Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • janudar da turkler arasında pek birlik yok.
    kurulan guildler buyuyunce, oyuncular arasında ariza çıkıyor ve dagiliyorlar.
    diger serverlerda durum nedir bilmiyorum.

sanirim kyprosada daha buyuk ve saglam turk guildleri var.
  • Arkadaşlar janudardaki hesabımı satıyorum.
    50 seviye darkrunner, blighter ve daha birçok leveli gelişmiş skill ağacı mevcut.
    Mahadevide 1 16x16 bi 8x8, bi farmhouse mevcut.Ayrıca villanelle de 8x8 var.
    1600 cash var hesapta, 100 gold, gha zırh seti ve hasla silahları var.En önemlisi 6lık farm wagon var (En üst seviyesi-adı aklıma gelmedi.)
    Bankada da satsan rahat 100-200gold edecek itemler var.
    Tekliflere açığım, pm atabilirsiniz.Oldukça uygun fiyata satıcam, emin olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 25 Aralık 2014; 20:48:40 >
  • türklerin en kalabalık olduğu server hangisi ve kaç türk var ortalama o serverda bilen var mı
  • Merhaba Arkadaşlar Melisara serverındaki hesabımı satmak istiyorum. 25 gün Patron mevcuttur. LVL50-Daggerspell-Necromancer-Demonologist -Reaper Sınıfları Fulldür.Auroria da 16X16 ve 8X8, Ynystere de 2 Tane Akuafarm mevcuttur.

İnventory de Mevcut olan Malzemeler. 515 Altın ve çok sayıda materyal mevcuttur.

Craft Fotosu.

Class

İlgilenen arkadaşlar Pm atabilir.iyi günler.

• Oyunu oynayan çokmu başlamayı düşünüyorum ama eski mmrpg ler kadar çok sararmı ? Yada o kadar saracak kadar geleceği varmı ?
  • pc formatladım archeage tekrardan iniyor türklerin bol olduğu bi serverda sıfırdan başlamayı düşünüyorum nerde başlamamı önerirsiniz ?
  • arkadaşlar ben guild wars 2, lol ve playstation oyunları oynadım ama istediğim hazzı alamadım yıllar önce knight oynuyordum
    sorularımı cevaplarsanız sevinirim

1) Duyduğuma göre oyunda 150 dolara kadar satılan eşyalar varmış,oyunda paranın size sağladığı bir güç az veya çok var mı ?
    2) Uzun yıllar oynanabilecek bir oyun mu ?
    3) Ben guild wars 2 nin pvp sini sevmemiştim orda level ve item önemli değildi pvp bölümüne girip istediğiniz karakter ile oynayabiliyordunuz, yine duyduğuma göre ArcheAge'in pvp si güzelmiş, sizce pvp nasıl ?
    4) Guild wars 2 de 1 ay oynayarak elde ettiğiniz itemler sizi hemen hemen herkesle eşitliyordu elde edilmesi zor itemler görsellikten ibaretti diyebilirim, ArcheAge için bu durum nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

arkadaşlar ben guild wars 2, lol ve playstation oyunları oynadım ama istediğim hazzı alamadım yıllar önce knight oynuyordum
    sorularımı cevaplarsanız sevinirim

1) Duyduğuma göre oyunda 150 dolara kadar satılan eşyalar varmış,oyunda paranın size sağladığı bir güç az veya çok var mı ?
    2) Uzun yıllar oynanabilecek bir oyun mu ?
    3) Ben guild wars 2 nin pvp sini sevmemiştim orda level ve item önemli değildi pvp bölümüne girip istediğiniz karakter ile oynayabiliyordunuz, yine duyduğuma göre ArcheAge'in pvp si güzelmiş, sizce pvp nasıl ?
    4) Guild wars 2 de 1 ay oynayarak elde ettiğiniz itemler sizi hemen hemen herkesle eşitliyordu elde edilmesi zor itemler görsellikten ibaretti diyebilirim, ArcheAge için bu durum nasıl ?

