Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu farklı fakat bir sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Archos AV 500' in özelliklerinden biri de cihaz üzerinde çekilen videoyu işleme özelliği var. Yeni model Archos larda cihaz üzerinde video işleme özelliği varmı? (Model?). Yoksa video yu bilgisayar atıp orada mı işlemek gerekiyor.
    Teşekkürler
    Ali Doğan
  • arkadaşlar ürünün şarj ömrü hakkında sormak istiyorum kağıt üzerinde 5 saat video filan diyor fakat ürün gerçek bir kullanımda müzik+video+wifi şeklinde günde 2-3 saat kullanılırsa hergün şarj edilmesi mi gerekiyor? yoksa bikaç gün gidebiliyor mu?
  • walla kullanıma bakar...ben şahsen günde 1 saat internete girip klip falan izliyorum...1 hafta gidiyor...
  • Herkese selamlar,

Yaklaşık 1 haftalık Archos 605 sahibiyim. Özelliklerini keşfettikçe iyi bir seçim yapmış olduğumu görüyorum. Birkaç sorum olacak. Umarım beni yönlendirebilirsiniz.

Archos youtube dışında hangi video sitelerini destekliyor? Flash sorunu nedeniyle youtube dışında düzgün video seyredebildiğim (download etmeden yani) bir site bulamadım hala.

İkinci merak ettiğim husus ise Archos'la bilgisayarıma wifi aracılığıyla kablosuz şekilde bağlanabiliyorum ama Archos'taki "files" icon'una basınca bilgisayarın hard disk'ini görmekle birlikte c: 'ye erişim izni vermiyor. username ve password istiyor halbuki bilgisayarımın hard disk'ine erişim için herhangi bir kullanıcı ismi veya şifre vermişliğim yok. bu arada vista kullanıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhantug -- 9 Şubat 2008; 5:18:12 >
  • çok paranız varsa dvr stationu bütün plug in leri aksesuarlarıyla archos mükemmel bir seçim.
  • ya ne cok parası yalan yanlış konuşuosun hala .. 50 defa acıklama yapıldı burada cocuk gibi herdakika okumadan yazıosun cok paranız warsa diye. ilk once inceleme yapılmış yazıları oku ondan sonra cok para de.

300 dolara aldım ben dvr station+web plugin+archos 605 wifi 4gbyte sd slot(16gbyte)..

madem a3 düşünüyorsun internet istemiosun 30 dolar cıkar. ne kalıo geriye 270 dolar dimi. ha dersenki tvden kayıtla ugrasamam ben,tv out ozelligide lazım deil bana dvr stationıda alma o zaman cıkar 75 dolar kac kalıo geriye 195 dolar..

dersinki şimdi benim arsivim cok fazla ben ewede ugramam hiç bilgisayarımdan uzakta kalmak zorundayım bi kac gun onun için bana kapasite lazım al.. koy ustune 75 dolar alırsın 30 gbytelıgını..

ihtiyaca gore sunum yapılıyor. istersen alırsın istemezsen almazsın kısaca. pahalı dedigin istege baglı kullanımlar. sen mecburen hepsini toplu olarak kullanmayacagın halde odemiş oluyorsun ama archosda istege baglı bunu anlamak bu kadarmı zordur ..

istersen alırsın istemezsen almazsın pluginleri stationları.. almadıgın taktirdede hiçbir problem yaşamazsın. güncel film formatlarının cogunu calıştırmakda zaten. okumadan konuşuosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 8 Şubat 2008; 15:14:05 >

• abi a3 te format için plug in bilmemne gerekmiyor paralı.internet de olsaydı en sağlamından olurdu fakat q5 te var diye koymamış herfler.ben a3 ayarında internetli bir şey isterm.ve her plug inimde olsun isterm.60 gb 605 wifi+bütün plug inler+dvr station+bilmemne bilmemne ne kadara patlıyor bir daha hesapla..bana göre öyle.tabi ihtiyaca göre.istersem gidsip 50 milyona da alırım 4 gb player videolu.ben ikisini karşılaştırdım ama bir şekilde.
  • inşallah amerikaya gidip gelicek yani almanı sağlıyacak birisini bulursunda kawuşursun a3 üne.. bulamazsan artık 4gbytelık 50 milyona bir video player alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jabbuk

arkadaşlar ürünün şarj ömrü hakkında sormak istiyorum kağıt üzerinde 5 saat video filan diyor fakat ürün gerçek bir kullanımda müzik+video+wifi şeklinde günde 2-3 saat kullanılırsa hergün şarj edilmesi mi gerekiyor? yoksa bikaç gün gidebiliyor mu?

ben yolculuklarda film izliorm aleti hiç açıp kapamadan sürekli açık bi şekilde 5.30 saat film izliorm. müzik dersen de tam hesap yapamıycam ama şehir içi kullanırken 2 hafta kadar gidior -günde 1-2 saatten- heralde 15 ila 20 saat kadar gidio bi şarj. bi de battery dock alırsan heralde isteklerine tam karşılık verir ya da bana verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

temizlikmi olmuş banamı öle gelio?

