Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bile neresi olduğunu bulabilirler :D zaten sizin olduğunuz yerde sol üstte bence kaldırın resmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ben kaçak farmcıyım. Güzel spotlarım var kuşun bile uçmadığı yerlerde. Bir haftadır buradayım. Hiçbir şeyim çalınmadı henüz. Şimdi Farm Cart için para kasmaya çalışıyorum bakalım 300 gold yapabildim bi haftada falan. Bu arada para vermedim oyuna henüz. 3000 kredi var hesapta.

p2w falan değil yani.
     ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-

Sanddeep demi orasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

Ben kaçak farmcıyım. Güzel spotlarım var kuşun bile uçmadığı yerlerde. Bir haftadır buradayım. Hiçbir şeyim çalınmadı henüz. Şimdi Farm Cart için para kasmaya çalışıyorum bakalım 300 gold yapabildim bi haftada falan. Bu arada para vermedim oyuna henüz. 3000 kredi var hesapta.

p2w falan değil yani.

Sanddeep demi orasi.

Hayir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

p2w falan değil yani.

Sanddeep demi orasi.

Hayir

White arden o zaman

• tarla hangi serverda
  • dahutada oynayan yokmu ? guilde filan nasıl girecem hiç insan görmüyorum oyunda düşük level olduğum içinmi acaba :D
  • dahutada doğu kıtası oyuncuları bana yazabilirler türklerden oluşan ailemize alım vardır. fakat lütfen oyunu temel anlamda çözmüş lvli yüksek arkadaşlar yazarsa sevinirim.

ayrıca dahuta kıtasında 18k cooking mesleği yapıyorum ihtiyacı olanlara ham madde vermeleri kaydıyla ücretsiz olarak craft yapabilirim. çorba vesaire yaparım mail ile yollarım. oyundaki ismim Zaris
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

dahutada doğu kıtası oyuncuları bana yazabilirler türklerden oluşan ailemize alım vardır. fakat lütfen oyunu temel anlamda çözmüş lvli yüksek arkadaşlar yazarsa sevinirim.

ayrıca dahuta kıtasında 18k cooking mesleği yapıyorum ihtiyacı olanlara ham madde vermeleri kaydıyla ücretsiz olarak craft yapabilirim. çorba vesaire yaparım mail ile yollarım. oyundaki ismim Zaris

Hocam ben firranım level 45 oyunun bir miktarını çözdüm guilde alabilirmisiniz

• Haranyada en kolay trade pack bence falcort-roobornedur.8.5 gold veriyor, yeterince hızlı olursan 10dkda 1 yapabiliyorsun ve üretimi kolay.Savaşı zamanı zor oluyor dersen barış zamanında yapmanı tavsiye ederim
    Ynstere-solis, solis-ynstere yapan arkadaşlar da var gemiyle.Ek olarak faclorth ynstere de 9.5 gold verdiği için tercih edilebiliyor ama dediğim gibi en seri,en verimlisi rookborne bence.
  • Dün 300e yakın coinpurse açtım , oyundan çıktım daha sonra girerken bir baktım karakterde 100 gold civarı fazladan para var :) meğer bazen böyle para düşüyormuş bu coinpurslerden. Bu günde bir baktım 1350 kredi var hesapta. geçen 2 apex aldım onları kullandım sonra patron aldım, 100 kredi kalması gerekirken 1350 var :) anlamadım ne iştir bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reul

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

dahutada doğu kıtası oyuncuları bana yazabilirler türklerden oluşan ailemize alım vardır. fakat lütfen oyunu temel anlamda çözmüş lvli yüksek arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Hocam ben firranım level 45 oyunun bir miktarını çözdüm guilde alabilirmisiniz

guild sahibi ben değilim fakat eğer bizim ailemize girişin olursa guild'ede rica ederiz aldırırz sanırım biz referans olursak. oynadığımız gerçekten başarılı bir guild yani guilde alımlar tek tük oluyor ben tüm gün oyun oynuyorum 1 kişi guilde alınıyor veya hiç alınmıyor. o şekilde bir durum söz konusu.

ama sen gel konuşalım anlaşırsak gelirsin.

team speakten sohbet ediyoruz vesaire, sohbeti sarmayan kıllık yapan adamlar oluyor haliyle tartışma çıkıyor biz istiyoruz ki iletişimimiz bir birimizle uyumlu olsun güle oynaya yardımlaşalım vesaire.

team speak'e gel istersen veya forumdan mesaj at ip vesaire vereyim ben sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 29 Ekim 2014; 21:02:19 >

• beyler en yeni server hangisi ? bide eski serverda yeni serverda başlamanın farkı varmı tarım ev alanı olarak *
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

beyler en yeni server hangisi ? bide eski serverda yeni serverda başlamanın farkı varmı tarım ev alanı olarak *

Janudar dahil 3 yeni server var dostum.Diğer 2sini hatırlamıyorum ve evet fark oluyor kesinlikle tarla alanı, ticaret yüzdesi düşükliüğü vs. Yeni serverda açmalsın, diğer türlü daha çok sıkıntı çeker, kendine söversin:)
  • Bu oyunun sonu hileden gelecek gibi, ciddi şekilde hileci kaynıyor oyun daha 3-4 ay olmasına rağmen heryerde hileci dolu, özellikle PVP de bunları görebilirsiniz. Böyle güzel oyunları neden free yaparlar anlamıyorum, aylık bir ücret belirle olsun bitsin arkadaş free yapcam daha çok para kazancam diye oyunun içine ediyorlar. 1 ay Patron aldım ve oyunu bitirdim daha fazla vakit harcamaya değmez illaki biryerde sizin karşınıza çıkacak bu hileciler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

beyler en yeni server hangisi ? bide eski serverda yeni serverda başlamanın farkı varmı tarım ev alanı olarak *

Janudar dahil 3 yeni server var dostum.Diğer 2sini hatırlamıyorum ve evet fark oluyor kesinlikle tarla alanı, ticaret yüzdesi düşükliüğü vs. Yeni serverda açmalsın, diğer türlü daha çok sıkıntı çeker, kendine söversin:)

çok üşeniyom hocam onada şimdi neyse artık başka class kombinasyonuyla giderim pvede tavsiyen varmı hızlı olan bi class bide server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 30 Ekim 2014; 3:49:44 >

• bu oyun uzun yıllar oynanacak gençler benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

bu oyun uzun yıllar oynanacak gençler benden söylemesi.

hocam bu aralar oyuncu sayıları düştü pek uzun yıllar gitmeyebilir
  • Arkadaşlar Aier serverindeki karakterimi satmak istiyorum.Archery-Shadowplay-Auramancy-Battlerage-Sorcery ve Defence skilleri level 50 dir.İstediğiniz kombinasyonu yapıp oynayabilirsiniz.Ama asıl karakterim Primeval.Witchcraft-occultism ve songcraft 32 level civarı onlar da yakında 50 olur :) Karakterde 58k metalwork var.Oyunun en son seviye plate armorlarını (delphinad) craftlayabilirsiniz.80g parası var.Patron hala devam ediyor.Oyun açıldığında silver pack almıştım hala bitmedi patron status.
  • 10k alchemy ile nasıl para kasarım ne üretip satmalıyım.
  • bu oyunda iyi para var

ben daha parayı bulamadım ama...
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.