Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar cihazımız gelişmeye devam ediyor şimdide gps gelmiş ......

http://www.archos.com/products/gen_5/archos_605_gps/index.html
  • kalite budur işteee.....

• Ya arkadaşlar archostan web üzeinden tv izleyebiliyor muyuz?
  • 605 için hazırlanan bir site vardı...oradaki tv kanallarını izleyebiliyorduk...diğerlerini denemedim...
  • siteyi hatırlıosan link werebilirmisin.

bu arada fiyatlarda artmış..
  • gps türkiyede işe yarıyor mu?ve neye göre çekiyor nasıl oluyor?uydu alıcısı mı var üstünde ya wifi yoksa orda burda nasıl bir şey bu?
  • archosun resmi web sitesini incelersen. görürsün..gerekli olan desteklemesiydi onuda yaptılar..geerkli navigasyon yazılımıyla türkiyede desteklenir.daha bir cok yenilik war.. archos.kom bi bak derim
  • vay be oldukça iyi=)
    kayıt olayı için o dvr station falan filan olmasaydı tercihim archos olacaktı ama onun dışında gerçekten aleti yücelttiler oldukça..
  • arkadaşlar archos un sitesinden cinema plugın i almak istiyorum ama order form daki kayıt bilgilerini girdikten sonra diğer işleme geçmek istiyorum fakat "the serial number not valit or missing, please check" uyarısı veriyo bakıyorum ne yapacağım diye ama bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostrecon

arkadaşlar archos un sitesinden cinema plugın i almak istiyorum ama order form daki kayıt bilgilerini girdikten sonra diğer işleme geçmek istiyorum fakat "the serial number not valit or missing, please check" uyarısı veriyo bakıyorum ne yapacağım diye ama bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

oncelikle siteye uye olman lazım.(account/registration) kısmından uye olunuyor. uye olurken sahip oldugun archosu kayıt ettiriosun.bir nevi kayıt altına girmesini sağlıyorsun.

üye olduktan sonra sana müşteri numarası vericek.onunla alışweriş yapabilceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 26 Nisan 2008; 14:31:26 >
  • arkadaşlar üye olurken herhangi bir ibare gelmedi yani archos u kayıt ettirme gibi. brtürlü yapamadım ne biçim işse.pulig-in alacağım ama öylece uğraşıyorum.kastedtiğim şey bu işte. ben kayıt oldutan sonra benim karşıma çıkan ekran bu ve ben bunların hepsni doldursam bile yine o uyarı penceresi açlıyo ne yapacağım nereye ne yazacağım nasıl kayıt yapacağım bu archos 605 i anlamadım.

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
  •  --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

bu cihazdan birtanede bende var
    kutusunda kullanılmamış icinde garanti belgesi felanda var
    40 gb hdd
    böyle zımbırtılı şeylerle ugraşamam ugraşmak istiyen varsa sata bilirim
    350 ytl istiyorum
    www.passport@gmail.com adresim mail atarsanız size ulaşırım veya bu adresi msn nize ekleyebilirsiniz

• Bende de var bir tane satılık. :P

80 GB, Açılmamış Kutusunda, Faturalı, 2 Yıl Garantili : 549 YTL

http://forum.donanimhaber.com/m_22743667/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lac0niC -- 29 Nisan 2008; 11:41:00 >
  • 2. el bölümünde tanıtsanız daha iyi olacak...

Daha fazla ilgi çeker.
  • yeni firmware dün itibariyle cıkmıştır.. en büyük yenilik flash9 destegi ile navigasyon desteğidir..

• Alarmda iyi olmuş. Arkadaşlar bi de iki yeni plug-in çıkmış. Biri TVportation Plug-in, diğeri Web TV and Radio plug-in bunlar tam olarak ne işe yarıyo ikisi arasındaki fark ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akiran -- 1 Mayıs 2008; 22:08:44 >
  • web tv and radio plugini internette bulunan 10bini aşkın tv ve radio yayınını takip etmenize olanak sağlıyor..plugini satın aldıktan sonra otomatik olarak kendisi webde bulunan tvleri buluyor. yada bizdeki örnek wermek gerekirse show tv nin internet yayını için linki archosa giriyorsunuz ve acılıyor.. süper bi olay.. yakın zaman wifinin sokaklardada max kaliteye ulaşacagını düşünürsek tv ve radio için büyük bir gelişim..

TV portation ise arkadaşlar evinizde tv yayınını dünyanın neresinde olursanız olun izlemenizi sağlıyor..ewet tam olarak dedigim gibi.. ewinizdeki tvyi hongkongda izleyip,kanal değiştirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr
    TV portation ise arkadaşlar evinizde tv yayınını dünyanın neresinde olursanız olun izlemenizi sağlıyor..ewet tam olarak dedigim gibi.. ewinizdeki tvyi hongkongda izleyip,kanal değiştirebiliyorsunuz.

Tabi yine wifi üzerinden sanırım de mi?
  • ewet aynen öle
  • arkadaşlar benim cihaz archos 705 ama alarm özelliğini nasıl bulucam
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.