bu sefer bende fark ettim temizlik olmuş yine
  • Hocam dvr station ın içinden hangi aparatlar cıkıyor?adaptör ve uzaktan kumanda ve tv kablosu varmı?benimki yalnız 504.tesekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

servi;
    cowonun ve archosun resmi sitelerine bakarsan kayıt formatlarını gorebilirsin.

zorba;

dedigin siteyi ilk defa duydum,turkiyede bhphoto diye bir siteden alışveriş yapanların sayısı çogunlukta ama ben yapmadım onu belirteyim.forumda aratırsan bu siteyi bi cok alet getirenin yazılarına şahit olacaksın. ben alışveriş yapmadım ama.

sailorsaturn;

archos 605 4gbytın amerika satış fiyatı amazonda 200 dolar. turkiyedeki spot satış fiyatı ortalama 350 milyon. garantili satış fiyatı pc goldun vebsitesinde yazan fiyata gore 438 milyon, hepsiburada.comda ise 500ytl civarlarında.

bhphoto çok dindar olan bir yahudi firması yani israille sürekli ilişki içinde amerika-israil arasında kargoda türkiye arada kaynıyo. Bh den internetten hiç alış veriş yapmadım ama onlardan yamuk gelmiyeceğinin garantisini verebilirim ayrıca çok gzel indirm günleri de oluyor sony t100 ü $400 ken $280 e aldım ki t200 çıkmasına rağmen hala teknosa gibi yerlerde fiyatı 1000ytl civarında ama zorba arkadaşım sen americaexpress sitesini deneyerek bizleri aydınalatabilirsin ama risk almıyım diosan bh iyidir. Aman yahudi bayramlarından birine denk gelmesin 1 ay beklersin.

• yeni firmware cıkmış ama boş bi firmware olmuş. daha cok qtopia yayı engellemek için yapılmış sanırım cunku yukledikten sonra çalışmıomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 12 Şubat 2008; 2:21:28 >
  • Arkadaşlar anlamadığım konu var.
    605 kullanıcısıyım.Martketlere gittiğimde oralarda interneti güzel kullanıyorum.Fakat evime internet bağlattım.Bir türlü bağlantı kurduramadık.
    Bu arada datron marka wifi modem.
    Şifrerleme işlemleri hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • ewindeki modem şifresini belli sureligine kaldır. bağlanabiliosan şifreyi archosda girerken turkce karakter uyumuna dikkat et derim. şifreyi kaldırdıgın halde giremiosan bi fikrim yok.
  • bugun 605 160 Gb aldım dvr station 5 ile birlikte ilk izlenimlerim çok olumlu
    yanlız Altyazılarda türkçe karakter ve cümle sonlarına gelen türkçe harften sonraki harfleri kesiyor
    firmware update kendiliğinden wifi şebekeden hızlıca yaptı
    yarım şarj geldi
    biraz takılıp divx seyredip bitmesini ve stationa koyup şarz olmasına bakıcaz artık yarın büyük ihtimalle web pluginleri alırım derin derin kurcalamaya başlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

bugun 605 160 Gb aldım dvr station 5 ile birlikte ilk izlenimlerim çok olumlu
    yanlız Altyazılarda türkçe karakter ve cümle sonlarına gelen türkçe harften sonraki harfleri kesiyor
    firmware update kendiliğinden wifi şebekeden hızlıca yaptı
    yarım şarj geldi
    biraz takılıp divx seyredip bitmesini ve stationa koyup şarz olmasına bakıcaz artık yarın büyük ihtimalle web pluginleri alırım derin derin kurcalamaya başlarım

şimdiden hayırlısı olsun.inanki tvde seyir zewkini ve kalitesini görünce gercekten dogru bir secim yapmış oldugunu anlıyacaksın. tvde izlerken turkce karakter sorunu pekde sorun olmuyor aslında seyir zewki ve goruntu kalitesi ile acıgını kapatıyor.

hoşgeldin tekrar
  • iRoNMaSTeR hoşgeldin...hayırlı olsun...
  • Web Pluginini aldım Kurdum
    Kurulum Çok Basit
    O arada 1.8 Fireware güncellemesini de yaptım (Dün Wifi üzerinden 1.7 ye update yapmıştım bugun offline olarak yaptım )
    Tüm işlemler çok basit bir PDA kurulumundan dahi basitce gerçekleşti işlemler
    Bir Opera Kullanıcısı Olarak Archos 605 Wifi nin Opera ile çalışması gerçekten çok güzel oldutüm sayfaları Bilgisayarımdan Opera ile dolaşıyormuşcasına gezmek oldukca keyifli

Belki şimdilik çok erken ama 1 günlük inceleme ve 1 günlük kullanımdan sonra gerçekten iyi ki almışım dediğim bir ürün

@dewr @gkhns Teşekkürler

Yeni Bir Cihaz alıp bir çok kaynak kurcalayıp çözüm üretmek hoşuma gidiyor pek müzik insanı değilim ama Video Amerikan dizileri ve Torrent hastasıyım
    Cihazı Biraz Daha kurcalayayım Elimden Geldikce herkese yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 15 Şubat 2008; 16:13:45 >

• ironmaster eger linuxdan anlarsan sayfa 7de qtopia ilgili bi goz at ıstersen.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.