Şimdi Ara

*****ArchLord Artık Ücretsiz***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
18.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Abstract

Arkadaslar ben account aldim ama sitesinden hangi clienti indiricem 2 tane client var

1-) ArchLord - The Full Premium Game (1391mb) (Archlord - premium pack (key only)

2-) ArchLord - The Full Game (1391mb) (Archlord - standard (key only))

Boyutlar aynı demekki oyun icinde bazı ayrıcalıklar ozel itemler filan vericekler premiumda.Sen keyini aldıysan keyinin turu bellidir ona gore indireceksin sanırım.Keyim yoq acc ım var dersen ugrasmaKenarlarında gordugun gibi key only yazıyor

• Nasıl ya bu oyun beleş deil mi? illa orjinal cdsinimi satin almak lazim ?

İngilizcesi iyi olan bi arkadaş şu yazıyı çevirebilir mi? "If you purchase after 4th December, please don’t worry, you will still be able to play ArchLord for FREE. This is because the ArchLord retail box gives you 30 days of playtime for free, which means by the time you have finished your 30 days, you will no longer need to pay a subscription, as the subscription will have been removed."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 11 Ocak 2007; 19:24:46 >
  • off off iste derdimi anlatamıyorum free den kasitlari o dostum cd sini alıcan oynican yoksa boyle bir alt yapili oyunu free yapmalari biraz zor bence
  • http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/gameId/0 burda tamamen bedava olarak gosteriyor diğer oyunlara bakın $ işaretleri var bunda yok mavi renkteki $ işareti Cd satin alinarak oynaniyor anlaminda diğeri ise aylik ücret verilerek ama Archlordta hic bir $ işareti yok
  • ewt ing. iyi olan bi arkadaşa sitesindeki yazıları okuttum aylık ücret vermeden oynanıyormuş ama sadece cd sini satın almak lazımmış
  • bende onu soylemeye calısıyorum ama sen yineliyorsun. ben beta kullancısıyım oyun acildiginda beta accountlari iptal ettiler oyunu satin alın oynayin dediler bize zaten oyle tamamen free olucak bir oyun degil.olsaydi ben coktan topic acmistim buraya
  • Ben de oyunun betasında bulundum, dier arkadasında dediği gibi oyun tamamiyle ucretsiz olmadı , oyunun orjinali satın alırsanız içinden cıkan key ile oyunu ucretsiz oynayabiliyorsunuz . Guild Wars gibi , arkadaş defalarca tekrarlamıs ama anlamamak da diretmişsiniz . Mmorpg.com yanlıs bilgilendirme vermiş, ayrıca bana oyunu 10 gun denemem amacıyla tekrar key yollamıslar bende girip bi deniyim dedim ama , inanılmaz bos serverlar , buyuk ihtimalle oynayanların coguda high level .
  • biri bu oyunun cdsini rapid share den upload edemez mi?

içindeki keyle beraber?

yoksa key bir kişilik mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 14 Ocak 2007; 17:40:56 >
  • cuss o dediklerin zor biraz :D
  • ya arkadaşalar şimdi nasıl olacak okadar çok yorum varki anlamadım şimdi biri hem downlaod yerini ve acoount alma yerini vere bilirmi ozamöan ikisinede gire birinden inririz birinden acoount alır oynarız
  • ooo hem boyutu cok buyuk hemde yuklemesı masraflı
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirsaha

ya arkadaşalar şimdi nasıl olacak okadar çok yorum varki anlamadım şimdi biri hem downlaod yerini ve acoount alma yerini vere bilirmi ozamöan ikisinede gire birinden inririz birinden acoount alır oynarız

oyunu indirmekle olmuyor is Key olmasi lazim oynayabilmen icin.. yani Oyunun Orjinal Cdsini Satin alman lazim içinde key var onla oyuna girip oynayabilirsin + 1 tane key ile cok kişi oynayamaz..
  • Hala Ücretsizmi oyun ?
  • oyun ucretsiz fln degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

oyun ucretsiz fln degil

yuh ya kendini paralamışsın anlayan yok koptum gece gece tek başıma gülüom evde
  • burda da yazdığı üzre,

Codemasters Online Gaming is pleased to announce that ArchLord is moving to Free To Play. Every ArchLord player will now be able to enjoy the excitement and danger of Chantra for free; all you need to do is buy the game.

oyun eskiden wow gibiymiş, yani hem oyunu satın alırken para veriosunuz hemde aylık olarak kullanma ücreti veriomuşunuz, fakat sona aylık ödeme olayını kaldırmışlar sadece oyunu satın almanız gerekio, buarada alacak arkadaşlar dikkkat etsinler sterlin ve euro işaretleri birbirine benzer (ben çok benzetirim ) oyunu almaya kalkarsanız sonadan 10-12 ytl fazladan nie aldılar die düşünmeyin

fiyatlar(sterlin)
    http://www.codemasters.co.uk/eshop/listings.php?name=archlord&territory=EnglishUK

• Bu oyunun Orjinal Cdsini nerden satın alabilirim arkadaşlar? ve oynuyan varsa oyun hakkında bilgi ve oyunun içinden SSler koyabilirmi? ve Orjinal Cdnin fiyatı ne kadar ?
  • beyler bircok kez bu baslık altina acıklama yaptim ucretsiz bir oyun degil fakat bu donemlerde yeni birsey cıktı 7 gun deneme surumu için cd key veriyorlar ben key i aldım ama oyun 1.2gb indirmedim 7 gun icin o yuzden ugrasmadım ama aranızda kotasiz varsa indirsin denesin yazsin bize
  • quote:

bende onu soylemeye calısıyorum ama sen yineliyorsun. ben beta kullancısıyım oyun acildiginda beta accountlari iptal ettiler oyunu satin alın oynayin dediler bize zaten oyle tamamen free olucak bir oyun degil.olsaydi ben coktan topic acmistim buraya

arkadasım bende betada oynadım bu oyunu fakat benim acc iptal edilmedi.Ben hala beta da aldıgım acc ile girebiliyorum oyuna.Hatta 5dk önce tekrar denedim ve yine girdim oyuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 12 Nisan 2007; 17:42:00 >
  • quote:

beyler bircok kez bu baslık altina acıklama yaptim ucretsiz bir oyun degil fakat bu donemlerde yeni birsey cıktı 7 gun deneme surumu için cd key veriyorlar ben key i aldım ama oyun 1.2gb indirmedim 7 gun icin o yuzden ugrasmadım ama aranızda kotasiz varsa indirsin denesin yazsin bize

biliyorum oyun bedava deil sadece orjinal cdsini satın alıcaksın. Aylık ücret yok. Cdnin fiyatını merak ettim? vede nerden tehmin edebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.