Şimdi Ara

*****ArchLord Artık Ücretsiz*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
18.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar grafik bakımından kaliteli bir oyun daha önceleri paralıydı ama rağbet eden olmayınca oyunu ücretsiz versiyona getirdiler..

oyunun resmi sitesi;
    www.archlordgame.com

account almak için ;
    www.archlordsource.com/register.php

oyunun tanıtım videoları :

Video 1

video 2

video 3

video 4

video 5

video 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 10 Ocak 2007; 20:03:08 >

• ya daha tam olarak olmadi bence yoksa bana mail gelirdi ben beta kullanıcısıyım oyunun boyutu cok buyuk diye indirmedim suan cd sini alip oynayabilirsiniz ama tam olarak siteden indirilip oynamalık olmadi die biliyorum
  • up!

free to play yazısını oraya süs olsun diye koymadıkları kanısındayım..
  • o yazi 2 aydir orada dostum ben yakınen takip ediyorum cd sini aldiginda aylik para odemeyi kestiler ama sitede hala bi dl linki veya bi register yeri yok
  • oyun bedava olmus ama ınddırıcek yer mı yok yanı
  • evet oyle mslf cd alman lazım orada yazio free to play den kasitlari o
  • abi kaç mb ve nerden inio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw yukariyi okumuyormusunuz?
  • aldım iallahh olur saol kardeşim
  • bende beta kullanıcısıydım bosuna sıldık demek oyunun setupını neyse sımdı tekrar ındırır yıne denerız
  • yaa kayıt sitesi baska asıl sitesi baska ne is bu yaa
  • Arkadaşlar Oyunun Download Linki

http://downloads2.vgpro.com/c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710/pc/archlord/Archlord_Installer.exe

1.25 GB

İndirmeye başladım Fakat 256 KB internettle ne kadar sürer bilmem.. indiren olursa haberdar etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Speed -- 11 Ocak 2007; 0:35:09 >
  • Oyunun Sitesinde Şu yazıyı Gördüm... Pek fazla İngilizcem yok .. İngilizcesi iyi olan açıklar mı acabaa...

If you purchase after 4th December, please don’t worry, you will still be able to play ArchLord for FREE. This is because the ArchLord retail box gives you 30 days of playtime for free, which means by the time you have finished your 30 days, you will no longer need to pay a subscription, as the subscription will have been removed.

30 gün mü bedava acabaaaa bilen var mı ?
  • ben oyunu form sayfalarından indirdim burdan acount alınca çalışırmı acaba söylersen sevinirim
  • Ne bedavası hacı kandrımışlar sizi "30 gün Free Trial" deneme sürümü bu 30 gün sonra istesenizde oynayamazsınız.bu bütün paralı online oyunların yaptığı bir olaydır.Oyunlarını tanıtım amacıyla yaparlar ve bu oyununda bedava olduğu falan yok sadece Trial verisoynu/Deneme Sürümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Ne bedavası hacı kandrımışlar sizi "30 gün Free Trial" deneme sürümü bu 30 gün sonra istesenizde oynayamazsınız.bu bütün paralı online oyunların yaptığı bir olaydır.Oyunlarını tanıtım amacıyla yaparlar ve bu oyununda bedava olduğu falan yok sadece Trial verisoynu/Deneme Sürümü

tamamen sacmaladin oyun free beyler ama nas,l free oyunun keyi varsa vericegim siteye uye olarak oyunun keyini yazip account alip ouyunu indirip oynayabilirsiniz anca oyun keyi sadece oyun kutusunun icinden cıkıyor guildwars gibi ve baska ucret talep edilmiyor.ben beta kullanıcısıyım ama benim keyimi iptal etmisler.yeni bir account almak istedim ama vermiyorlar o yuzden oyunun cd sini siparis verin gelin eve acin oynayin.

ama soyle bir yonu daha var forumlardan okudugum kadariyla codemaster bircok online oyunun basini ceker hale geldi bunlardan biri lotr online onun betasina kayit yaptirdim key geldi anca dl linki gelmedi onu bekliyorum belki bu oyun cıktıgında onu tamamen free forver yapma sanslari olabilir. belki...

neyse siteyi vereyim ben size oradan uyelik alın sonra codemasterin butun beta oyunlarina kayit yaptirin oradan account alın

https://cogaccounts.codemasters.com/

• quote:

Orjinalden alıntı: Mc_Speed

Arkadaşlar Oyunun Download Linki

http://downloads2.vgpro.com/c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710/pc/archlord/Archlord_Installer.exe

1.25 GB

İndirmeye başladım Fakat 256 KB internettle ne kadar sürer bilmem.. indiren olursa haberdar etsin...

bosuna indiriyorsun asil client i 2.250 GB sana beta client linkini verem isine yaramaz ama gormen icin o bile 2gb

http://www.fileplanet.com/download.aspx?f=166173

• beyler nasıl iş ne atak bu youn sadece meraktan oynucam nasıl free oldu oyunu ben indirdim forum sayfaalrında üye oldum https://cogaccounts.codemasters.com/ ama registration key delmedi mailime nasıl yapacaz......
  • yukariya yazdigim yazilari biraz oku anlarsin.
  • Arkadaslar ben account aldim ama sitesinden hangi clienti indiricem 2 tane client var

1-) ArchLord - The Full Premium Game (1391mb) (Archlord - premium pack (key only)

2-) ArchLord - The Full Game (1391mb) (Archlord - standard (key only))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.