Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çift ekran kullanmak en iyisi sanırım tablete napmışsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazahell -- 7 Kasım 2014; 14:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Geldi update gözümüz aydın

Janudar serverinda ilk kuran guild biz olduk Ahelia Gaming ve Honora sağolsun

Oo türk varmış forsakendan.Aheliadanım ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

dahuta serverında guildimiz bir kale aldı.

bende kendime 16x16 lık farm aldım gönül isterdi ki 24lük farmhouse'umu alayım ama anında doldu tüm yerler. çok rekabetçi bir server hiç kolay olmuyor bir yer edinmek.

şu ana kadar oyunda edindiğim mal mülk tarlalar

2 adet 16x16
    2 adet 8x8
    1 adet villa ev.

not:

oyundaki ev tarla muhabbetleri konusunda tatmin oldum kendi adıma fena gitmiyor işler.. fakat oyun tam olarak zerg tabanlı bir oyun. yani oyun becerisi değil de sayı bakımından ezici üstünlük kuranlar birşey elde edebiliyor. (40 yılda bir kayda alınmış 3v1 youtube videoları atmayın lütfen realist olun az)

kısacası bugün üst kıtanın açılışında gördük ki zerg guildler sadece kale alabildi. ben büyük bir guildde olduğum için şanslıyım fakat bir çok guild gördüm hiç birşey elde edemediler orda burda dolaşmak dışında.

bu oyunu oynamayı düşünen arkadaşlara tavsiyem. zerg tabanlı bir oyun arıyorsanız tam anlamı ile bu oyun size bir cennet. full zerg guildlerinin sözü geçiyor. diğerleri tam anlamı ile bir hiç.

ilk başta türk isimli bir guild açıp 50 kişi olmuştuk. ardından guildi dağıtıp yabancı bir guilde geçmiştik ve bunun anlamını bugün çok net gördük. türk sayısı oyunda çok az ve büyük guildlerin içerisinde birleşmek zorunlu gibi birşey.

trade run çeksen zerg, hasla token'a gitsen zerg.. zerg oğlu zerg...

Zerg konusuna katılıyorum.Zaten raidin filan bi sınırı yok.Tek başına yapabiliceğin şeyler çok az.Savaş, ticaret hepsi topluluklar üzerinden dönüyor.Bu can sıkıcı bi durum bence.Canın istemeye istemeye denize gidiyorsun, aptal aptal geziyorsun filan.Oyunun pvp kısmını çok verimli bulmadım, çok kısıtlı bence.Savaşlarda honor kasmak da son derece zor, büyü tabanlı karakterlere sahip değilsen.Öyle zevkli savaşlarda göremedim henüz, umarım yeni açılan bölgeyle renklenir.Oyunun sevmediğim yegane yönü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 7 Kasım 2014; 21:13:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

quote:

dahuta serverında guildimiz bir kale aldı.

bende kendime 16x16 lık farm aldım gönül isterdi ki 24lük farmhouse'umu alayım ama anında doldu tüm yerler. çok rekabetçi bir server hiç kolay olmuyor bir yer edinmek.

şu ana kadar oyunda edindiğim mal mülk tarlalar

2 adet 16x16
    2 adet 8x8
    1 adet villa ev.

not:

oyundaki ev tarla muhabbetleri konusunda tatmin oldum kendi adıma fena gitmiyor işler.. fakat oyun tam olarak zerg tabanlı bir oyun. yani oyun becerisi değil de sayı bakımından ezici üstünlük kuranlar birşey elde edebiliyor. (40 yılda bir kayda alınmış 3v1 youtube videoları atmayın lütfen realist olun az)

kısacası bugün üst kıtanın açılışında gördük ki zerg guildler sadece kale alabildi. ben büyük bir guildde olduğum için şanslıyım fakat bir çok guild gördüm hiç birşey elde edemediler orda burda dolaşmak dışında.

bu oyunu oynamayı düşünen arkadaşlara tavsiyem. zerg tabanlı bir oyun arıyorsanız tam anlamı ile bu oyun size bir cennet. full zerg guildlerinin sözü geçiyor. diğerleri tam anlamı ile bir hiç.

ilk başta türk isimli bir guild açıp 50 kişi olmuştuk. ardından guildi dağıtıp yabancı bir guilde geçmiştik ve bunun anlamını bugün çok net gördük. türk sayısı oyunda çok az ve büyük guildlerin içerisinde birleşmek zorunlu gibi birşey.

trade run çeksen zerg, hasla token'a gitsen zerg.. zerg oğlu zerg...

