Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceyzep

merhaba drao olayı çözdüm.Öncelikle dvd lerde bilidğin gibi video ts dosyası var o klasörü olsuğu gibi cihazın video kısmına kopyalıyorsun.Sonrasında
    Menu -settings-vıdeo payer içerisinde play mode folder yapıyorsun Sonrasında o klasör içerisinde ilk dosyayı aç ve iyi seyirler sana diyorum.ben denedim sorun yok bende.
    Bu arada görüntü ve ses kalitesi mükemmel.

Ceyzep ben senin dediğin gibi DVD deki Video_ts klasörünü kopyalayıp dediklerini yaptım ama hala film onamıyor. Daha doğrusu bir şey oynatmaya çalışıyor ama ekranda film değilde yeşil bir ekran ortaya çıkıyor. Hala sorun devam ediyor. Sen bütün DVD'leri oynattın mı? Alt yazı ve türkçe dublaj olayı hakkındada bir sorum olmuştu. Bu konudada bilgi verir misin?
    Teşekkürler...

• Bir kaç dvd filmde bende de yeşin ekran çıktı.Ama son güncellemeyi yaptıktan sonra öyle bir sorun kalmadı bende.Alt yazı olayına ben hiç girmedim.Altyazılı filmler genelde izlemem.O yüzden hiç bakma gereği duymadım.Şunu denermisin cihazın video klasörü içindeki tüm video dosyalarını sil.Sonrasında wob uzantılı bir dosya at onu oynatmaya çalış sonrasında dediğim gibi tüm klasörü at o şekilde dene bakalım.
  • Arkadaşlar 3-4 hafta kadar önce hafızasına ve oldukça fazla olan özelliklerine bakarak aldığım Archos 605 wifi 30 GB cihazımı ebatları büyük gelmeye başladığı için satıp daha ufak 4 GB kadar sadece mp3 çalan birşey almak istiyorum... satın almak isteyen olursa 400 ytl istiyorum. konuya hakimseniz müzik kalitesi yüksek ufak kalem pille çalışan 4 GB kadar hafızası olan mp3 çalar tavsiyesi de alabilirim...
  • yrn yada salı günü yeni firmware cıkıcak sanırım.
  • arkadaslar archosla youtubeden video izleyemiyorum sitede flasf playeriniz yuklenmesi lazim felan yaziyor ne yapmaliyim siznasil izliyorsunuz youtubeyi normalde acmiyormu?bir prograam vs yuklemem gerekiyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaslar archosla youtubeden video izleyemiyorum sitede flasf playeriniz yuklenmesi lazim felan yaziyor ne yapmaliyim siznasil izliyorsunuz youtubeyi normalde acmiyormu?bir prograam vs yuklemem gerekiyormu?

youtubeda herhangibir problem olmuyor gayet rahat bir şekilde izlemekteyim. acma kapama tuşuna uzun süre basılı tut restart at sonra tekrar acınca biraz bekleticek sorun giderilmiş olucak.

youtube tarzı diğer sitelerde problem yaşayabilirsin ama.
  • makinayiresetledim gene ayni sitede flash player yukleyin yaziyor flash player cikmiyor sizde normalexplorerdaki gibi flash playermi aciliyor bendeki sorun ne acaba?
  • quote:

makinayiresetledim gene ayni sitede flash player yukleyin yaziyor flash player cikmiyor sizde normalexplorerdaki gibi flash playermi aciliyor bendeki sorun ne acaba?

eğer Web Pluginini aldıysan YouTuBe izlemende bir problem olmaması lazım
    web plugin yoksa izleyemezsin
    Eğer varda izleyemiyorsan o zaman daha derinden ilgilenelim
  • quote:

makinayiresetledim gene ayni sitede flash player yukleyin yaziyor flash player cikmiyor sizde normalexplorerdaki gibi flash playermi aciliyor bendeki sorun ne acaba?

bazı videoları acmıyorken bazılarını acıyordu reset atıodum ve düzeliyordu. eger düzelme olmuyorsa format atıp fimware yukledikten sonra tekrar dene istersen.

bide direk bilgisayardaki gibi websayfasında video oynamıyor. ayrı bir video penceresi acılıp orda oynatıyor videoyu.
  • direk bilgisayardaki gibi izleyeceğim videoya tıklıyorum açılmıyor(web plug in yüklü)get flash player latest versiyon yazıyor sayfada normalde videoya tıklayınca başka bir sayfada açmasımı lazım ? niye açmıyor anlamadım en son firmwareyi yüklemedim gerekirse yükleyip tekrar deneyeyin hiç youtube girmemiştim dün aklıma geldi deneyeyim dedim olmadı
  • suanda archosdan baglanioum az oncede youtubeda video isledim. islemek istedigin videonun sayfasinda ayri olarak video penceresi aciyor.son firmwarele alakasi yok. sayfada iken biraz bekle kendiliginden acilacaktir.

