Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

java desteği gelse güzel olurdu...

evet.Ama gelebilecekler listesinde daha birsürü şey var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

quote:

java desteği gelse güzel olurdu...

evet.Ama gelebilecekler listesinde daha birsürü şey var...

Birincil Beklentim Türkçe altayazı Desteği ve Java ayrıca linux Uyumluluğunu artması
    Fakat bir şey dikkatimi çekti
    Altyazılı film seyrederken Bazı türkçe karakterleri okuyor tanıyorken bazılarını tanımıyor ve satır sonlarında bazen kesiyor
  • evet ş,ğ,ı,ö,ü yok sanırım...Nasıl oluyorsa ç var...Yanlış hatırlamıyorsam...
  • Merhaba arkadaşlar geçen günlerdfe makinama tüm pluh ınleri aldım.Fakat bildiğiniz gibi bir dvd film 17 veya daha fazla vob uzantılı dosyalardan oluşuyor ben bu dosyaları makina içerisine nasıl atmalıyım.Bir klasör yapsam tümünü arka arkaya bana hissettirmeden bana ıynatırmı acaba.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Yoksa boşuna mı bukadar para verdik acaba.
  • ARKADAŞLAR ARCHOSUMU SATILIĞA ÇIKARDIM İLGİLENENLER PM ATABİLİRLER..
    http://forum.donanimhaber.com/m_21473006/mpage_1/key_//tm.htm#21473006
  • satış amacı değiştirme amaçlımıdır?
  • satış amacım satıp laptop alacağımdan dolayıdır eve kabllosuz bağlantı kurunca archos yerine laptıopla internete gireyim dedim fiyat hakındaki yorumlarınızıda yaparsanız sevinirim web plug in yüklü bir cihaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyzep

Merhaba arkadaşlar geçen günlerdfe makinama tüm pluh ınleri aldım.Fakat bildiğiniz gibi bir dvd film 17 veya daha fazla vob uzantılı dosyalardan oluşuyor ben bu dosyaları makina içerisine nasıl atmalıyım.Bir klasör yapsam tümünü arka arkaya bana hissettirmeden bana ıynatırmı acaba.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Yoksa boşuna mı bukadar para verdik acaba.

Bendede tüm plug-in ler mevcut ve bu soruyu ben daha önce sormuştum. Aynı şekilde bende DVD'leri nasıl çalıştıracağımı bilemedim. Bazı arkadaşlar DVD içindeki video klasöründeki dosyaları kopyala dedi. Fakat ben bir türlü çalıştıramadım. Bu konuda bilgisi olanlardan bende merakla bilgi bekliyorum.
  • merhaba drao olayı çözdüm.Öncelikle dvd lerde bilidğin gibi video ts dosyası var o klasörü olsuğu gibi cihazın video kısmına kopyalıyorsun.Sonrasında
    Menu -settings-vıdeo payer içerisinde play mode folder yapıyorsun Sonrasında o klasör içerisinde ilk dosyayı aç ve iyi seyirler sana diyorum.ben denedim sorun yok bende.
    Bu arada görüntü ve ses kalitesi mükemmel.
  • biri yöneticilere yazsın da archos adına da bir başlık açılsın.Olmuyor böyle.
  • 124 yusuf kesinlikle sana katılıyorum.Böyle gitmez bu yaaa.
    Bu archos konusu artık ciddiye alınacak bir makina lütfen KONU AÇILSIN ARTIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

biri yöneticilere yazsın da archos adına da bir başlık açılsın.Olmuyor böyle.

iyi olur
  • arkadaşlar fiyata yorumunuz nedir?400 ytl nasıl web plug in yüklü sorunsuz yeni cihaz?
  • 19 ocakta ayrı archosa ait bir bölüm acılması için bölüm görevlisine asagıdaki yazıyı özel mesaj ile göndermiştim.O gün gelen cevapda ilgileneceklerini buyurmuşlardı. Eğer talep olursa daha fazla modaretorlere bölüm başlıgı acılabilir.

öncelikle forumdaki çalışmalarınız için size kolay gelsin.bu kadar birbirine benzer ama bir coguda yok yere acılmış konu arasında düzen sağlamak zor.

konuya girmem gerekirse Archos markasını biliyosunuzdur ve cıkardıgı son ürünleride muhakkak incelemişinizdir.Şu anda mp3 player bölümünde bulunan en kaliteli ve yenilikçi cihazlardan biri. Türkiyedede satışa cıktıktan sonra kullanıcı sayısı artmış bu dogrultudada foruma girip cihaz hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcı sayısı artmıştır.