Zerg konusuna katılıyorum.Zaten raidin filan bi sınırı yok.Tek başına yapabiliceğin şeyler çok az.Savaş, ticaret hepsi topluluklar üzerinden dönüyor.Bu can sıkıcı bi durum bence.Canın istemeye istemeye denize gidiyorsun, aptal aptal geziyorsun filan.Oyunun pvp kısmını çok verimli bulmadım, çok kısıtlı bence.Savaşlarda honor kasmak da son derece zor, büyü tabanlı karakterlere sahip değilsen.Öyle zevkli savaşlarda göremedim henüz, umarım yeni açılan bölgeyle renklenir.Oyunun sevmediğim yegane yönü.

evet ayrıca oyun dh'de ölmüş durumda. günde 1 kaç yorum geliyor en fazla oda sen ben felan yani biz güncellemesek kimse tınmıyor. sözde ayrı kategorisini talep ediyordu millet. tel tel döküldü. dh yönetimine kızarlar sonra kategori açılmıyor diye. kimse sabit olarak bir oyun oynamıyor ki. herkes daldan dala oyun değiştiriyor ilginç insanlarız vesselam.

bu oyun yabancılar konusunda uzun süre aktif olarak oynanır ama türk kitle yine tırt.

50 kişilik guildimiz vardı 8 kişi kaldık 50 kişiden herkes döküldü. bilmiyorum oyunu daha ne kadar oynarız ben inatla devam ediyorum. en kötü farmville gibi oynanır ama bilemiyorum. oyunun gidişhatı iyi değil, bunda trionunda parmağı büyük.

üst kıtadaki kaleler alınıncaya dek oyunda öyle bir lag oldu ki ben hayatımda böyle lag görmedim. lag dediğim lag bile değil olağan üstü bir durum yani. millet o durumda maden yapıp kale aldı bir şekilde.

archeage oyuncularının sabrına hayranım trion ve sunucuları tam anlamıyla adama unistall çektiren türden.

oyunda 2.ayımı doldurucam 5 ay yaparmıyım bilmiyorum. güçlü bir guildde yer bulmasaydım belkide oyunu çoktan bırakırdım.

• Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı ya 6-7 kisi falan Türk FG'da .Guild ararken Ahelia'nın Türk guildi oldugunu bilsek oraya gelirdik Benim arkadaslardan sizinkiler Qjack'i tanıyodur büyük ihtimalle
  • Yabancılarında çok fazla takılacağını sanmıyorum oyuna. Tam bir vakit kaybı oyun, gear dizme olayı bile şans işi. RNG sistemi yalnızca kore gibi ülkelerde rant yapar. Yıllarca uğraşıp, adam gibi bir item craftlayamayabilirsiniz AA'da. Ben de oyunu tam olarak bu sebepten dolayı bıraktım, çünkü emek verip, günlerini harcayıp elinde koca bir sıfırla kalabiliyorsun işin sonunda.

PvP olayına da hiç girmiyorum, stunlock atanın kazandığı, open world pvp olayının zerg vs zerg oldugu zevksiz mekanikler, gemi savaşları dışında tamamen zerg vs zerg , gemi savaşlarında biraz koordinasyon gerekiyor tabii. GW'nin pvpsine kurban diyip oraya takılıyorum PvP için.