1) patron çok fark ettiriyor. 15 dolara satılıyor aylığı. ama oyundaki olay şöyle ya emek harcar alırsın ya da para verip de alırsın. para vermeden de storedaki herşeyi alabilirsin ama çok emek harcaman lazım. patron hesabı oyunda serverına göre değişmekle beraber 800 gold civarında ki sen görevlerle 50 lvl olup da hiç para harcamazsan 300-400 goldun filan oluyo. geri kalanını ticaretle veya item satarak yapabilirsin. ama şöyle bişey de var ki oyunda saçma bulduğum bir şey item satmak için storedan lisans alman lazım bunun da 150 elmas gibi bi ücreti var(750 elmas 5 dolar). ama bi guilde girip ordan birine rica edip o senin yerine alabilir sen de goldla ödeyebilirsin. biraz karışık anlattım ama umarım anlatabilmişimdir.
    2)oyunda yapılacak çok şey var. o yüzden bir yılda uğraşsan tamamen bitiremeyebilirsin oyunu ama bi guilde girmeyip de tek oynarsan 1 ay sonra sıkar oyun.
    3) bence pvp çok güzel. open world pvp olması güzel. ki classlar arasında denge olduğu için kesinlikle zevkli. hiç bir class diğerinden güçlü değil o yüzden oynanış yeteneğine bakıyor pvpler
    4) 2. cevapta belirttiğim gibi oyundaki en güçlü itemleri alabilmek çok zor ve emek isteyen bir şey ki para versen bile en güçlü itemleri alamabilirsin hemen.

bi yanlışım olduysa başka bi arkadaş düzeltir genel olarak yanıtlamaya çalıştım eğer başka sorun varsa yanıtlayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sağol hocam cevaplar için 10 gün sonra finallerim başlacak bu aralar onlara çalışırım finaller bitincede oyunu indirip oynamaya başlarım bir de önceki mesajlarda da sormuşlar türklerin bol olduğu serverlar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 3 Ocak 2015; 15:59:45 >
  • hersey tamamda classlar arasi denge var deme lutfen 100 class mi ne var 10 tanesi anca viable onlarin icin dede kullanilan classlar blighter stonearrow primeval daggerspell 1000 kisi gorsen %95 i bunlar

• Beyler yeni başlıyacağım.Paladin gibi sınıflar okçu sınıfları stun atıp rahatlıkla kesiyor mu?Eğer öyle ise okçu düşünmeyeceğim.Paladin hem savunma hem dmg olarak dengeli bir sınıf mı?Ya da daha iyi bir pvp class ı önerir misiniz eğer paladin pek dengeli değilse?
  • Oynayacak arkadaşlar varsa başlayabiliriz bende başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakiCS

Beyler yeni başlıyacağım.Paladin gibi sınıflar okçu sınıfları stun atıp rahatlıkla kesiyor mu?Eğer öyle ise okçu düşünmeyeceğim.Paladin hem savunma hem dmg olarak dengeli bir sınıf mı?Ya da daha iyi bir pvp class ı önerir misiniz eğer paladin pek dengeli değilse?

Nui de başlayalım VictoriaSecretlara katılırız olurmu ?
  • @histrio
    ben nui serverında oynuyorum türk guildi var orda. 10-15 online fix oluyo genelde. diğer serverların durumunu bilmiyorum.

@D Nihilus
    ben rusyada oynamıştım orda böyle bir sorun yoktu mesela defense will ve combat alan birine okçu vuramazdı adam gibi ama büyücü çok rahat alırdı. genel olarak büyücü güçlüydü iyi damage atıyodu ama onun da cast time ı olduğu için dengelemişlerdi. ama eu da büyücü deniyim dedim rusyadakinden çok farklı ve güç farkı çok rahat anlaşılıyo. tabi rusyada classlar arası fazla bi fark yoktu oraya göre cevaplamıştım. burda fazla oynamadım daha yeni başladım ama farkettim çoğu kişi dediğiniz buildleri kullanıyor. rusyadaki skill şekilleri güzeldi tek eksiği seri ok atmanın archery ağacında olmayışıydı.
  • saranghapanida S kullanıcısına yanıt
    Ben janudar dusunmustum ama o da olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: HakiCS

Ben janudar dusunmustum ama o da olabilir..

ya bende bilmiyorum Türk en çok nerde varsa orda takılalım ki birleşelim diye düşünüyorum. Ne zaman başlarsın indirdinmi oyunu ?
    ben de nuide yeni başlamıştım. şimdi baktım janudarda kalabalık türk guildleri var eğer siz başlıyorsanız ben de baştan başlayabilirim sizle beraber janudar serverında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

ben de nuide yeni başlamıştım. şimdi baktım janudarda kalabalık türk guildleri var eğer siz başlıyorsanız ben de baştan başlayabilirim sizle beraber janudar serverında

Başlayalım valla birbirimize yardımcıda oluruz.
    siz oyunu indirdiğinizde bana pmden yada burdan ulaşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

siz oyunu indirdiğinizde bana pmden yada burdan ulaşırsınız

Hocam oyun kurulu zaten karakter yaratıcam sadece hangi ırk olucak ?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.