Şimdi Ara

ARCHLORD GUILDE NASIL RESİM KOYULUYOR !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben Gaiahon serverinda oynuyorum. Oyuna başlayalı çok olmadı. Şu an 33 lwl im ve bi guild kurdum (TurkishArmy- Hrkesi bekliyorum :D). Guildimin yanına işaret koymak istiyorum ama nasıl yapcağımı bilmiyorum. Guild registration yerine gidip guild marka bakınca ordaki resimler için skull of hatret, skull of ...
    gibi garip itemler istediğini gördüm. Benim sorum ; Ben bu itemleri nerden bulacam ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler !!!

• Forumda sorduğum sorunun cevabını bilen birinin olmaması beni çok şaşırttı
  • Valla bizde bualamadık hala lvl 40 evegarde serverındayız TurkishPower guildi en yüksel lvl 50 :D
  • Ben buldum gaiba :)) Guilde resim koymak için az bir miktar para (ki para problem değil) ve skull of spite, skull of hatret, skull of blood gibi itemler gerekiyor. Bu itemleri bulmak için diğer oyuncuları pvp alanlarında yada normal free battle alanında pk yaparak öldürmeniz gerekiyor. 40 lwl den aşagı adamlardan skull of spite, 40-60 arası adamlardan skull of hatret, 60 dan yukarı adamlardan ise skull of blood düşüyor. Ancak kestiğiniz adamlardan bu skull ların çıkması ihtimali çok düşük (1/25 olması lasım). Bu yüzden bol bol pvp yapmanız lazım. Ayrıca bu skulları destroy skull of ...... gibi parşomnlerden de çıkarabiliyorsunuz ama bu biraz masraflı :) 10 skull of spite dan 1 skull of hatret yapabiliyorsunuz. 10 skull of hatret ten de 1 skull of blood yapılıyor. Skulları bulduktan sonra resmi koymak içinde guildçiye gidip guild marks a tıklıyoruz ki bunu herkes biliyordu :))
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :))

• sağolasın ama baya zahmetli bi işe benziyor yaa
  • ben biliyorum kestiginiz moblardan skull . . . . vs. itemler çıkıyor ambleme göre istedigi item bazen değişebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.