Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gibyte sandisk kullanmaktayım herhangibir problem yaşamıoum. onuda gectim Apacher diye taiwandan foto makinem ile aldıgım 2gbytelık sd kartı kullanıoum ondada problem yaşamadım. sandisk tawsiye edebilirim yinede..
  • archos 605 wifi ile msn ye giriliyormu giriliyorsa nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsepet

archos 605 wifi ile msn ye giriliyormu giriliyorsa nasıl

msn webmesenger yazarsan google cikicaktir. (archos ve okul bahcesi
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce archos 605 wi-fi 30 gb aldım ama pil sorununu bir türlü halledemedim Archos firmasının da belirttiği gibi ürünü uzun süreli şarj ettim ama pil göstergesi dolu görüldüğü halde izlemeye çalıştıgım 1.5 saatlik bir filme dahi pilin ömrü yetmiyor sorunun ne ile ilgili oldugunu bilen biri varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: shar

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce archos 605 wi-fi 30 gb aldım ama pil sorununu bir türlü halledemedim Archos firmasının da belirttiği gibi ürünü uzun süreli şarj ettim ama pil göstergesi dolu görüldüğü halde izlemeye çalıştıgım 1.5 saatlik bir filme dahi pilin ömrü yetmiyor sorunun ne ile ilgili oldugunu bilen biri varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ederim

Ekran kalitesini en yükseğe bile getirsen bir film izlemek ile tam şarj olmuş bir 605in şarını bitiremezsin.Benim aklıma soruna bir çözüm gelmedi ama birinden mutlaka birşey çıkar.
  • 124Yusuf ilgin için teşekkür ederim kardeşim umarım bilen birileri çıkar bu sorundanda kurtulmuş olurum
  • bence warsa pilinde bir problem wardır. video izlemekten cok wifiyi kullandıgın zaman pil bitiyor. 1.5 saat cok komik bir rakam gercekten. garantilimi aldın acaba?
  • makineyi resetledim ve tekrar ilk defa kullanıyormuş gibi yeniden uzun süreli şarj ettim sorun ortadan kalktı umarım birdaha böyle bir şey yaşamam ilginiz için tekrar teşekkürler arkadaşlar şimdi archosun keyfine varabilirim artık
  • Arkadaşlar benim alette bi sorun var diskte bi sorun oluştu sanırım bazı şarkıları çalarken disk sapıtmaya başladı bunu servise göndermek istiyorum ama garanti kapsamında nereye göndericem tam olarak bilmiyorum bilen varsa öğrenebilirmiyim daha önce garantiye archosunu gönderen varmı..??
  • arkadaşlar benim sorum 605 değil ama 504 ile.yardımcı olursanız sevinirim.1 hafta önce kadar gittigidiyordan archos 504 aldım.fakat dün akşam alet söndü.açma düğmesine bassam da bilgisayara bağlasam da hiçbir ışık yanmıyor ekrand.ne yapabilirim.alet garantisiz bi de.garantiye falan göndersem çok para alırlar mı.bi de archosun servisi var mı trde.varsa nerde acaba.ya da bunun dışında yapabileceğim bişey var mı.önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler
  • kapatma düğmesine uzun süreli bas 15-20 sn
  • merhaba arkadaşlar hadi yaaaa archos çular nerede.paylaşım çok az oluyor.
    Ya bu cihazlar gerçekten yardım gerektirmiyor.Yada paylaşım yapmayı sevmeyen insanlar archos kullanıyor.
    :)
    Hepinizi paylaşıma bekliyorum.
  • ceyzep ilk paylaşım senden olsun o zaman.. siftah yapda görek
  • Benbuldum benim cihaz garantili olduğu için garantiye gönderdim.İstanbulda balkan elektronik yetkili netten aratın tel no çıkıyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eastbloode -- 22 Mart 2008; 10:21:47 >
  • bu cihaza klavye bağlanabiliyormu
  • ewet baglanabiliyor. archosun resmi web sitesinde satışta
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

ewet baglanabiliyor. archosun resmi web sitesinde satışta

oow o zaman ben kesinlikle almalıyım

peki browser nasıl önerirmisiniz
  • Cihaza Klavye bağlanılabiliyor ama
    eğer dewr in bahsettiği web sitesinde ki tekil klavye ise o PM400 ler için
    archosun 5.Nesilleri için ise Dockstationla birlikte uzaktan kumanda ve klavye kullanılabilir

ceyzeb ne paylaşımı istiyorsun yardımcı olalım
  • Arkadaşlar merhaba archosun içine attığım bazı dosyaları silmek istediğimde yazmaya karşı korumalı diye bir uyarı çıkıyor.Dosyaları silebilmek için tam olarak ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Hepinize iyi pazarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jikan

Arkadaşlar merhaba archosun içine attığım bazı dosyaları silmek istediğimde yazmaya karşı korumalı diye bir uyarı çıkıyor.Dosyaları silebilmek için tam olarak ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Hepinize iyi pazarlar

En iyi yol Bilgisayara bağlayıp, bağlı iken o dosyaları bulup silmek.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.