Şimdi Ara

*****ArchLord Artık Ücretsiz***** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
18.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cd almaya karar verdik diyelim ama cd alıcaksam guild warsun cdsinide alabilirim ikiside ucrestsiz sadece cd ye para vericem sizce hangisi daha guzel guild wars mu yoksa bu oynu mu?
  • arkadasım bence guild war daha kaliteli bi oyun onu al derim ama genede senin bilcegin is
  • Arkadaşlar bu oyunun cdsini alabilirim. bana birisi internette nerden satın alabileceğimi söleyebilir mi?

Oyunu bilmeyen arkadaşlar içinde 1 tane SS koyayım dedim. Bu oyunda kaliteli yani...

*****ArchLord Artık Ücretsiz*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 13 Nisan 2007; 0:38:55 >
  • bu daha iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: fault

quote:

Orjinalden alıntı: zodd

bende onu soylemeye calısıyorum ama sen yineliyorsun. ben beta kullancısıyım oyun acildiginda beta accountlari iptal ettiler oyunu satin alın oynayin dediler bize zaten oyle tamamen free olucak bir oyun degil.olsaydi ben coktan topic acmistim buraya

arkadasım bende betada oynadım bu oyunu fakat benim acc iptal edilmedi.Ben hala beta da aldıgım acc ile girebiliyorum oyuna.Hatta 5dk önce tekrar denedim ve yine girdim oyuna...

Bu ne şimdi kim doğru sölüyo? ya da fault sen torpilli misin ?

• quote:

Orjinalden alıntı: The Legend

cd almaya karar verdik diyelim ama cd alıcaksam guild warsun cdsinide alabilirim ikiside ucrestsiz sadece cd ye para vericem sizce hangisi daha guzel guild wars mu yoksa bu oynu mu?
    sana önerim bunu al çünki guild wars da ii bi ekip bulman gerekio öle tek başına hiç bişey yapamazsın ayrıca şehirden dışarı tıktığında sadece ekibin ve sen varsın başka oyuncu alamıosunuz party e şehirden çıktıktan sonra ve eğerki ekipten birinin bağlantısı koptuğu an öle kalırsınız hiç bişe yapamazsınız düşün bi party nin healersız kaldığını bunun gibi ama güvenebiliceğin bi arkadaşlık kurar ya da böle bi çevre kurup oyuna girerim dersen çok ii edersin
  • fileplanet te beles war ben indirimyom su an :D
  • ya file planet deki 14 gunluk ucretsiz bendede var cd key isteyene verebilirim ama 14 gun icin okadar yuksek bi client bana gore fazla kotasiz olanlar varsa indirip denesinler hakketten cok gzl bir oyun hele spell effectleri Harika otesi benim oynayan birkac arkadasim var cd leri ebuy dan aldılar tam hatirlamıyorum ama 60euro du galiba.
  • Denemek lazım hoş oyuna benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

off off iste derdimi anlatamıyorum free den kasitlari o dostum cd sini alıcan oynican yoksa boyle bir alt yapili oyunu free yapmalari biraz zor bence

yaws kardesim anlamadin mi anlamak istemiyon mu cilient downloada tikla linklerin ustunde key no var codemasterstan o keyi kullanarak uye ol gir oyuna oyna ben su an oyundayim para da vermnedim
  • ardapa kendinde misin sen.
    zodd onu oyun paralı iken yazmış tarihe baksana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 22 Ağustos 2007; 9:05:52 >
  • abi kasmaın kıt insanlarla dolu bu topic yaa gül gül öldüm zodd kasmıs o kadar anlatmıs kimsenin okuduğu yok herkes kafasına göre bi seyler yasıo forumun seviyesi düsmüs bebeler basmıs
    edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___NeveR___ -- 23 Ağustos 2007; 15:24:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___NeveR___

abi kasmaın kıt insanlarla dolu bu topic yaa gül gül öldüm zodd kasmıs o kadar anlatmıs kimsenin okuduğu yok herkes kafasına göre bi seyler yasıo forumun seviyesi düsmüs bebeler basmıs
    edit:imla hatası

bak kardesim bebe ditosunda hic gordun mu insanlari bebemi degilmi tanimadigin insanlar hakkinda ileri geri konusma
  • bende indirdim bakalım nasıl.. oynadığımda yorum yazarım buraya...
  • Nasıl bişey bu ya tam 3 gündür upload yapiyor???

*****ArchLord Artık Ücretsiz*****
  • patch yükleme yapmıyorsa oyunu sil ve setuptan tekrar yükle..

oyunun masaüstü simgesine tıkladığında downloada devam edilsin mi demeden patch'i yüklemesi gerek..
    zaten bir kere yükledikten sonra birdaha yüklemeden oyuna girebilirsin diğer oyunlar gibi..
    gerçekten güzel bir oyun :)
    aion online başlayana kadar bunda takılıcam..
  • Patch yüklemesi yapıyor alttaki barda yazan rakam dün 78/206 dı. Bugün 154/206 olmus baya yol almısız :D
    normal bisimi bu bir format attık pc ye basımıza gelene bak 3 gün oldu valla
  • bende indiriyorum şuanda %8 oldu forumu baştan aşşağıya okudum fakat sitesinde ingilizce az buz bilirm free play yazıyodu key de aldım indirdikten sonra oynarım gime geliyo...
  • girersin girersin..
    bu topiğin açılma tarihine bakarsan 1 seneyi geçti :))
    yani eski bilgiler var.. daha o zamanlar renkli tv yoktu.. archlord f2p olucak diyolardı..forum böyle alabildiğine yeşillikti..

f2p oldu da.. ama türk oyuncu sayısı az..
    bi bakıma iyi .. bi bakıma kötü ;)
  • Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var account ile şifreyi yaziyorum Login diyorum

"Cannot access the login server" diyor ne demek oluyor

Yardim ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.