hala acilmazsa format atip herseyi bastan yuklersin.
  • format dediğiniz nedir anlamdım tüm hafızayı silmekmi yoksa iğne ile reset yerine basmakmı yada yeni yazılımı yüklemekmi?
    arkadaşlar format bölümünü menüden buldum ama daha önce 21 şubatta çkan 1.8.05 yazılımı yükledim (önceki yazılım 1.7.06 idi)aradakileri yüklemeden en son yazılımı yükledim ama şimdi içndeki bir videoyu ileri geri sarınca kitleniyor ses devam ediyor görüntü gelmiyor yazılımı tekrarmı yükleyeyim makinyı komplemi resetleyeyim ne öneriyosunuz ayrıca youtubede hala video seyredemiyorum nasıl iş anlamadım yazılım yüklüyorum cihaz eskisinden beter oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 4 Mart 2008; 22:40:02 >
  • format bildigin format. maklneyi geri yukleme yapmak ayarlardan yapıosun ilk haline dönüyor aldıgın zamanki.
  • peki 3tane format seçeneği var bunların hangisini seçeceğim?en detaylı olanımı
    *format atınce web plug in vs yi tekrarmı yüklemeliyim?archasla gelen dmo videoları vs de siliniyorm ben hiç şimdiyekadar format atmadım siz bunu sı sık yapıyormusunuz?
  • arkadaşalr yeni firmware 1 gün gecikmeli olsada resmi sitede yayınlanmış olmakta. bizi etkileyecek hiçbişi yok. çinçonlara özel upgrade olmuş..

bence en detaylı olanı secip pluginleri falan baştan yukle niye dersen sende ki sorun kimsede şuana kadar oluşmadı. ben hiç format atmadım şuana kadar. problem oldugu zaman reset atıoum kendine geliyor.
  • merhaba arkadaşlar,
    benim sorunum archos ile digiturk den kayıt etmek. bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? dvr ı ayarlayarak digiturk u istediğim kanala getirip kayıt edip kapatmayı başaramadım. digiturku acsa bile 1 nolu kanala girince çıkamıyor. ben de çare olarak kayıt edeceğim kanalı açık bırakarak sorunu çözüyorum. archos a da kayıt edilecek kanal olarak "current" seçiyorum zamanı gelince kaydı yapıyor.
  • digiturk sorunun sanırım digiturk kutusunu tanımamaktan kaynaklanıyor.orada ayarlar kısmında receiver kutularının isimleri gozune carpmıştır. orda bende digiturk kutusunu bulamadım. sanırım problem ordan kaynaklanıyor.

dedigin gibi kanalı acık bırakınca kayıt yapılabiliyor. ama archosda kayıtlı olan bir receiverimiz olsaydı istedigin şekilde kayıt imkanına sahip olabilirdik.
  • digiturk tanımlı olmasa da zaten receiver digiturk marka değil ki. Benim ki Philips marka ve açıp kapama yapabi llen ve kanalı değiştirebilen bir ayar bulabildim. esas problem 1 nolu kanalın interektif olması. digiturku 1 nolu kanaldan açında back tuşuna basmadan çıkılmıyor.
  • arkadaşlar youtubeden klip izleyememe sorunu operanın ayarlarındaki bir ayarı disable etmemden oluyormuş şimdi düzeldi ama format atınca düzeldi format atınca makinada ve çalışmasındada hissedilir bir rahatlama oldu içindeki bütün datalar gitti ama hala 4 gb olan cihaz 3.7 gb görünüyor ve 3.7 gb boş alan var ....
  • Arkadaslar ben de bir Archos 605 4GB modeli siparis ettim bugun. Hizli***al.com'dan 425ytl. Bilmiyorum fiyat iyi midir?

Kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim:
    - 8 GB SDHC kart almayı düşünüyorum. Ancak gördüğüm kadarıyla uyumluluk problemleri var. Siz ne tavsiye edersiniz?
    - Internet'te Archos605'e uyumlu SD kartların resmi bir listesini aradım bulamadım. Archos Web'de basit FAQ dışında bilgi de yok. Bir forum'da kullananlar yazmış ama çelişkili sonuçlar var... başka adres bilen var mı?
    - SDHC Class6 (6MB/s) modelleri dışında yani Class 4 veya 2 SD kartlarla video oynatmada veya DVR station ile video kayıtta takılma yaşanır mı?
    - yine hizli***al.com'da S3 marka Class 6 8GB SDHC kart var, fiyatı uygun. Bu kartı alıp kullanan var mı?
    - Web plugin'i USA shop'undan alabilir miyim? Bunun bir tiyosu var mıdır?

Selamlar,

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.