lvl 59 archery char aldım. ardreamde kullanmayı beceremiyorum.nerelere pusulur ne zaman attacka kalkılır ? okculardan yardım bekliyorum. elbiseler rebird chitin ve elimde +1 rebird ib var. görev takılarını takınca baya canım oluyor.kafamda ise +1 rebird dd var . kısaca 3 assas arasından cıkıyom xD
ama bir türlü adam öldüremiyorum. yardımmm
Sa ben bi süre ardream archer kullandım. Cok şey bekleme önce ölmemeye bak paper priest ve mage leri kendine hedef al . Diğer jobları son vuruşlarla indirmeye bak (Town önunde veya kacarlarken ) . Onun dışında 5 li ok baya iyi bi avantaj onnla bayagı adam alabilrsn ama kullanabilmesi var bide onun . Dedigim gibi ole cok ahım şahım bi iş yapamazsn ama zevklidir.
karşı ırkın townun önüne geldiğinde veya onlar sizin townun önüne geldiğinde iyi iş yapabilirsin.5'li ok ile de yakına girip güzel damageler verebilirsin.ama bence +1 reb ib ii değil +8 ıb yada +1reb cb öneririm.tabi alabilirsen eagle eye
O İTEMLARLA 1200 CİVARI AP VARDIR SENDE VE [[O AP İŞ GORMEZ]]. BİR OKÇU İÇİN EN AŞAĞI 1350-1500 ARASI AP OLMALI.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme