Şimdi Ara

archlord'la ilğili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım bir kaç tane sorum olucak :)

1- oyunda çok para sıkıntısı çekiyorum mp pot ve yeni silahımı alıcak param yok bu normalmi ? normal değilse parayı nasıl toplayabilirim ? :)

başka bi ton sorum vardı ama şu an aklıma gelmiyo sorularım geldikçe bu konuyu güncellerim

• Oynayan arkadaslar cevap verirlerse ben de sevinirim..para konusunda tavsiye verebilirlerse yani.Oyuna baslayalıı 1 hafta oldu brumhatrt serverında. Guildden bir türk arkadas sevabına yardımcı olmasaydı level 23te açlıktan ölüyodum şu an.Skilldi potuydu derken para kalmıyo bu oyunda ya...
  • o oyunda para sıkıntısı cekmemen gerekır sende bır garıplık var basıt bır sekılde para kazanabılıyorsun ıtem satısından ama ben sunu merak edıyorum ben o oyunu ınanılmaz lag oldugu ıcın bıraktım ama son gunlerde oynayan kımseden lag sıkıntısı duymadım lag mı yok yoksa lag a ramen katlanıyormusunuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 25 Mayıs 2008; 17:43:49 >
  • oyuna yeni başladığım için item satışı diye bişey söz konusu değil benim için

oyunu bugün oynadım hiç lag yoktu ! bugüne kadar pek çok oyun oynadım pazar günü lagsız oynadığım tek oyun Archlord'du
  • valla bende level 40 mı 50 mı ne bır char vardı clıentı ındırıyım grıyım barı yenıden ben lag yuzunden bırakmıstım oyunu.
  • client'i indirdikten sonra patch'ler için büyük bir sabır göstermen gerekiyor dün gece 11'de clienti indirdim patch'ler saat 00:30 da bitti
  • bende oynardım bi aralar ama level kasmak eziyet anca 24level kasabildim ama pvpsi cok süper bi oyun bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parayı çar çur mu ediyorsunuz
  • satayım benim charı sizeee

düşük lvllerde reincforment poitonları satın o zaman paraya ihtiyaç duymazsınız ayrıca partiye girin ve autolloottan yaralanın
  • BEN X filminde gördüm oyunu, clienti indirip hesabımıda aktif hale getirmiştim ama yeniden orc human muhabbetlerine dönmek istemiyorum. RF'deki char level 50 olunca Archlord'a başlayacam. :) Para ile satın almam. Kimsenin benden daha sağlam char kasacağına inanmıyorum. :) Ne UO'da, ne Diablo II LOD'da nede RF'de daha iyi Türk göremedim ne yazık ki... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 27 Mayıs 2008; 12:29:22 >
  • Castle siegeler hariç lag olmuyordu zaten, onu da yeni bir patchle ortadan kaldırdılar. Şu anda oyunda hemen hemen hiç lag yok, hatta lag konusunda en sorunsuz oyunlardan biri. Para sıkıntısı level farketmez illaki sıkıntı oluyor gidip de gerçek parayı basıp chantra kredisi almadığın takdirde. Ama ben yolu buldum, tek kuruş yatırmadım oyunda, ona rağmen lvl 52de 100milyon küsur harcayip zirh yaptim kendime. O değil de yeni başlayacakları Brumhart serverında Ergenekon guildine bekliyoruz. Nickim Kurtadam.
  • arkadaşlar işte yeni sorular

1- nasıl archlord olunur

2- cooking nedir ? ne işe yarar ? nasıl yapılır ?

3- ben elementalist char açtım sadece 4 lvl de açılan summonu kullanıyorum 10 lvl de açılandan daha yüksek vuruyor ikisini aynı anda açamadığımız için kapattım 10 lvldekini iyimi yaptım ?

4- holy ground skillini summon ettiğim yaratığın yanında basıyorum ama hp basmıyor sorunun ne olduğunu bilen vamrı?

5- turuncu itemler efsanevi itemler diye biliyordum bende 1-2 tane düşük lvl var para edermi ?

6- itemlere nasıl + basıyoruz ?
  • İngilizce vardır umarım. Şurda elemantalistler ile ilgili:

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=221706

Brumharttaysan 26 lvl unique armor set ödünç verebilirim bizim guilde gelirsen.

1- Archlord olmak için kaleleri ele geçirmen lazım bir de guild lideri olman gerekiyor. (mesela ben. )

2- Cooking bir halta yaramaz, anca questlerde filan istiyor uğraştığına değmez. Lazım olursa item traderdan al.

4- Holy groundu boşver (bakınız yukarıdaki kılavuz)

5. turuncu itemler rare itemler, eflatunlar unique. Yani turuncular statları iyi değilse genelde para etmiyor.

6. blacksmithe git rein potionlarla beraber, item upgrade ordan.

• sanırım verdiğin linkden bişeyler anladım serverların ismi biraz acayip olduğu için hangi serverda olduğumu tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle brumhartta olduğumu pek sanmıyorum altı üstü 14 lvl'im ama yeni serverda tekrar başlamaya üşeniyorum biraz bu arada yardım için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.