Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert_961

Arkadaşlar oyunu indiriyorum şuan, yorumları okurken kafama birşey takıldı. Gerçek para vermeden ev- tarla alamıyormuşuz sanırım doğru mudur? Ekmeden biçmeden nasıl para kazanıcaz :)

Hocam 30-40 lwl civarinda oyun içi paranız Apex almaya yeter ama 2 tane almanız lazim biraz ugrasirsaniz yapabilirsiniz . 2 apexi açınca 1 aylık patron credit i çıkıyor yaklaşık olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

Arkadaşlar oyunu indiriyorum şuan, yorumları okurken kafama birşey takıldı. Gerçek para vermeden ev- tarla alamıyormuşuz sanırım doğru mudur? Ekmeden biçmeden nasıl para kazanıcaz :)

Hocam 30-40 lwl civarinda oyun içi paranız Apex almaya yeter ama 2 tane almanız lazim biraz ugrasirsaniz yapabilirsiniz . 2 apexi açınca 1 aylık patron credit i çıkıyor yaklaşık olarak

teşekkür ederim bilgi için. 2 arkadaş oynucaz olmadı birlikte birimize alırız premium o şekilde çözeriz.
  • mert_961 kullanıcısına yanıt
    serverdan servera değişir apex fiyatı şuan melissarada oynuyorum 2 apex 360 gold gibi birşey patronsuz kasılcak gibi değil
  • Oyun asiri derecede pay to win diyorlar dogrumudur ona gore basliyicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Oyun asiri derecede pay to win diyorlar dogrumudur ona gore basliyicam.

Eğer para konusunda p2w mi diye sorarsan ,pek sayılmaz çünkü oyun içi parayla da alabilirsiniz ayni şeyleri ama zamanini vermeyi de p2w olarak dusunuyosan çok agir p2w oyun
    Kısaca ya para yatiracan yada zamanını

• Şuan Januda server ında başladık arkadaşımla. Lowda bile kasma - ısınma sorunu yaşadım. Fps düşüyor.

Sistem özelliklerim:
    nvidia geforce 540m ekran kartı
    4gb ram
    i5 2410m cpu

normal mi bu kadar düşük fps almam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 26 Kasım 2014; 18:26:54 >
    Oyunun optimizasyonu gerçekten kötü.
  • __Özgür__ kullanıcısına yanıt
    Oyun oynancak gibi değil benim pcde, aşırı düşük fps alıyorum özellikle köy meydanlarında.
    Ayrıca trimmed meat aldım 2 defa inventory e düşmedi ama silver filan gitti onu da çözemedim.
    auction dan aldığın itemlar mail box'a düşüyor öncelikle ordan alabilirsin.

Aynen dediğin gibi özellikle tarla alanları inanılmaz anlık fps düşüşleri yaşatıyor oyunda. Şuanda son çıkan tüm oyunları high/ultra ayarlarda min. 40 fps ortalama 60 fps de oynuyorum ama ArcheAge de fps bazen 90'a çıkıyo bazen 3-4 saniye 3-4-5 seviyelerine kadar iniyor kısacası oyun zevkini 0'a düşürüyor.
  • janudar da guild ariyorum.
    50lvl blighter
  • oyunu bayadır oynamaıyorum auouria patch i gelmeden 2 hafta kadar öncesine kadar oynadım sanırım daha sonra oynamayı planlıyorum ancak şuan paraya ihtiyacım olduğundan satmaya karar verdim aier serverında patron lu olarak oynadım içinde 60 loyalty token ve 5000 labor la duruyor 3 apex var 60 g var içindeki itemlerla eğer fiyatları değişmediyse 200 g civarı para olur 50 lvl quest seti birkaç dungeon setinin parçaları hasla sword ile shield ı var auoramancy,defanse,battlerage 50 archer shadowplay ve vitalism 40 lvl birbüyük bir küçük tarlası var 39 gildası var envanteri 100 slot daha sonra resim vs atarım(firran)

fiyat olarak piyasayı bilmiyorum nekadar eder yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

Oyunda 50 level olmak cok kolay. Onun disinda 50 olduktan sonra eger bi craftla ugrasmiyosan ve teksen yapabilecegin hic bisey yok. Token topla savaslara katil trade yap falan filan ama bi yerden sonra gercekten cok sikici oyun. Ve skiller konusunda bence yeterli degil oyun. Tikla saldir olayi bence cok geride kalmis bi savas sistemi. Bende yeni bi arayis icine giriyorum yavas yavas. Bu benim kisisel yorumum katilmayan olabilir tabiki.

