Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yavas yavas oyuna elveda diyenlerin arasina katiliyorum.

Guzel bir oyun ama oyunda tek isen yada kucuk bir grup isen oyundan zevk alman imkansiza yakin.
    Aksamlari girip 1 saat takilmiyorum bile sadece kingdom betayi bekliyorum ozaman kadar vakit geciriyorum desem yeri.

Ayrica trion server list ile oynamis yada kapasiteye bir ayar cekmis

Hicbir sekilde High modunda degil oyun surekli oyuncu kaybediyor bunun en buyuk sebehi tekil sahislarin tarla ah ve haritalarda bos bos dolasmasindan kaynaklaniyor.

Oyunun sonu cok kotu bana gore 1 sene surecek bir izlenim bile vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda 50 level olmak cok kolay. Onun disinda 50 olduktan sonra eger bi craftla ugrasmiyosan ve teksen yapabilecegin hic bisey yok. Token topla savaslara katil trade yap falan filan ama bi yerden sonra gercekten cok sikici oyun. Ve skiller konusunda bence yeterli degil oyun. Tikla saldir olayi bence cok geride kalmis bi savas sistemi. Bende yeni bi arayis icine giriyorum yavas yavas. Bu benim kisisel yorumum katilmayan olabilir tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hesabımı satıyorum.

NUi serveri Batı kıtasında

50 lvl stone arrow
    Aralık 7 de bitecek patron(1 ay neredeyse)
    1 ev inşa halinde
    1 tarla 16*16
    1 traktor

ıvız zıvır hesabı 50 liraya patron parasına satıyorum.
    ilgilenenler ulaşırsa sevinirim.
  • Dahuta Doğu Kıtasında Satılık Yerler
    16x16 Auroria Calmlands
    8x8 Hasla
    8x8 Rookborne
    16x16 Villa Savannah
  • Kat karşılığı arsalarınız alınır!
  • oyundaki türk komünitisinin çeşitliliği bayağı şaşırtıcı. aşırı değerli insanlar olmasına rağmen çok seviyesiz tipler de var. gözlemlemek çok zevkli ama üzülüyor insan içten içe. işsizce birleştirdim ayrıca chati.

olay da şu: guild feudal sistemde çalıştığından "merge teklifi alırsanız ve kabul etmezseniz görüldüğünüz yerde öldürülürsünüz" tarzı oyuna eğlence katan bir kuralımız var. bu guild de teklifi aldı yalnız kabul etmedi ve sonuçlarını yaşıyor. öldürülünce hiç bir şey kaybetmemelerine rağmen bu kadar ağlamaları...

-Lelouch, Emperium. Dahuta-East

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi querist -- 12 Kasım 2014; 10:00:17 >

• Archeage Hesap satılıktır

Kyprosa Server
    Nuian Side

50 lvl Primeval Tomb Warden ve Darkrunner

1500 Gold + 16x16 Solzreed Tarla + Ticaret gemisi

detaylar için PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Geldi update gözümüz aydın

Janudar serverinda ilk kuran guild biz olduk Ahelia Gaming ve Honora sağolsun

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P-

Oo türk varmış forsakendan.Aheliadanım ben de.

Ooooo arkadaşlar selam. :D bende Core guildinden DieMF..

• update ile önemli bir şey geldimi oyuna
  • archeage'deki 2000 goldumu satıyorum. 85$

gold sellerlarda 2000 gold 130 dolar civarı diye gördüm. server dahuta east.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 16 Kasım 2014; 15:14:21 >
  • Oyunda bug varmış beyler. Çantayı tamamen doldurup $ ile satılan kutular açılıyormuş. İçinden iyi bir şey çıkana kadar devam ediyorlarmış. Ne zamandan beri olduğu açıklanmamış. Eğer baştan beri varsa yazık piyasanın durumuna.

şurada yazıyor:
    http://forum.paticik.com/read.php?42,7801037,7838848,page=28#msg-7838650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 16 Kasım 2014; 15:34:14 >
  • Oyuna toz kondurmayan üyeler bakıyorum şimdi dert yanar olmuş bari dediklerinin arkasında dur da tükürdüğünü yalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

Oyuna toz kondurmayan üyeler bakıyorum şimdi dert yanar olmuş bari dediklerinin arkasında dur da tükürdüğünü yalama

yanılıyorsun bu oyun çok iyi bir oyun fakat yayınlayan firmalar çok kötü. oyun exploitten, hackten geçilmiyor.

böylesine devasa bir sandbox oyununda bunları engel olamazsan normal oyuncular kendilerine o dünyada zevk alabilecek bir ortam kuramıyorlar. genel sorun bu.

ben oyunu en başından beri güzel bir oyun olduğunu söyleyenlerden biriyim, yine de güzel olduğunu söylüyorum şuan piyasada bu oyuna denk kalitede bir oyun yok fakat gel gelelim trion vb oyunu mahvetti.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Trion da suç yok kardeş diğer oyunlarına bak.. Defiance, Rift.. onlarda F2P ama ne hile ne de kısıtlama yok kaldı ki trion yapımcı değil avrupa ve amerika serverlarının dağıtımcısı yani ana firma birşey yapmadıkça onlar bir yerlerini yırtsa da bir şey yapamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackPierre -- 20 Kasım 2014; 16:37:31 >
  • arkadaslar apexin en ucuz oldugu server hangisi bilen varmı??
    zamanında 80g ye aldığım apexin tanesi şuan janudarda 350golddan assa satılmıyor..
  • yok galiba auroria açıldıkdan sonra oldu bu fiyatlar ben melissarada oynuyorum geçen hafta baktığında 180-160 civarıydı
  • Bu Oyunda Patladı =)
  • Nui'de Nuian kıtasında 50 lvl olan varsa (min 3-4 kişi olursa çok iyi olur) pm atın birlikte oynayalım.

Nui kıtasıdna Nuian'da guildde açabilirim. Şuan Jobless guildindeyim. Ama fazla balığa çıktıkları ve diğer aktiviteleri pek yapmadıkları için çıkmayı düşünüyorum. Her şeyi düzenli bir şekilde sırasıyla yapabilcieğimiz. Herkesin birlikte mutlu ve karlı çıkacağı bir guild kurmak istiyorum. Veyahut zaten mevcut bir guildi olan varsada irtibata geçebilir.

Oyun içinde ismim Liwtyh
  • 200 tlye account satılır
  • Arkadaşlar oyunu indiriyorum şuan, yorumları okurken kafama birşey takıldı. Gerçek para vermeden ev- tarla alamıyormuşuz sanırım doğru mudur? Ekmeden biçmeden nasıl para kazanıcaz :)
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.