Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kazahell

quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

beyler patron olmadan oyun oynanmıyormuş herkes pay to win diyor oyun için. hack falan var diyorlar halbuki oyunu 1seneden fazladır bekliyorum ama oyun u oynama hevesi bırakmadılar nediyorsunuz bu konular hakkında bi aydınlatın beni lütfen ?

600gold kasip oyun icinde Patron(2 apex) alabiliyorsun.
    50lvl oluncaya kadar bu goldu biriktirip hiç gerçek para harcamadan devam edebilirsin.

eminim 600 gold birikir f2p oynarsan sırf görevler ve üstündeki ıvır zıvırı satmanla max 100 gold kazanırsın ben f2p oynayıp balık tutmaya veya arkadaşlarla pack taşıyan adamın daha 600 goldu geç 300 goldu bile görmedim eminim hiç gold harcamadan 600 gold kasar arkadaş reelde başarılar diliyorum

hardcore bir oyuncu değilim.
    3-4 haftada 700 gold kazandım.
    dün 2x apeximi 600 golda aldım.
    patron olarak kendi satışlarıma başladım.

şu an 220 goldum var.
    geceden bu yana 120 gold satışım olmuş.

ben yapıyosam herkes yapabilir çünkü solo oynuyorum.

server : janudar
    nick : kazahel

Alıntıları Göster
    archeum pack aldığım halde oyunu 1 ay önce bırakmıştım. iyiki de öyle yapmışım. RIPhttp://www.reddit.com/r/archeage/comments/2pp2y6/rip_kooncoon/ aklıma silkroaddaki + sistemi geldi. neredeyse 10 yıl sonra piyasaya çıkan bir oyun olduğu halde böyle geri kafalı bir tuzağın kurulmuş olması yorum yapmaya değmez bile esasında çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 19 Aralık 2014; 15:49:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

archeum pack aldığım halde oyunu 1 ay önce bırakmıştım. iyiki de öyle yapmışım. RIPhttp://www.reddit.com/r/archeage/comments/2pp2y6/rip_kooncoon/ aklıma silkroaddaki + sistemi geldi. neredeyse 10 yıl sonra piyasaya çıkan bir oyun olduğu halde böyle geri kafalı bir tuzağın kurulmuş olması yorum yapmaya değmez bile esasında çok yazık...

videoda ne olduğunu anlamadım.
    izah eder misin?

• quote:

quote:

izah eder misin?

her şey rng adamın o kadar goldu olmasına rağmen bir işe yaramıyor şans arttırmak için taşlar cash shoptan satılan onları alsan bile itemın celestial olma ihtimali okadar artmıyor birde fail olursa seviye düşüyor yeniden taşlardan alıp sürekli yakıyorsun sen mal mal sürekli bunu devam ettirirken şirket bakıp bir tarafıyla gülüyor olay tamamen bu vs. vs. birde 1 saatlik videonun sonuna gidersen adam bütün yaptığı şeyleri yakıyor bir daha girmem diyor hani geçen gün f2p oynuyorum 900 gold kastım falan diyordun adam cinnet geçirip 10k para yakıyor yok yere sonra 1 sene oynasak anca alabileceğimiz itemları yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D Nihilus -- 19 Aralık 2014; 16:52:28 >

• quote:

quote:

quote:

izah eder misin?

her şey rng adamın o kadar goldu olmasına rağmen bir işe yaramıyor şans arttırmak için taşlar cash shoptan satılan onları alsan bile itemın celestial olma ihtimali okadar artmıyor birde fail olursa seviye düşüyor yeniden taşlardan alıp sürekli yakıyorsun sen mal mal sürekli bunu devam ettirirken şirket bakıp bir tarafıyla gülüyor olay tamamen bu vs. vs.

tamam parayla saadet olmuyor.
    şansa kalmış iş.
    yoksa en çok parası olan oyunun kralı olurdu.

teknik bir sorun var sandım bende.

• Kazahell kullanıcısına yanıt
    problem oyunda ne goldu olanın ne de gerçek parası olanın kral olmayacağı gerçeği. çünkü her iki türlüde oyun seni süründürüyor. paranıda alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 19 Aralık 2014; 17:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senjido

problem oyunda ne goldu olanın ne de gerçek parası olanın kral olmayacağı gerçeği. çünkü her iki türlüde oyun seni süründürüyor. paranıda alıyor.
    Arkadaşlar oyunla hiç alakam yok sanırım bi ara üye olmuşum, bir mail gelmiş hediye falan heralde, lazım olan kullansın .

HAPPY HOLIDAYS FROM ARCHEAGE

Welcome to Winter Maiden's Festival, adventurer. Below, you'll find a little something to put underneath your Festival Tree - a code good for a free Winter Maiden's Gift!