Merak ettim diğer oyunlarda ne yapıyorsun da sıkılmıyorsun..Bu oyunda sıkılıyorsun. :D Beceremiyoruz deyin anlayalım.Ama oyun sıkıcı demek ne yahu ?Oyunun sadece denizi bile yeter.Git balık tut,batık ara..Guildinle orta adaya ticarete git..Korsanlarla savaş,kırmızılarla savaş kendi ırkınla uğraş..Tıkla saldır yerine ne tercih ederdiniz mesela bu oyunda ?

Edit : Bu arada oyunu Trion'un bitireceğine bende katılıyorum.Kaç gündür kapalı swler çözemiyorlar.Ama daha oyunu anlamadan etmeden şu oyunu sıkıcı diyen adam çarpılır.Bu kadar açık ve net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 2 Aralık 2014; 22:45:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Bende yavas yavas oyuna elveda diyenlerin arasina katiliyorum.

Guzel bir oyun ama oyunda tek isen yada kucuk bir grup isen oyundan zevk alman imkansiza yakin.
    Aksamlari girip 1 saat takilmiyorum bile sadece kingdom betayi bekliyorum ozaman kadar vakit geciriyorum desem yeri.

Ayrica trion server list ile oynamis yada kapasiteye bir ayar cekmis

Hicbir sekilde High modunda degil oyun surekli oyuncu kaybediyor bunun en buyuk sebehi tekil sahislarin tarla ah ve haritalarda bos bos dolasmasindan kaynaklaniyor.

Oyunun sonu cok kotu bana gore 1 sene surecek bir izlenim bile vermiyor.

Oyunda bir ara Janudar bile High oldu.O ara patch geldi server kapasiteleri arttırıldı.Yani oyuncu kaybından kaynaklı değil..Daha 2 aylık henüz oyun..Aradan 7,8 ay geçsin o zaman yorum yapılır.

• Solo oynuyorsanız archeage bırak zevk almayı oynanmaz şamar oğlanına döndürürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

Oyunda 50 level olmak cok kolay. Onun disinda 50 olduktan sonra eger bi craftla ugrasmiyosan ve teksen yapabilecegin hic bisey yok. Token topla savaslara katil trade yap falan filan ama bi yerden sonra gercekten cok sikici oyun. Ve skiller konusunda bence yeterli degil oyun. Tikla saldir olayi bence cok geride kalmis bi savas sistemi. Bende yeni bi arayis icine giriyorum yavas yavas. Bu benim kisisel yorumum katilmayan olabilir tabiki.

Merak ettim diğer oyunlarda ne yapıyorsun da sıkılmıyorsun..Bu oyunda sıkılıyorsun. :D Beceremiyoruz deyin anlayalım.Ama oyun sıkıcı demek ne yahu ?Oyunun sadece denizi bile yeter.Git balık tut,batık ara..Guildinle orta adaya ticarete git..Korsanlarla savaş,kırmızılarla savaş kendi ırkınla uğraş..Tıkla saldır yerine ne tercih ederdiniz mesela bu oyunda ?

Edit : Bu arada oyunu Trion'un bitireceğine bende katılıyorum.Kaç gündür kapalı swler çözemiyorlar.Ama daha oyunu anlamadan etmeden şu oyunu sıkıcı diyen adam çarpılır.Bu kadar açık ve net..

songcraft dışında tüm skilleri 50 yaptım.
    leatherwork ve carpentry 40k ya yakın kastım.
    ev, tarla, gemi, farm wagon yaptım.
    elimdeki bow'u ah koysam 1000 g verirler çok rahat ama oyun sıkıcı işte. savaşlar, gemi savaşları beklediğim gibi olmadı. pvp içinde aynısı geçerli.
    oyun kötü değil ama beklentiyi karşılamadı. oyuna başladıgımda beraber kastıgım oyunda tanıştıgım adamların çoğu bıraktı göremiyorum hiçbirini. aynı şey guild içinde geçerli ilk baştaki kişilerden sadece çekirdek kısmı kaldı guildin gerisi full değişti. tamam ben beceremiyorum belki ama bu kadar adamın oyunu bırakması oyun çıktıgı günden bu güne olan yorumları oku. durmadan negatif yöne koyması eleştirilerin sence normal mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 2 Aralık 2014; 23:23:02 >

