Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyun yeni mi arkadaşlar şuan indirmeye başladım .
  • pr3v10u5 P kullanıcısına yanıt
    hocam geç gördüm mesajını anakartım yandığı için oyuna ara vermek zorunda kaldım en son tamamlamıştım gemiyi

solzreed -marianople arasında ne taşımamı tavsiye edersiniz birde bu trade run olayını tam hatırlamıyorum nasıl yapıyorduk kime satıyorduk yaptıklarımızı falan unuttum hep
  • Oyununun diğer kısımlarına yorum yapmıyorum ama ben oyunu çok fazla RNG olduğu için bıraktım. Eşya craftlıyorsun , RNG. Eşyayı geliştirmeye çalışıyorsun RNG. Üzerine bir de eşyanı sonraki tier'a geçirirken yanma ve yok olma ihtimali var. Bu kadar fazla şansa bağlı olması benim için çok büyük dezavantaj ama oyun uzakdoğudan olduğu için normaldir diyorum. 7-8 parça zırh , 5 parça takı, ve 4 silah slotu olduğunu düşünürsek bu RNG'yi yenmek için ya çok şanslı olmak ya da ömrümüzü oyuna vermemiz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 26 Ekim 2014; 10:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

bu oyun yeni mi arkadaşlar şuan indirmeye başladım .

Tam çıkış tarihini hatırlamıyorum ama 1.5 - 2 ay oldu cikali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Oyununun diğer kısımlarına yorum yapmıyorum ama ben oyunu çok fazla RNG olduğu için bıraktım. Eşya craftlıyorsun , RNG. Eşyayı geliştirmeye çalışıyorsun RNG. Üzerine bir de eşyanı sonraki tier'a geçirirken yanma ve yok olma ihtimali var. Bu kadar fazla şansa bağlı olması benim için çok büyük dezavantaj ama oyun uzakdoğudan olduğu için normaldir diyorum. 7-8 parça zırh , 5 parça takı, ve 4 silah slotu olduğunu düşünürsek bu RNG'yi yenmek için ya çok şanslı olmak ya da ömrümüzü oyuna vermemiz gerekiyor.

yaratık kesip level alma tarzında bir oyun değilmi bu yada dungeonları olan bosslardan değerli itemler düşen filan?

• KendineAteist kullanıcısına yanıt
    craft oyunun kalbi gibi ama dungeonlar görev yapıp item alma gibi olaylar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

oyunu indirdim heryerde labordan bahsetmişler oyuna başlamadan önce nereyi okuyayım genel bilgi sahibi olmak için ve hangi serverda başlayayım türkler nerede çok ve türkçe dil desteği varmı oyunda?
  • Forum.archeagetr.com a girin yukarıdaki kırmızı yazıya tıklayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar , ismim Mehmet , 22 yaşındayım. Archeagede yeniyim şuan europa da nebe sunucusunda oynuyorum. oyun hakkında pek bilgim yok , sanırım 10 lvl falanım :) beraber oynuyabilecegim arkadaşlar arıyorum. Okulumdan dolayı genellikle geceleri onlineyim.(23:00 - 6:00 gibi bi aralıkta). Skype , ts3 mevcut. Dedigim gibi bir yandan oyunu ögrenip bir yandan birlikte eğlenebilecegim arkadaşlar arıyorum. Server sorun degil , yeni bir serverda başlıyabilirim. İlgilenen arkadaşlar özelden msj atabilir , her gün kontrol edicem.

İyi Oyunlar :) ..
  • çok fazla skill kullanmadan yaratık kesebileceğim bir karakter istiyorum.
    atari salonunda oynar gibi arka arkaya skil tuşlarına basmaktan nefret ediyorum.

var mı böyle bir karakter? (build)
  • Kazahell kullanıcısına yanıt
    Sorcery+witchcraft alıp şu komboyu izleyebilirsiniz.

Alev topu atıp ardından witchcraft'ın balon skili var onu kullanarak düşnamı balon ile yukarı çıkartırsınız. (Eğer balondan önce alev skilini kullanmazsanız yeteri kadar yukarıya çıkmaz) Ondan sonra freezing arrow yada lightning strike olsa gerek. Yani sorceryde 2. olarak açabiliceğiniz buz skilini yada 15 levelde açabiliceğiniz yıldırım skili ile düşmana darbe indirir ve balonu patlatırsınız. Balonun patlamasıyla düşman yere düşer ve sadece %5-15 arası bir canı kalır. Geriside 1-2 skile bakıyor.

Diğeride archery'de sürekli ok atan bir skill var. Ona basılı tutun oynayın.
  • dahutada oynayan varmı ? görevleri ne zamana kadar yapacaz ne zaman bi ticaret savaşına filan giricez
  • quote:

quote:

oyunu indirdim heryerde labordan bahsetmişler oyuna başlamadan önce nereyi okuyayım genel bilgi sahibi olmak için ve hangi serverda başlayayım türkler nerede çok ve türkçe dil desteği varmı oyunda?