Oyuna labor sisteminden dolayı ön yargılı yaklaşmıştım ama her şeyin RNG olmasından dolayı benim gözümde bitti oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 8 Kasım 2014; 3:00:48 >
  • Hiç başlamayın, başladıysanız bile silin. Tamamen vakit kaybı ve bugünkü updateden sonra f2p değil. Trion headstarttan beri oyunun içine etti ve bugünde oyunu öldürdü.
  • ne geldi ?yeni kita haric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne geldi? yeni kita haric

• ^tek başına yapılan şeyler gerçekten az mı?
  • fps sorunum var onun dışında çok güzel oyun fakat birden fps düşünce oyun deneyimini kötü etkiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reul

fps sorunum var onun dışında çok güzel oyun fakat birden fps düşünce oyun deneyimini kötü etkiliyor

ekran kartı nedir acaba birde işlemci.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reul

fps sorunum var onun dışında çok güzel oyun fakat birden fps düşünce oyun deneyimini kötü etkiliyor

ekran kartı nedir acaba birde işlemci.

i3 2130 7350 fps olarak normal 30 fps alıyorum orda bir şey yok ama bazı zamanlarda 0a düşüyor ram den kaynaklandığını söyleyenler var dünyası büyük olduğu için
  • bu fps yi nerden görüyorsunuz ben de bakayım.
  • ayarlarda fps seçeneği olması lazım hocam 1-2 bakın görürsünüz

@Kazahell
  • Benim anlamadığım bir şey var nedir bu sayı üstünlüğü varda yok 3v1 atamıyoruzda şuda buda... Yav zaten oyun kitlenmeli kombat sistemi kullanıyor tabikide kişi üstünlüğü olucak... 3 kişiye dalıyosun haydi 1 kişiyi indirdin. Diğer 2 adamın stunu var fearı var osu var busu var. Adam sana 1 kere kitlensin sonra tek yapması gereken stun skilini basmak ve sizinde ölmenizi izlemek olucaktır. İşte kitlenmeli kombat sistemini sevmememin 1 sebebide budur. Hadi buyurda öldür şimdi 3 kişiyi. (Nadirende olsa öldürme ihtimalin vardır. İtem kısmında üstünsündür veya lvl olarak üstünsündür küçük bir şansın vardır)

Tera'dan ele alırsak ben orada 3 kişiye tek girip rahatça öldürebiliyordum. Neden ? Çünkü orada stun vb skilleri kendin atıyorsun buradaki gibi taba bas 3 e bas hoooop bitti olayı yok.

Bu arada şimdi laf atmaya falan gelmeyin, ben burada ArcheAge'in ağladığınız kısmının neden böyle olduğunu açıklıyorum. Oyuna karşı herhangi bir b.k açma çabasında değilim. Bende oynuyorum. Black Desert veya Skyforge çıkana kadarda oynayabilirim diye düşünüyorum. Kendimce bir kaç build dizilimi yaptım. Onlardan yola çıkarak item kasmaya çalışıcam.

Oyun aşırımı zaman istiyor evet aşırı zaman istiyor.(Eğer oyuna para vermek istemiyorsanız) Bunun sonucu 0 mı ? Nereden baktığına bağlı. Oyunu oynadığın zamana kadar zevk aldıysan 0 değildir. Eğer sen bu oyunu zevk almak için oynamıyorsan zaten başından beri elindeki 0 dır. Oyun oynama daha iyi.

• Hardcore seviyede oynanılacak oyun değil Archeage. Casual oynayın öyle zevk alın. Ben şu aralar paso gold kasıyorum ama büyük ihtimal item almam o goldlarla. Satarım belki. 2000 civarı gold oldu. 4$'dan satsam 100'ünü bayağı bir para ediyor.
  • satacak kişi bulursanız bana da haber edin birlikte satalım 4$a hocam :D
  • Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt
    Hocam yanınızda bi templer olursa 4vs2 alınabiliyor , yada eger yanınızda cleric varsada alabiliyorsunuz ama baslangıcta cleric'i keserlerse sansınız yok
  • Çabuk kan kaybetmesinin bir nedenide skill hissiyatı çok zayıf oyunda ve gear sistemi

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.