• 1 ev 3 tarla yaptım. profiency olarak commerce ve gathering 30ar k olmak üzere birkaç çeşit kastım. 20k 15k birçok profu kastım.

farm wagon + galleon ship yaptım. + 250 gilda daha kastım. Guild kurdum, yok olmuyor. Oyunda 1 şey eksik, ben de bıraktım. O eksik ne bilemiyorum da benimle oynayan birçok kişi de bıraktı sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

elimdeki bow'u ah koysam 1000 g verirler çok rahat ama oyun sıkıcı işte. savaşlar, gemi savaşları beklediğim gibi olmadı. pvp içinde aynısı geçerli.
    oyun kötü değil ama beklentiyi karşılamadı. oyuna başladıgımda beraber kastıgım oyunda tanıştıgım adamların çoğu bıraktı göremiyorum hiçbirini. aynı şey guild içinde geçerli ilk baştaki kişilerden sadece çekirdek kısmı kaldı guildin gerisi full değişti. tamam ben beceremiyorum belki ama bu kadar adamın oyunu bırakması oyun çıktıgı günden bu güne olan yorumları oku. durmadan negatif yöne koyması eleştirilerin sence normal mi.

Ben daha çıktığı gibi çılgınlarca tüketilen bir online oyun görmedim..En azından 1 sene süre veriyorum..Daha oyunun çıktığı ne kadar oldu ki doğru düzgün bilen bile yok..

Kesinlikle yanlış anlamayın..Sadece merak ediyorum..Savaşlar ve Gemi Savaşlarından ne bekletiniz vardı,nasıl çıktı ? Mesela sayın desem kaç tane bu kadar sıkılmamak adına çeşit sunabilen oyun sayabilirsiniz ?

Tarla ek biç,uzmanlık kas,git denizde batık ara,trade run yap,savaşa katıl,deungeonlara gir,Rift kovala,guild toprakları için savaş..

Raid ile item düşürmek haricinde başka hiç bir şey sunmayan oyunlar efsane diye adlandırılırken.Böyle pek çok alternatif sunan bir oyunun sıkıcı olma durumunu anlayamıyorum hala. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben daha çıktığı gibi çılgınlarca tüketilen bir online oyun görmedim..En azından 1 sene süre veriyorum..Daha oyunun çıktığı ne kadar oldu ki doğru düzgün bilen bile yok..

Kesinlikle yanlış anlamayın..Sadece merak ediyorum..Savaşlar ve Gemi Savaşlarından ne bekletiniz vardı,nasıl çıktı ? Mesela sayın desem kaç tane bu kadar sıkılmamak adına çeşit sunabilen oyun sayabilirsiniz ?

Tarla ek biç,uzmanlık kas,git denizde batık ara,trade run yap,savaşa katıl,deungeonlara gir,Rift kovala,guild toprakları için savaş..

Raid ile item düşürmek haricinde başka hiç bir şey sunmayan oyunlar efsane diye adlandırılırken.Böyle pek çok alternatif sunan bir oyunun sıkıcı olma durumunu anlayamıyorum hala. :)

Herkesin kişisel zevki farklıdır.Adam oyunu *kendi* açısından eleştirmiş işte niye bu kadar üstüne gittiniz anlamadım.

Örnek olarak verdiğiniz ilk 4 maddeyi adam sevmemiş olabilir.Trade run hoşuna gitmez , balıkçılıktan sıkılır vs.Dungeon desen öylesine koyulmuş olduğu çok belli oluyor.Ne düzgün fightlar var , ne zevkli bir sistem.*Be ranged or gtfo* gibi bir düşünce olduğu için millette ; darkrunner , abolisher gibi karakterler ile düzgün parti bulmak zor , en azından bir primeval bir demonologist'e göre.Rift kovala dediğiniz 100 kişinin aynı yerde bekleyip olabildiğince tüm yaratıklara vurma çabasıdır.Ve son kısmı görmeden oyunu bıraktığım için yorum yapamıyorum ama forumlardan gördüğüm kadarıyla çokta düzgün bir sistem değil , en azından başlangıcı öyle olmadı.Trion'un da verdiği kararlar ve saçmalıklarını saymıyorum bile.