Fakat herdakika ''ne alsam,arasındaki farklar neler,siz olsaydınız hangisini alırdınız'' gibi birbirine benzer acılmış olan cogu başlıktan dolayı archos kullanıcıları yada alacak olupda bilgi sahibi olmak isteyen forum kullanıcıları gerekli konu başlıklarına ulaşamamaktadır. ve yeni başlık acmak zorunda kalmaktadırlar. Aklınızda arama motorunu kullansanlar diye gecirdiginizi tahmin ediyorum bende aynı fikirdeyim ama zor geliyor olsa gerek cogu kişi yeni başlık adı altında kirlilik oluşturmakta.

benim hem isteğim olup hemde archos gibi kaliteli ve yenilikçi bir cihazın bir samsung gibi iriver gibi altforum başlığı olması kanısındayım.

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar fiyata yorumunuz nedir?400 ytl nasıl web plug in yüklü sorunsuz yeni cihaz?

cihazın Türkiye garantisi varsa suanda sıfır alet olarak 450 ytl civarında satılmakta.web plugini sorarsan da yani bence fiyat konusunda oynatmaz cunku cihazların seri numarasına göre yuklendigi için alıcak olan kişi senin aleti aldıktan sonra seri numaralarıyla webplugini yeni baştan yukleyebilir bedavaya.

cihazın garantili ise 400 ytl-350 arası satmayı başarırsan ii fiyat derim. ama cihaz yurtdışından geldiyse o zaman sorun başlar işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyzep

merhaba drao olayı çözdüm.Öncelikle dvd lerde bilidğin gibi video ts dosyası var o klasörü olsuğu gibi cihazın video kısmına kopyalıyorsun.Sonrasında
    Menu -settings-vıdeo payer içerisinde play mode folder yapıyorsun Sonrasında o klasör içerisinde ilk dosyayı aç ve iyi seyirler sana diyorum.ben denedim sorun yok bende.
    Bu arada görüntü ve ses kalitesi mükemmel.

Bilgiler için çok teşekkürler.
    Akşama eve gidince muhakkak deneyeceğim. Ben hatırladığım kadarı ile o dosyayı kopyalamış ama menuden dediklerinizi yapmamıştım. Herhalde orada sorun oldu.
    Peki alt yazı seçme olayıda yapılabiliyor mu? Yada dublajlı filmlerde türkçe ses seçeneği seçilebiliyor mu? Bunu denediniz mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: dewr

19 ocakta ayrı archosa ait bir bölüm acılması için bölüm görevlisine asagıdaki yazıyı özel mesaj ile göndermiştim.O gün gelen cevapda ilgileneceklerini buyurmuşlardı. Eğer talep olursa daha fazla modaretorlere bölüm başlıgı acılabilir.

öncelikle forumdaki çalışmalarınız için size kolay gelsin.bu kadar birbirine benzer ama bir coguda yok yere acılmış konu arasında düzen sağlamak zor.

konuya girmem gerekirse Archos markasını biliyosunuzdur ve cıkardıgı son ürünleride muhakkak incelemişinizdir.Şu anda mp3 player bölümünde bulunan en kaliteli ve yenilikçi cihazlardan biri. Türkiyedede satışa cıktıktan sonra kullanıcı sayısı artmış bu dogrultudada foruma girip cihaz hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcı sayısı artmıştır.

Fakat herdakika ''ne alsam,arasındaki farklar neler,siz olsaydınız hangisini alırdınız'' gibi birbirine benzer acılmış olan cogu başlıktan dolayı archos kullanıcıları yada alacak olupda bilgi sahibi olmak isteyen forum kullanıcıları gerekli konu başlıklarına ulaşamamaktadır. ve yeni başlık acmak zorunda kalmaktadırlar. Aklınızda arama motorunu kullansanlar diye gecirdiginizi tahmin ediyorum bende aynı fikirdeyim ama zor geliyor olsa gerek cogu kişi yeni başlık adı altında kirlilik oluşturmakta.

benim hem isteğim olup hemde archos gibi kaliteli ve yenilikçi bir cihazın bir samsung gibi iriver gibi altforum başlığı olması kanısındayım.

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

zaten bu başlık alıp başını girecek.en az 4-5 kullanıcı hergün online.15-20 sayfayı buldukmu zaten onlar açar.herhalde.

• Aslında paylaşılacak fazla da bişey kalmadı bence...Birçok şeyi zaten bu başlık altından bulabilirler...
  • quote:

Aslında paylaşılacak fazla da bişey kalmadı bence...Birçok şeyi zaten bu başlık altından bulabilirler...

evet.Ama yeni modellerin tanıtılması da gerekecek.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.