinde bulunmaktadır. tabi ingilizce istersen archeagesource da var site biraz ölü olmasına rağmen içinde güzel bilgiler var. tabi bazı değişiklikler geldi o rehberlerdeki bilgilere. skilller filan değişti küçük de olsa. archeage türkiye forumu vardı orda da güzel bilgiler vardı ama site çöktüğü için ulaşılamıyor. şuan tek türk forum sitesi aaspot

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.