Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu biz oyunu çok sevdik bu ban olayı bizi korkuttu ne yapacağımızı bilemedik var mı bir fikri olan arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heroforce kullanıcısına yanıt
    valla ben alt-tab yapmadan mouse ile gecis yapiyorum.
    pencere olarak oynuyorum tam ekran değil.
    1024*768 pencere yeterli oluyor.

bu şekilde herhangi bir ban vb. sıkıntı yaşamadım.
    uyarsa böyle oynayabilirsin.
  • Yahu bir oyunun alt taba dahi karışması saçma değil mi tam ekran oynama alt tab yapma hazir olda oyna bune aorunlu oyundur gw da hic boyle seyler yasamadik puff

• heroforce kullanıcısına yanıt
    valla neden banlandınız bilemiyorum.
    alt tab dan başka bişe yapmadık dediğin için öyle salladım.
  • Sende başlama hocam allasen yapsam oyunu sevdim oynamak istiyorum dermiyim ben yıllarca k.o oynayip kozp kullanmamis adamim :) sebepsiz olusu korkuttu ya bizi zaten

• Bu Archeage Çok tutacak demedi demeyin 3-5 sene sonra aion gibi wow gibi Top 100 Private server listelerinde başı çekecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Bu Archeage Çok tutacak demedi demeyin 3-5 sene sonra aion gibi wow gibi Top 100 Private server listelerinde başı çekecek..

tutacak tabiyki
    2-3 ay oynayıp bırakanlar sonra derler oynamaya devam etseydik iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Bu Archeage Çok tutacak demedi demeyin 3-5 sene sonra aion gibi wow gibi Top 100 Private server listelerinde başı çekecek..

tutacak tabiyki
    2-3 ay oynayıp bırakanlar sonra derler oynamaya devam etseydik iyi olurdu.

Bende Yeni basladım işte 3 class arasında kaldım hangisini açmalıyım bilemedim pveden cok PVP odaklı build yapıcam düşündüklerim

Trickster- Archer- Shadowplay-Witchcraft

DaggerSpell- Sorcery-Witchraft-Shadowplay(Long casting times:(

Son olarakta Biraz tanky Olan ShadowKnight- SHadowPLay-Defans-Ve witchcraft:D

Dikkat ettiysenız 3undede Witchcraft var:D Pvpde Stun olmazsa olmazımız^^ umarım Saçma sapan build deildir.Kullandıkça ogrenicez artk

• Serverlar da sıkıntı var mı hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Serverlar da sıkıntı var mı hala?

yok normal
  • Bu ban olayı nedir acaba?
    Bir de bir şey sorcam. Bende şimdi Bi görev var 50 et 35 grape al bilmem nereye götür diyor. Şimdi bu oyundaki ticaret sistemimi oluyor? 2 gündür buna kasıyom tavuk yetiştirip ağaç yetiştirip duruyom umarım bir getirisi vardır. Ama asıl sorum, bu ağaçları çiftliklere dikemiyoz. Dışardada millet bozabiliyo, yok mu bunu güvenceye alma yolu? Bitane korkuluğum var ama f2p ler kuramıyormuş.

Bir de f2p oynamanın aşırı dezavantajı var mı özellikle son Level pvpde. Öyleyse hiç uğraşmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bu ban olayı nedir acaba?
    Bir de bir şey sorcam. Bende şimdi Bi görev var 50 et 35 grape al bilmem nereye götür diyor. Şimdi bu oyundaki ticaret sistemimi oluyor? 2 gündür buna kasıyom tavuk yetiştirip ağaç yetiştirip duruyom umarım bir getirisi vardır. Ama asıl sorum, bu ağaçları çiftliklere dikemiyoz. Dışardada millet bozabiliyo, yok mu bunu güvenceye alma yolu? Bitane korkuluğum var ama f2p ler kuramıyormuş.

Bir de f2p oynamanın aşırı dezavantajı var mı özellikle son Level pvpde. Öyleyse hiç uğraşmiyim.

