Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mmorpg arayışındayım ve bu oyunu denemeye karar verdim yardımcı olacak arkadaşlara kapım açıktır :)
  • Benim banımı 4 gün sonra açmışlar, umarım bir daha yaşamam böyle bir sorun yaşarsamda mail falan atmadan bırakırım.
  • beyler şimdik oyuna free baslasak oyunda kastımız goldlarla falan premıum mu artık ne oluyosa bunda paralı uyelık gıbı alabılıyomuyuz yanı aıondakı gıbı dıyım kısaca
  • Bu 30dan sonraki haritalarda bir ton 50 lvl bişiler kovalıyo sürekli. Rift falan açılıyo sürekli bir geri sayım oluyo, nedir bu ve bunu neden yapıyorlar?

Bir de 50 Level olunca nasıl iten toplayacaz pvp için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 leveldan sonraki haritalar pvp açık haritalardır. savaş zamanında birini öldürünce honor point gelir bununla da pet yada silah alınabilir. 5 stage i var bu savaşın. ilk 5 stage in sonunda 1 saat savaş oluyo honor point sadece o savaşta geliyo. savaş bitince 1-2 saat pvp kapanıyo sonra tekrar stage 1 den başlıyor. pvp silahları konusunda yardımcı olamayacağım
  • TehlikeliPanda kullanıcısına yanıt
    Riftler oyun saatine göre 12:00 ve 00:00 da olmak üzere iki tanedir. Oyundaki 1 saatte gerçekte 10 dakikaya eşit. Bu rift görevleri günde birer kere yapabiliyoruz. 500 honor points veriyor. Onun dışında halcyona savaşı var. Halcyona savaşındada medal topluyoruz ve bununla kendimize bi takı yapıyoruz. 50 level olduğun zaman ilk işin haslaya gitmek olsun. Hasla silahları oyunda epherium heroic e denk silahlardır tier 1 de. O da nereden baksan 1.5-3k gold yapar. Bu silahları tier 1 kastıktan sonra. GHA zindanına gidip kendine set düşürebilirsin. Öncelikle yeşil mavi hangi renk olursa bi seti tamamla sonra da sınıfına uygun bi setin heroic parçalarını toplamaya bak. Bunun dışında bu silahların ve kıyafetlerin satılamadığını bil. Biz zamanında bunların zaman kaybı olduğunu düşünüyorduk ki o zamanlar öyleydi . Ama şu an piyasının durumuna göre bulunmaz nimet

• Arkadaşlar oyuna yeni başladım da çok detaylı oyun yok mu akıl hocalığı yapacak biri beraber kasılalım :)
  • Oyun güzelde birde trion oynamaya izin verse daha güzel olacak

Arkadaşların dediğine göre alt tab işinde problem oluyor diye pencere modu oynuyordum oyunu mousela ekran değiştirme olayı falan ama oda çare olmadı sanırım bana 1 aylık patron status çektim ve 5 dk sonra ban yedim bakalım ticketları yağdırdık sonuç çıkmayacak ya başlamadan bitti serüven
  • StillDRE12 kullanıcısına yanıt
    50 levele kas görev yaparak. Coinpurseları biriktir toplu bir şekilde aç çıkan itemleri elinde tut depoya at mesela. 50 level olduğunda zaten bir şeyler kapmış olursun oyun hakkında. Yine de takılırsan buradan yardımcı olurum ben sana. Görevleri ihmal etmeyin arkadaşlar özellikle patronu olmayan arkadaşlar görevlerden çıkan gildaları da sakın harcamayın. Altını çizerek söylüyorum günlük gilda görevlerini yapın internetten araştırın nerelerde olduğuna bakın. 250 gilda kyprosada 1000 gold ediyor şu an 400 gilda ise 2000 gold eder. 50 level de görev itemleriyle günlük 16 gilda alabilirsiniz görevlerden 15-20 günde patron paranızı çıkarmak demek bu. Clipper dizaynı 50 gildadır clipper sizin için çok önemli bu oyunda onu da Ah den ya da elden satın alın gold verip değmez harcamaya.
  • her sey ultrada her sey full hıc bı kasma etme yok fakat oyunda fululuk var bulanıklık var hangı ayardan ayarlıyoruz onu cok rahatsız edıcı ya nası duzeltırım
  • 2 ay sonra dün tekrar girdim ve serverlar bomboş . eskiden farm cart'larla konvoy yapılan yollarda 1 oyuncu görmeden boş boş gezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Himpharn

50 levele kas görev yaparak. Coinpurseları biriktir toplu bir şekilde aç çıkan itemleri elinde tut depoya at mesela. 50 level olduğunda zaten bir şeyler kapmış olursun oyun hakkında. Yine de takılırsan buradan yardımcı olurum ben sana. Görevleri ihmal etmeyin arkadaşlar özellikle patronu olmayan arkadaşlar görevlerden çıkan gildaları da sakın harcamayın. Altını çizerek söylüyorum günlük gilda görevlerini yapın internetten araştırın nerelerde olduğuna bakın. 250 gilda kyprosada 1000 gold ediyor şu an 400 gilda ise 2000 gold eder. 50 level de görev itemleriyle günlük 16 gilda alabilirsiniz görevlerden 15-20 günde patron paranızı çıkarmak demek bu. Clipper dizaynı 50 gildadır clipper sizin için çok önemli bu oyunda onu da Ah den ya da elden satın alın gold verip değmez harcamaya.