Türkler nerde demek yerine bence en az hangi Server da onu bulman lazım şahsen ben öyle yapıyorum, çünkü her oyunda olduğu gibi bu oyunu da batırmaya başladık durduk yere pk açmalar ufacık bir kazanç için karaktersiz hareketler. Oyunun fazla uzun soluklu olacağını da sanmıyorum aşırı derecede hile hurda hakim free oyunların kaderi. Oyunu beleş yaptık derler ama para yatırmadan oynayamazsın birde oyun tutarsa hile hurdadan geçilmez :) 2 aylık oyun ama 17000 kişi hileden banlanmış, zaten oyun içinde sürekli gold satıcılarına rastlaycaksın bana knight Online hatırlattı.

• quote:

quote:

Türkler nerde demek yerine bence en az hangi Server da onu bulman lazım şahsen ben öyle yapıyorum, çünkü her oyunda olduğu gibi bu oyunu da batırmaya başladık durduk yere pk açmalar ufacık bir kazanç için karaktersiz hareketler. Oyunun fazla uzun soluklu olacağını da sanmıyorum aşırı derecede hile hurda hakim free oyunların kaderi. Oyunu beleş yaptık derler ama para yatırmadan oynayamazsın birde oyun tutarsa hile hurdadan geçilmez :) 2 aylık oyun ama 17000 kişi hileden banlanmış, zaten oyun içinde sürekli gold satıcılarına rastlaycaksın bana knight Online hatırlattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kaçak farmcıyım. Güzel spotlarım var kuşun bile uçmadığı yerlerde. Bir haftadır buradayım. Hiçbir şeyim çalınmadı henüz. Şimdi Farm Cart için para kasmaya çalışıyorum bakalım 300 gold yapabildim bi haftada falan. Bu arada para vermedim oyuna henüz. 3000 kredi var hesapta.

p2w falan değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 27 Ekim 2014; 13:13:42 >
  • darkest earth kullanıcısına yanıt
    Süper gerçekten bu oyunun bu yönü çok eğlenceli. Bende başta biraz kaçak farm işine girmiştim heycanı bi başka :D
  • mesleklere kaç levelde başlıyoruz 9 leveliim görevden göreve koşuyorum sadece :D atım gemim filan oldu bide yaratıklardan soru işaretli şeyler çıkıyor onları açınca itemler filan çıkıyor bazılarından exp geliyor bu değişik bi sistem olmuş
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Mesleğe istediğin zaman başlayabilirsin ama kesinlikle patron olman lazım çünkü meslek kasmak için labor gerekiyor. O eşyaları aç hem xp hemde güzel gelir kaynağı oluyolar. Bide içlerinden "dust" vb itemler düşüyor onlarıda atma bazılarını birşeltirince auctiondan 2-3 golda satabiliyosun. Yalnız meslek kasmak için erken daha 30 lvl ve sonrasında kasmak daha mantıklı bence şimdi vakit kaybetmeden küçük ve büyük tarla görevlerini yapmaya çalış. Muhtemelen şuanda boş tarla yeri bulamayacaksın ama ilerde satın alırsın para biriktirince. Şİmdilik temporary ( geçici ) tarla alanları var 1 haftalık oralarda takılırsın bişeyler ekip biçersin. Yıldırım düşme ihtimali olan ağaçlar var onlardan ekersen çok zorda olsa yıldırım düşerse 1000+ golda satılıyolar bizim serverda şuanda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Özgür__

Mesleğe istediğin zaman başlayabilirsin ama kesinlikle patron olman lazım çünkü meslek kasmak için labor gerekiyor. O eşyaları aç hem xp hemde güzel gelir kaynağı oluyolar. Bide içlerinden "dust" vb itemler düşüyor onlarıda atma bazılarını birşeltirince auctiondan 2-3 golda satabiliyosun. Yalnız meslek kasmak için erken daha 30 lvl ve sonrasında kasmak daha mantıklı bence şimdi vakit kaybetmeden küçük ve büyük tarla görevlerini yapmaya çalış. Muhtemelen şuanda boş tarla yeri bulamayacaksın ama ilerde satın alırsın para biriktirince. Şİmdilik temporary ( geçici ) tarla alanları var 1 haftalık oralarda takılırsın bişeyler ekip biçersin. Yıldırım düşme ihtimali olan ağaçlar var onlardan ekersen çok zorda olsa yıldırım düşerse 1000+ golda satılıyolar bizim serverda şuanda :)

hocam tarla görevleri hangisi daily questler var onlar mı hiç bilmiyorum :D yolda çiçek ağaç filan görünce topluyorum o taşlar filan duruyor hala çantamda

• yolda ağaç ve maden görürsen topla ama çiçekleri toplamana gerek yok bence bazıları para etmiyo labor daha önemli yada auctionda hangilerinin para ettiğini bi araştır ona göre topla çiçekleride...

tarla görevlerini gelince anlarsın merak etme blue salt brotherhood'dan npc ler vericek onların görevlerini 15 lvl civarı geliyodu yanlış hatırlamıyosam...
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.