Merhabalar; Ben bu oyunu yeni duydum fakat bitürlü oynama seviyesine gelemedim açamadım.Account aldım.Kopya cd sını aldım yukledım fakat hata verdı bı arkadasım epısode 3 yı ındırmem gerektıgını soledı bende dedıgı gıbı epısode 3 yı ındırdım sımdı oyun acılıyor fakat kapkaranlık bı ekranda sıfre yazıyorum baska hıc bısey gorunmuyor sonra karekter yaratmada hıc bısey gorunmuo ısım gırıp ok dıyıp gectım belkı oyunda duzelır dıe oyunda sadece altta bı ıkı ıtem dısında kapkaranlık bunun cozumu nedır neden olur?Ayrıntılı bısekılde anlatırsanız cok sevınırım artık su oyuna gırıs yapmak ıstıyorum sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur ederım... Saygılar...
DirectX ini güncelle olmadı ekran kartını güncelle oda olmadı yüksek ihtimal ekran kartın yetmiyodur...
ekran kartım geforce 9600 gt ekran kartı yetmemesı ımkansız dırect x ı guncellıım belkı olur
oyunda grafiklerin seviyesini girmeden yuksege almayi denedinmi ?
Hic baslama o oyuna bence
bende dün netten indirip kurdum episode 3 galiba bu yeni mi çıktı bilmiyorum netten son sürümü indirmeyi dene belki elindeki cd eski oyundur?7300gt ekran kartı var 2.5gb ram var ayarlar fullde kasmadan oynanıyor ben oynuyorum şimdilik sorun çıkarmadı hiç değilse daha problem yok şuan fenada oyun değil