Hocam çok teşekkürler cevaplar için bi de en son server hangisi

• Nui,janudar ve nebe sanırım. Bunlar en son açılan serverler.
  • Janudar'da oynuyoruz ArchAngels Diye Türk guildimiz var , oyun şöyle 50 olunca başlıyor asıl , ancak 50 olana kadar baya oyunu bırakabilirsiniz sıkılmaktan görevler size oyunu öğretmen için var ancak 50 olduktan sonra oyun asıl başlıyor diyebilirim.
  • arkadaslar bugun basladık arkadasımla 2 kısıyız 20 lvl yaptık bıraktık nette buıld arattımda sureklı pvp buıldlerı gelıyo levelıng ıcın hangı buıld onerırsınız serı kesmek ve kolay kolay yatmamak ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

arkadaslar bugun basladık arkadasımla 2 kısıyız 20 lvl yaptık bıraktık nette buıld arattımda sureklı pvp buıldlerı gelıyo levelıng ıcın hangı buıld onerırsınız serı kesmek ve kolay kolay yatmamak ıcın

Ben stone arrow oynayarak 50 olmustum. Ve mob keserken zorlanmiyordum hic.

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

2 ay sonra dün tekrar girdim ve serverlar bomboş . eskiden farm cart'larla konvoy yapılan yollarda 1 oyuncu görmeden boş boş gezdim

26 eylülde yurtdışına çıkmıştım yeni döndüm, o zamanlar bu oyun için devrim falan diyorlardı olay olmuştu, ben de f2p kısıtlaması yüzünden denememiştim. Dediğin kadar kötü mü gerçekten? Ne oldu da patladı böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diffarensiyel

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

2 ay sonra dün tekrar girdim ve serverlar bomboş . eskiden farm cart'larla konvoy yapılan yollarda 1 oyuncu görmeden boş boş gezdim

26 eylülde yurtdışına çıkmıştım yeni döndüm, o zamanlar bu oyun için devrim falan diyorlardı olay olmuştu, ben de f2p kısıtlaması yüzünden denememiştim. Dediğin kadar kötü mü gerçekten? Ne oldu da patladı böyle?

Suan mobilim cok detaya giremiycem ama 2 3 sayfa gerilerde mesajlarim var uzun uzun. Ben ilk acildigi gun basladim oyuna gunde 8 10 saat oynadigim oluyodu zevkliydi guzeldi ama hani bi oyun yeni baslar aradan kisa sure gecer herkes ust seviyelere ulasir iste bu oyunda ust seviyelere ulasan kisi sayisi arttikca sorunlar basladi.
    En buyuk sorun ev tarla sorunuydu adamlar orda bulunmadigi halde ev ve tarlalari kapiyolardi.
    Dungeonlar cok kotuydu.
    Pvp de 1 saniyede adamlar ne vae ne yok bosaltiyodu tum skileri sonra makro felan diye aciklama yapiyolardi.ben 200 liralik fare 150 liralik klavye kullaniyorun hayatimda ole makro gormedim
    Sonra oyunda bi acik vardi millet o sayede baya esya yapmisti kendilerine zmaninda burda da konusulmustu.
    Bide kagit uzerinde insani oyuna ceken seyler oyun icinde o kadar keyif vermiyodu.
    Vb sebeplerden cok oyuncu kaybetti oyun. Cok kaliteli bi oyun ama 2 gundur araliklarla giriyorum oyuna bakiyorum oyun en az %40oyuncu kaybetmis hatta daha fazla. Eskiden patron olmadan aksam oyuna girmek icin 1 2 saat bekledigim cok zamanlar oldu sirada ama simdi bombos serverlar. Oyuna girmek zor oluyo diye klavyede tusa kagit sikistirip o sekilde kac kere okula gittim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: Himpharn

Gel kyprosada başla oyuna. Beni oyun içinde friend listene ekleyip istediğini sorabilirsin. Nickim Rheme. Nuia tarafındayım.

@Lokomotif Portakal

Patronu şimdi alırsan daha yararlı olabilir senin açından. Tarla ile para kazanmak mümkün ticaret yapmadan. Oyunda farming,gathering meslekleri kasanlar da var. Ticaret yaparak para kazanmadan önce tarla sahibi olup oradan para kazanmaya çalışmak mantıklı çünkü ticaret için bi araca ya da bir gemiye ihtiyacın var. Ben sana Farming ve cooking tavsiye edebilirim şu an için.

Peki farming ya da cookingle nasıl para kazanılıyor detayları anlatabilir misin? Ektiklerimizden topladıklarımızı ahde mi satıcaz? Ya da bununla ilgili bildiğin ing/türkçe herhangi bir kaynak varsa detaylı anlatan linklersen sevinirim.

Bir de bu ev işi kolay mı? Yani 50 level olmadan da ev yapabilir miyim kendime biraz uğraşırsam? Son olarak ev için alan bulamamaktan şikayetçi olanlar var. Gerçekten oyunda bunun için sınırlı alan mı var? Eğer hepsi kapıldıysa hiçbir şekilde ev kuramayacaz mı?

O kolay ya ek biç topla kes AH de sat.. Güzel para geliyor. Oynarken ben böyle kasıyordum.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    bende ılk carı ole acdım snr arkadaslarla baslayalım dıyınce 0 dan kasım dedım darkrunner onerdıler oda sarmadı benı yanı ranger acıp kıtelemek daha rahat pekı buıld olarak ne onerırsınız stone arrowa
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.