Archos 1 Vision&sandisk clip sizce hangisi?Sandiski düşünüyordum fakat dosya dosya klasörleri-albümleri falan aklı karıştı boyle ufak kompakt-kaliteli ve yüksek ses çıkışı olan calar arıyorum fiyat olarakta max 120 verebilrim.BU aralar bu iksine yoğunlaştım?sizce hangisini seçmeyim?yada başka tavsiyeniz var mı?tesekkürler,saygılar..
ses kalitesi olarak sansa clip çok daha önde. tabi bu farkı orta düzey bir kulaklık kullanmadan anlamanız zor.
orta düzey kulaklık derken cx300-gibi mi?bende bu aralar v-moda vibe almaya karar vermiştim nasıl performans alırım clip ile?
sansa clip ile kullanan bir arkadaş vardi , çok güzel ikili oldular dedi ama ben hiç kullanmadım. vibe cx300den daha üstün bir kulaklık. cx300e orta düzeyin başı dersek vibe a sonu diyebiliriz beni kanaatimce. ben vibe ile archos 1 vision denedim. gerçekten çok güzel ses aldım. ses konusunda archos da yabana atılmayacak bir mp3 çalar bence.
başka bir marka tavsiyeniz var mı mp3 yada kulaklık olarak bu fiyat araklıklarında?
bütçenize uygun olarak benim bildiğim en iyi mp3 çalar sansa clip. ama dediğim gibi archos da ihtiyacınızı karşılar. özellikle flac dinlerken adam kendinden geçiyor archos ile. mymemoryde 50 tl gibi bir fiyatla satılıyor şu an oldukça uygun. 4gb yeter bana diyorsanız bence fazla para harcamanıza gerek yok.
sansa clip muhteşem bi ses kalitesine sahip. boyundan beklenmeyecek derecede kaliteli