Oyunu doğru düzgün bilen yok demişsiniz sanki çok yeni bir oyun.Neredeyse 2 senedir Kore'de oynanıyor , Rusya'ya çıktı , Avrupa/Amerika'da uzun uzun alpha testleri yapıldı milletten 150 dolar yolup.Ama oyunun hatalarını saymaya başlasan sonu gelmez.Neyse biz oynamayı *beceremedik* arkadaşın tabiriyle.Şu anda oynayan arkadaşlara iyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 3 Aralık 2014; 1:17:04 >

• Atmosfer eksikligi var. Ayrica oyunda tek onemli olan sey ekonomi. Oyun tek anlamiyla ekonomi similasyonu. Birsure sonra ben burada napiyorum moduna donusuyor. Karsi kitadaki dusmanlardan cok, kendi kitandaki insanlarla mucadeleye girmek zorunda kaliyorsun, bu yuzden daha da sacma bir oyuna donusuyor. Neden ben bu insanlarla mucadele ediyorum? Buradaki amac ne gibi dusunceler beliriyor insanin aklinda. Oyunun birsuru aciginin olmasi, insanlarin bu aciklardan faydalanip ceza gormemesi, hercesit botun mevcut olmasi. Balikciliga ciktiginda kendi tarafindan insanlar tarafindan saldiriya ugraman ve tum cabalarinin bosa gitmesi haricinde, insanlarin hile hurdayla senden kat kat ustun olmasi oyundan alinan zevki mahvediyor. Tarla zevkli olsa farmville oynardim. Denedim ve cok zevksizdi. Factiinfa birlik de yoktu. Tam bir grind festival. Sacma bir oyun. Cok kotu kodlanmis. Daha bir suru sorunu var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyunu ne kadardır oynuyosun bilmiyorum ben oyun free kullanıcılara açıldığı 19 eylülde 2k 3k sırayı saatlerce beklyerek oyuna başladım ve 1-2 hafta öncesine kadar hergün saatlerce girdim.

tarla ek biç demişsin. oyunda ömrüm buffalo keserek geçti . zaten günde 1 kere kesiyosun onu kesmek yenilerini koymak sadece 10 dakikanı alıyo.
    trade run yapmaya gerek yok oyunda bir süre sonra gider peltleri leather'a çevirirsin , trimmed meat yapar satarsın. günde en kötü 20g kar yaparsın ve biyerden biyere gidip uğraşmana gerek bile yok. ah'de satarsın paran gelir.
    savaşa katıl demişsin halycone'da savaşlara katıldın diyelim. karşı ırktan kaç tane düşman geliyodu sanki. 10 - 20 dakikada karşının relic patlayıp madalyamızı alıyoduk.
    dungeonlar desen ayrı bir olay. oyundaki dungeonlar bildiğin herşeyi yaptık 3-4 tane koridoru birbirine ekleyelim içinede bikaç güçlü yaratık koyalım adınada dungeon diyelim mantıgıyla yapılmış. ortanın üstünde bi healer ve mage olduktan sonra rahatlıkla yapılıyodu.
    rift kovalamaya gelince. rift yerinde kalabalık bi raid bul . ondan sonra sadece uzaktan okla düz vursan yetiyor. sırf yapmak için yapıyosun.
    uzamanlık kas demişsin yukardaki mesjaımda kasıtıgımı belirttim zaten.

o kadar şey yazdın bende bunları zamanında yapan biri olarak eksiklerini yazdım. oyun teoride sunduklarıyla efsane olacak nitelikteydi. ama uygulamada öyle olmadı hiçbiri.

ayrıca oyunda hile çok fazlaydı. şurda oyun başlayalı 6 ay bile olmadı durum ortada. hile yapanları geçtim adamlar all chatten reklam yapanları bile 1 ay sonra banlamaya başladılar. chatte 100g şu kadar dolar şu kadar euro yazısından geçılmiyodu.

çoğu kişi bu oyunu tek başına oynarsan zevk alamazsın demişti mesajlarında bende öyle düşünüyodum. ama şimdi fikrim değişti tek başınıza oynayın bu oyunu. eğer kalabalık bi grubunuz varsa herşeyi çok çabuk tüketip oyundan 1 gram zevk almıyosunuz.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.