Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Dahuta West (Nuia kısmında) ilk Türk guildini kurduk sanırım. Şimdilik 20 kişi falanız ve aktif bir kitlemiz var çekirdek olarak. Akşamları Trade Run yapıyoruz bazen. Bazen takılıyoruz kafamıza göre. Gelmek isteyen olursa beklerim.

İletişim: Kreatorn ya da PM atın DH'den oyunda değilsem.

Dün Trade run'da yaşadığımız macera
    http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2l0dm6/some_guy_stole_our_mates_cart_after_he_got_dced/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 2 Kasım 2014; 12:13:00 >

• Arkadaslar Nui serverinde hesap satilir.
    Nuian
    50 lvl Stone Arrow
    Karkasse da
    1 Buyuk Tarla
    1 Insaat halinde ev

Two Crowns da Aqua Farm
    Traktor
    1350 Credi + 1 Apex

Fiyat belirlemedim ilgilenen arkadaslar iletisime gecerse fiyat konusunda anlasiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orchidna'da hesap satılır

Nuian

50 level stone arrow
    33 level cleric (stone arrow ile aynı karakter de meslek kasarken dönüştürüyorum)
    24k alchemy ve 12k fishing bulunuyor (alchemy daha fazla kasmamaya karar verdim çünkü mantıklı olan buydu :))
    Cebinde 300 gold cep harçılığı var ancak satabileceğiniz eşyalar mevcut

Gwenoid Forest'da cotage, 16x16 tarla ve farmer work station mevcut (evin içinde krediyle alınan sandık mevcut)

Tam emin olmamakla birlikte 1-1-5 aylık patronu da hazır ^^ Fiyat tekliflerinizi atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 5 Kasım 2014; 0:44:51 >
  • Orchidnada hesap satılır
    Nuian

50 Level Daggerspell
    22k gathering 20k commerce diğer profiencylerden birçoğu karışık 6-7k lıklar 4-5k lıklar mevcut.
    1200G cebinde, 2 apex bankasında var.
    Farm cartı var.
    2 büyük tarlası,1 farmers workstationu 1 evi 1 inşaat halinde evi var. Evinde kredili sandığı 50 slotluk ve 80 labour veren yatağı var.
    Tarlanın biri dewstonede, diğeri sandeepte. Evler de sandeepte.

Bunun dışında çantasınde 6k ground grain, 1.5k egg, 1k trimmed meat gibi bir ton şeysi ve ayrıyetten 13 workers compansationu var.

Varsa isteyen tekliflere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepydragon -- 5 Kasım 2014; 1:02:05 >
  • oyun offline oldu. kuzey kıtasının patchı geliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Kasım 2014; 19:38:26 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Na da mısın hocam ? Oraya gelmiş hatta bi çok sorun cıktığından Eu ya cıkacak patch i yarına ertelediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Na da mısın hocam ? Oraya gelmiş hatta bi çok sorun cıktığından Eu ya cıkacak patch i yarına ertelediler

yok eu'dayım bende bugün bir süre oyun offline oldu ama gelmedi patch dediğin gibi.
  • Oyun steamden neden kaldırıldı ve gelecekmi tekrar ?
  • bende başlicam bakalım oyuna biyandanda korkuyorum 20gb miş oyun sanırım okadar indirip bide kasma olmaz inşallah
  • @Stannis Baratheon
    bence oyun bir daha Steam'a gelmez.
    çünkü
    Trion World, GLYPH'i kurdu.
    ve onun üzerinden pek çok oyunu satmaya başladı.
    bir nevi kendi Steam'ini oluşturdu.
    kendi sitesi varken, rakip site üzerinden oyunu satmaz....
  • TooBack kullanıcısına yanıt
    indirdiğin kısım 8gb sıkıştırılmış dosya açınca 20gb oluyor. Bilgisayarın gerçekten üst düzey değilse başlamanı pek önermem, oyunun optimizasyonu gerçekten berbat denilebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Özgür__

indirdiğin kısım 8gb sıkıştırılmış dosya açınca 20gb oluyor. Bilgisayarın gerçekten üst düzey değilse başlamanı pek önermem, oyunun optimizasyonu gerçekten berbat denilebilir...