ArcheAge Winter Maiden's Gift Code - Expires Feb. 28, 2015

CJRG-HPXX-J63F-CMEE-HZP3
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymyWILL

Arkadaşlar oyunla hiç alakam yok sanırım bi ara üye olmuşum, bir mail gelmiş hediye falan heralde, lazım olan kullansın .

HAPPY HOLIDAYS FROM ARCHEAGE

Welcome to Winter Maiden's Festival, adventurer. Below, you'll find a little something to put underneath your Festival Tree - a code good for a free Winter Maiden's Gift!

ArcheAge Winter Maiden's Gift Code - Expires Feb. 28, 2015

CJRG-HPXX-J63F-CMEE-HZP3

Alıntıları Göster
    dahutada nuia tarafındayım varmı oynayan orda ?

• Oynayan hiç yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Oynayan hiç yok galiba
    janudar dayim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

beyler patron olmadan oyun oynanmıyormuş herkes pay to win diyor oyun için. hack falan var diyorlar halbuki oyunu 1seneden fazladır bekliyorum ama oyun u oynama hevesi bırakmadılar nediyorsunuz bu konular hakkında bi aydınlatın beni lütfen ?

50lvl oluncaya kadar bu goldu biriktirip hiç gerçek para harcamadan devam edebilirsin.

eminim 600 gold birikir f2p oynarsan sırf görevler ve üstündeki ıvır zıvırı satmanla max 100 gold kazanırsın ben f2p oynayıp balık tutmaya veya arkadaşlarla pack taşıyan adamın daha 600 goldu geç 300 goldu bile görmedim eminim hiç gold harcamadan 600 gold kasar arkadaş reelde başarılar diliyorum

şu an 220 goldum var.

Bende indiriyorum. 0'dan başlıyacağım önerebileceğin bir rehber var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: radileo

quote:

quote:

quote:

quote:

şu an 220 goldum var.

Bende indiriyorum. 0'dan başlıyacağım önerebileceğin bir rehber var mı ?

Hocam bende yeni başladım dahuta serverı nuia tarafındayım beraber oynarız gel

• devam mı? nasıl gidiyor? sabaha inmiş olur benimde, yer varsa oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

devam mı? nasıl gidiyor? sabaha inmiş olur benimde, yer varsa oynarız

Valla hocam gayet iyi gidiyor arkadaş arıyorum bende gel başımın üstünde yerin var
  • İniyor hacım daha ekle beni skypetan falan şeyderik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radileo

İniyor hacım daha ekle beni skypetan falan şeyderik.
    Kooncoon videosu oldukça saçma yani bu oyunda böyle şeylerin olması normal millet Epic basıyor? Basılmıyor değil olay şans ile alakalı sonuçta upgrade işi bu bide kalkmış daha önceki videoda "very balanced" game diyor öleyse istediğin olmayıncada ağlamıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieMF -- 23 Aralık 2014; 23:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieMF

Kooncoon videosu oldukça saçma yani bu oyunda böyle şeylerin olması normal millet Epic basıyor? Basılmıyor değil olay şans ile alakalı sonuçta upgrade işi bu bide kalkmış daha önceki videoda "very balanced" game diyor öleyse istediğin olmayıncada ağlamıcaksın.

kesinlikle katılıyorum.
    koncoon para ile herşeyi elde edebileceğini sanan zübbenin teki.
    alamayınca oyunu aşağılamış kendince.

"bakın bu kadar param var halen kral değilim" diyor.
    e olma zaten biz de onu istiyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DieMF

kesinlikle katılıyorum.
    koncoon para ile herşeyi elde edebileceğini sanan zübbenin teki.
    alamayınca oyunu aşağılamış kendince.

"bakın bu kadar param var halen kral değilim" diyor.
    e olma zaten biz de onu istiyoruz.

Aynen dediğin gibi kendini kral sanıyor bu oyunuda 2 yıldır hard core modunda oynuyor ama kendisinden iyisinin olamayacağını düşünmüş LOL. :D Şimdide black desertı kovalıyor ahaha

• Archeage oyun başlamıyor arkadaşlar yardımcı olur musunuz 3 kere indirip sildim hala aynı problem var. Play'a basıyorum ama hackshield ekranı geliyor biraz daha sonra bir şey olmuyor başlamıyor yani. Restart, admin olarak çalıştırma falan aklıma gelen her yolu denedim ama beceremedim yardımcı olursanız sevinirim.

Videosu ;http://www.youtube.com/watch?v=26VxoeIhGQ8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenakeyifsizim -- 24 Aralık 2014; 17:53:32 >
  • bu public test serverını oynayan var mı nasıl acaba pvp filan var mı kalabalık mı
  • oyuna başlıyorum.fakat bir grup yada halihazırda bir guild varsa katılabilrim server tavsiyesi bekliyorum tşkler
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.