Şimdi Ara

*****ArchLord Artık Ücretsiz***** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
18.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun baya guzele benziyor. deneyeimi olan birileri varsa anlatırsanız sevinirim. az birşey degil sonucta bosuna o kadar gb dosyayı indirmeyelim. ve birde denermisiniz kb/sn olarak nasıl kotayı zorlamasın sonra oynarken.
  • Oyun hakkında ne gıbı bır bılgı ıstıyorsun birader , komple oyunu anlatmam biraz uzun surer , grafıklerı falan dıyorsan Lotr ya benzıyor yanı fena
    sayılmıcak kadar ıyı , pk sistemi oyuna + katan olaylardan biri
  • yaa hic akil karimi oyun ucrestsiz olsunn oyle birsey yokk 10 milyon para oyun icinde 270$ satiliyor haberiniz varmi itemler falan olsun ex kasmak icin falan hep para veriyorsunuz yoksa cok zorlaniyorsunuz para veren hoop vermiyenn zorrttt :D anlıcagınız paran varsa online dunyasında elini opturursunn herkese kim olursa olsunn yoksa opersınn yalansa yalan
  • oyun hakkında bilgi almak isteyen herkese yardımcı olabilirim siege war,item ekleme item düzeltme oyunun teması,nasıl hızlı lvl atlanır,nasıl en iyi item düşürülür vs vs,eğer aklınızda sorun yaratan bir nokta olursa pm atabilirsiniz.
  • Oyunun Download Bölümü Açılmıyor Neden ?
  • Oyunda deli danalar gibi dolanıyorum Mesajlar yazıyorum Koskoca oyunda bir tane turkiyeden veya Turk Oyuncu bulamadım Sadece ben mi oynuyorum bu oyunu Turk olarak !!!

Gailion
    seltictr lvl 11
  • Human aç, Brumhart server'ina gel. Her türlü yardimci oluruz. Bolca Türk var. Guild Ergenekon, oyun içi takma adim da Kurtadam. Ben yoksam bile 25 tane genelde 20-40 arasi olan üyelerimiz var yardimci olurlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

yaa hic akil karimi oyun ucrestsiz olsunn oyle birsey yokk 10 milyon para oyun icinde 270$ satiliyor haberiniz varmi itemler falan olsun ex kasmak icin falan hep para veriyorsunuz yoksa cok zorlaniyorsunuz para veren hoop vermiyenn zorrttt :D anlıcagınız paran varsa online dunyasında elini opturursunn herkese kim olursa olsunn yoksa opersınn yalansa yalan

Bence para vermeden oyun daha zevkli, çünkü para harcadiktan sonra daha lvl 1'de oyun içi 100 milyon para yapabilirsiniz. Ne anladım ben o işten? Chantra itemler de faydali, onu kabul ediyorum ama yeni çıkan pet'ler hariç itemlerin hepsi oyun içi ticaretle alınabiliyor. Uğraştıktan sonra bunları elde etmemek için neden yok. Günlük en az 2 milyon kar rahat yapabiliyorum ticaretle...

• Ben X filmindeki "Archlord" denen oyunmu bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Ben X filmindeki "Archlord" denen oyunmu bu?

Evet
  • oyun güzel botta var yavaş yavaş kendisi kasıyor
  • quote:

yaa hic akil karimi oyun ucrestsiz olsunn oyle birsey yokk 10 milyon para oyun icinde 270$ satiliyor haberiniz varmi itemler falan olsun ex kasmak icin falan hep para veriyorsunuz yoksa cok zorlaniyorsunuz para veren hoop vermiyenn zorrttt :D anlıcagınız paran varsa online dunyasında elini opturursunn herkese kim olursa olsunn yoksa opersınn yalansa yalan

lol arkadaşım ne 10m 270$ sadece 2.47$ :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Archlord06

quote:

vaay parada mı satıyorlar oyunun kedisimi satıyor yoksa başlarımı

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

quote:

Orjinalden alıntı: Archlord06

quote:

vaay parada mı satıyorlar oyunun kedisimi satıyor yoksa başlarımı

archlord ve diğer online oyunlar için gold (oyunda para ne geçiyorsa ) belli siteler onu kredi kartı numarisini alip karakterine verdigin ücrete göre gold veriyor
    senin gibi kapasitesi zayıf bir insanın anlamaması oğal tabiki

• oyun çok hoş ama pvp ve skill bakımından çok zayıf bir oyun geldi bana
  • Arkadaşlar ben archlordda önceden TurkishPower guildindeydim Fakat guild masteri 2 hafta oyuna girmediğinden dolayı guildden bir kaç arkadaşımızla beraber çıktık bende yeni guild açtim tüm türk arkadaşlarımız geleblir server evengarda LordsOfTurks
  • Bu oyunu oynayanlar '' Ben X '' diye bi film var izlesinler.Film acayip güzel
  • uyelık kapalı....Download kapalı... ne yapcaz?
  • ya arkadaslar serverlar closed dior nezamn açılır bu
  • hala giremiyorm ya orucluyuz ztn ben zmni gecirrim die dusunuyordum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.