3 sene önce aldığım lenovo i5 6gb ram 2gb ekran kartı olan notebook da rahatlıkla oyunu oynuyorum.
    1.300 TL almıştım.
    Yani çok üst düzey olması gerekmiyor.
  • Kazahell kullanıcısına yanıt
    Oynarsın, oynanmaz demedim zaten ama grafik ayarların low/medium da ancak oynarsın, özellikle tarla alanlarında ve büyük şehirlerde, büyük pvp savaşlarında 0'lara düşen ve oyun zevkini çok düşüren anlık fps düşüşleri yaşarsın, oyunun optimizasyonunun çok çok kötü olduğu tüm oyuncular tarafından bilinen bir gerçek bazıları inkar etsede :) Sadece arche age fps yazıp googel da bir arama yaptırırsan bile efsane sistemlerin bile anlık fps düşüşü yaşadığını ne kadar sorun yaşayan insan olduğunu görürsün. Arkadaşım 16gb ram + gtx 760 ekran kartıyla sorun yaşıyor mesela , ben gtx 850m, 12gb ram , i5 4200h ile sorun yaşıyorum mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Özgür__

Oynarsın, oynanmaz demedim zaten ama grafik ayarların low/medium da ancak oynarsın, özellikle tarla alanlarında ve büyük şehirlerde, büyük pvp savaşlarında 0'lara düşen ve oyun zevkini çok düşüren anlık fps düşüşleri yaşarsın, oyunun optimizasyonunun çok çok kötü olduğu tüm oyuncular tarafından bilinen bir gerçek bazıları inkar etsede :) Sadece arche age fps yazıp googel da bir arama yaptırırsan bile efsane sistemlerin bile anlık fps düşüşü yaşadığını ne kadar sorun yaşayan insan olduğunu görürsün. Arkadaşım 16gb ram + gtx 760 ekran kartıyla sorun yaşıyor mesela , ben gtx 850m, 12gb ram , i5 4200h ile sorun yaşıyorum mesela.

oyunu tam ekran değil, pencere olarak oynuyorum.
    oyun sırasında araştırma da yaptığım için diğer pencerelere kolay ulaşmam için böyle yapıyorum.
    Pencere olarak açılan ekran sanırım 1024*768 gibi bir orana sahip.

Oyunu high kalite olarak oynuyorum.
    Bir sıkıntı yaşamıyorum.

• Kazahell kullanıcısına yanıt
    Bende pencere oyunuyorum. High da o sistemle özellikle tarla alanlarında fps düşüşü yaşamıyormusun ?
  • __Özgür__ kullanıcısına yanıt
    öyle oldu hocam indirdim daha karakter seçme ekranında kasma oldu en düşük ayarlarda bile kasıyor inşallah yeni bi pc alırsam oynarım artık iyi oyunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

yok eu'dayım bende bugün bir süre oyun offline oldu ama gelmedi patch dediğin gibi.

Bakalım bu gün gelecek mi hasla yükseltmesi de gelecek diyordu oyunda bi GM ama tarih vermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi update gözümüz aydın

Janudar serverinda ilk kuran guild biz olduk Ahelia Gaming ve Honora sağolsun

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabisülfit -- 6 Kasım 2014; 22:45:55 >

• dahuta serverında guildimiz bir kale aldı.

bende kendime 16x16 lık farm aldım gönül isterdi ki 24lük farmhouse'umu alayım ama anında doldu tüm yerler. çok rekabetçi bir server hiç kolay olmuyor bir yer edinmek.

şu ana kadar oyunda edindiğim mal mülk tarlalar

2 adet 16x16
    2 adet 8x8
    1 adet villa ev.

not:

oyundaki ev tarla muhabbetleri konusunda tatmin oldum kendi adıma fena gitmiyor işler.. fakat oyun tam olarak zerg tabanlı bir oyun. yani oyun becerisi değil de sayı bakımından ezici üstünlük kuranlar birşey elde edebiliyor. (40 yılda bir kayda alınmış 3v1 youtube videoları atmayın lütfen realist olun az)

kısacası bugün üst kıtanın açılışında gördük ki zerg guildler sadece kale alabildi. ben büyük bir guildde olduğum için şanslıyım fakat bir çok guild gördüm hiç birşey elde edemediler orda burda dolaşmak dışında.

bu oyunu oynamayı düşünen arkadaşlara tavsiyem. zerg tabanlı bir oyun arıyorsanız tam anlamı ile bu oyun size bir cennet. full zerg guildlerinin sözü geçiyor. diğerleri tam anlamı ile bir hiç.

ilk başta türk isimli bir guild açıp 50 kişi olmuştuk. ardından guildi dağıtıp yabancı bir guilde geçmiştik ve bunun anlamını bugün çok net gördük. türk sayısı oyunda çok az ve büyük guildlerin içerisinde birleşmek zorunlu gibi birşey.

trade run çeksen zerg, hasla token'a gitsen zerg.. zerg oğlu zerg...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Kasım 2014; 3:10:04 >

• Ben ticaret yaparken

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-

edit: dc yedim şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 7 Kasım 2014; 14:11:01 >

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.