Hocam ban olayı şöyle birşey normal oynuyorum oyunu şehirde görevler vardı yaptım bir kahve almaya gittim geldim, bir baktım ekranda gm tarafından disconnect edildiniz yazıyor. Oyunu çok sevmemize rağmen bıraktık korkumuzdan çünkü araştırınca öğrendimki bir çok kişinin başına gelmiş hatta random ban hammer diye bir muhabbette var. Forumlarda yazanlar hep hilecilikle falan suçlanmış ama başıma gelmese belki bende anlamazdım Şok olduk kaldık bizde. Sebep yazmıyor birşey yazmıyor üyeliğimi banladılar :hihi: Nickim Garabiberdi dedim acaba nickimde mi birşey var onda da çıkmadı anlam veremeden archeage maceram başlamadan bitti maalesef

• Arkadaşlar Oyuna Yeni başlıyacagım kurulumu tamamladım Eu serverda oynayacagım fakat Hangisi En Yeni server popülasyonu yüksek yani? Son cıkan sw hangisi:D
  • Ben başladım 3 aylıkta patron aldım ama baktım ki tarla ve evi koyacak tüm alanlar tamamen dolu sunucuda 1 evlik biel boş yer kalmamış.. Patron o haldeyken bir işe yaramayacağı için bıraktım oyunu.
  • 300g ev tarla satılıyor.
    oyun içi kasıp alabilirdiniz.
    patrona yazık olmuş :)

eu serverda kyprosa eski kalabalık.

ben janudarda oynuyorum.
    o kadar kalabalığa gerek yok.
  • quote:

archage ölmez ultima online model almışlar uzun ömürlü olması için.
    benden söylemesi.

o oyundan o oyuna zıplayıp duran ilk dalgada gelen online oyuncular gittiler.
    onlar zaten 6 aydan fazla bir oyunu oynamıyorlar.

oyunu inceleyip geleek yeni playerlar ile uzun yılar gidecek bu oyun.

Bu oyun olmez ama degismesi gereken cok sey var. En basta gm diye gecinenler. Onun disinda guvenlik sistemide degismeli. Oyuna benim gibi ilk gun baslayanlar cok haksizlik yasadilar. Adamlar ev ve tarlalari orda olmadan kaptilar. Full item dizdiler. Pvpde sen daha hareket edemeden tek atip makro diye aciklama yapiyolardi. Sanki biz klavye ve faremizde makro kullanmiyoruz gibi. Oyunda cok iyi durumdaydim ama bunlar yuzunden yaklasik 2 aydir girmiyorum. Finallerden sonra tekrar devam etmek dusuncem var bakalim neler degismis.

• quote:

300g ev tarla satılıyor.
    oyun içi kasıp alabilirdiniz.
    patrona yazık olmuş :)

eu serverda kyprosa eski kalabalık.

ben janudarda oynuyorum.
    o kadar kalabalığa gerek yok.

Ya hocam bende guildexe bakıp 133 guild oldugunu gorunce kyprosada actım eskiymiş meğersem En son acılan yeni sw hangisi onun hakkında fikrin varmı? Aiermi Dahuta janudar filanda Eskiymiş.
    Bana yeni acılan sw lazım öyle atı alanın üsküdarı geçmediği:D
  • kyprosa da apex 250 gold diye duydum janudar da 400 e çıkmış durumda.

apexi reel parayla alırım sitesinden diyorsan sıkıntı yok.
  • beyler 2 saattir okuyorum güzel bir oyuna benziyor ve oynamayy dü?ünüyorum.
    bir kaç ufak sorum olacak :)
    oyun kaç GB.?
    ücretli filan diyorlar ne kadardyr.?
    Oyun Türkçe dil deste?i varmydyr.?
    tavsiye edece?iniz karekter varmydyr.?
    ?imdiden t?k ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wild8080

beyler 2 saattir okuyorum güzel bir oyuna benziyor ve oynamayy dü?ünüyorum.
    bir kaç ufak sorum olacak :)
    oyun kaç GB.?
    ücretli filan diyorlar ne kadardyr.?
    Oyun Türkçe dil deste?i varmydyr.?
    tavsiye edece?iniz karekter varmydyr.?
    ?imdiden t?k ederim.

sanırım 25-30 gb arası bir client var.

oyunu ücretsiz kurup oynayabilirsiniz.

bazı extra özellikler için apex denilen kredileri almanız gerekiyor.
    oyun içinde para kasıp bunları alabiliyorsunuz.

gerçek para ile almak isterseniz oyunun sitesinden de alabilirsiniz.

oyun türkçe değil.

başlangıç için batlerage defans ve shadowplay skil ağaçlarını açarak blighter clasını kullanıyor olursunuz.

oyunu questleri izleyerek kasın sürekli yaratık kesmekten daha hızlı yol alırsınız.
    hem de oyunu öğrenirsiniz.

başarılar

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.