Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yahu sıfır gibi tertemiz hemde TR garantili hemen satılır kesin diye satışa koyuyorum herkes okuyup geçiyo :s
    sıfır TR garantili aletlerin ne kadar para ettiği ortada 599 YTL diorm plug-in yuklu masrafsız, üstünde lcd için kaplaması bile war diorm, her turlu aksesuarı kılıf, kulaklık kutusuyla ve faturasıyla birlikte vereceğim diyorum, içine ne isterseniz de koyarım diorm film, müzik vs. ama kimse sallamıyor alla alla :(
    e m r e t e z o @ y a h o o . c o m 'dan da ulaşabilrisiniz diorum :D yannış bişi mi yapıyorum ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: olric71

arkadaşlar, bende archos 605 80 gb ve dvr station var. 1-2 aydır kullanmıyordum, dvr ın üzerinde duruyor. geçenlerde bir kayıt yaptım sonra seyrederken pili 10 dk içerisinde bitti. tekrar şarja koydum ama şarj dolum ışığı yanıp sönmüyor hep yanık kalıyor. üstelik 5-6 saat bekletsem bile kısa zamanda bitiyor, oysa en son kullandığım zaman gayet iyi idi üstelik birkaç sefer doldurup boşaltınca daha da iyi oluyordu. böyle bir tecrübe yaşayan var mıdır? pili tam olarak dolduramadığımı düşünüyorum, yada başka bir sorun var. önerileriniz, tecrübeleriniz nedir? şimdiden teşekkür ederim.

bende birkaç sorun yaşamıştım çok dengesiz bir şekilde şarj bitiyordu. kademeler teker teker değil ikişer atlıyordu birden bire. mini dock aldım daha kısa sürede şarj olmaya başladı ama yine çok kısa dayanıyordu bende en son garantiye gittim gitme nedenimde 2.5- 3 saat video göstermesiydi.neden 5 saat sürmüyo dedim denediler falan ve ve hiç terettütsüz yenisini sıfır ambalaj halinde verdiler. bakalım bu nasıl olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: emretezo

ARCHOS 605 WI-FI 30 GB

yahu sıfır gibi tertemiz hemde TR garantili hemen satılır kesin diye satışa koyuyorum herkes okuyup geçiyo :s
    sıfır TR garantili aletlerin ne kadar para ettiği ortada 599 YTL diorm plug-in yuklu masrafsız, üstünde lcd için kaplaması bile war diorm, her turlu aksesuarı kılıf, kulaklık kutusuyla ve faturasıyla birlikte vereceğim diyorum, içine ne isterseniz de koyarım diorm film, müzik vs. ama kimse sallamıyor alla alla :(
    e m r e t e z o @ y a h o o . c o m 'dan da ulaşabilrisiniz diorum :D yannış bişi mi yapıyorum ???

bu aleti alıcak adam gercekten istemesi lazım bu sebebledirki gercekten isteyenlerin zaten 1 tane mewcut..biraz ugraşman gerekebilir..

• slm
    archos 605 wifi pil sorununu çözen varmı acaba ?
    bendeki archos saatlerce şarj etmeme ragmen ------ BİR SAAT !!! ---- gibi bi zamanda pili bitiyor ve kendsini kapatıyor.... ne yapmam lazım bilen var mı acaba ?
    şarjını hem usb ile hemde ac adaptör ile yaptım ama değişen bir şey olmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hurdebin

slm
    archos 605 wifi pil sorununu çözen varmı acaba ?
    bendeki archos saatlerce şarj etmeme ragmen ------ BİR SAAT !!! ---- gibi bi zamanda pili bitiyor ve kendsini kapatıyor.... ne yapmam lazım bilen var mı acaba ?
    şarjını hem usb ile hemde ac adaptör ile yaptım ama değişen bir şey olmadı...

Ben dvr ile şarj ediyorum.uzun sürüyor sarjı ama video izleme süresi bile 3 saat'e yakın.Hemde alalı baya zaman oldu.Ekranın gama,kontrast ayarları filan da düşük değil yani.

1 saatte bittiğine göre şarjla ilgili sorun vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

quote:

Orjinalden alıntı: ceyzep

DEWR sorum şu.
    Bende pvr kullanıyorum yan tarafından usb flash diskimi takım içindekileri görebiliyordum.Fakat şimdi flash disk taktığımda hiçbirşey gözükmüyor.Bu durumda ne yapmak şazım.
    Birde cihaza format nasıl atarım.
    İçindeki bilgile gidiyormu.Aldığım plugin ler falan

cihazın menusunden systemin içinde sanırım orda format atılıo..format attıgın vakit içindeki bilgiler gidio sanırım emin deilim bu yusden yedeklemekte fayda var.. yalnız format atmadan once resetlemeyi deneyin.. cihaz acıkken kapatma tuşuna 15-20 saniye basılı tutun.. cihazı tekrar actıgınızda archos yazısı ile acılacaktır.. düzelmezse eger tek firmware yukleyin bu seferde olmazsa format tek çözüm gibi..

Ben resetlemek için açma kapama tuşuna uzun basmayıp alttaki girişlerin altındaki deliği kullanıyorum.
    Bir de bunu dene istersen.Emin değilim ama galiba açma kapama tuşuna uzun basmak resetleme değil de sadece yeniden açmaya yarıyor.Bu arada format atınca plug-inler gitmiyor.

Birde flashta sorun olmadığına emin misin.

• Ya arkadaşlar bi yardım edin zor durumdayım 605 4 gb lık modeli vardı. Sizin sorunlarınızı görünce şaşırıyordum şarjı falan en az 4 saat gidiyordu. Ama dün ne olduysa oldu archos bir daha açılmaz oldu. Açılırken beyaz bir ekran çıkıyor "System is damaged. Would you like to recover it?" yazıyor. Altta da 3 seçenek var.
    No
    Repair
    Format Disk
    diye ama hangisini seçsem archos reset atıyo sonra kapanıo açılırken aynısı oluyo.
    Yurt dışından gelmişti garantiye göndersem geri gelirken gümrükte falan sorun çıkar mı?
    Ya da Türkiye'de tamir ettirebileceğim bi yer var mı?
    Ne yapmam gerekir lütfen yardım edin?
  • Donanmsal bir sorun gibi. Herhangi bir sarsıntı oldu mu? Hard reset tuşunu da denedin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikus77

Donanmsal bir sorun gibi. Herhangi bir sarsıntı oldu mu? Hard reset tuşunu da denedin mi?

Hard reset ne oluyor bilmiyorum ama bildiğim iki farklı reset var onları denedim. Biri açma kapama tuşuna uzun basmak diğeri aletin altındaki küçük delikteki tuş.
    Tr'de bildiğiniz bi teknik servis var mı?
  • o alttaki küçük reset hard reset oluyor. Tr'de yetkili servisi var mı bilmiyorum. Hepsiburada bu ürünü satıyor. Ordan öğrenebilirsin teknik destek hakkında bilgi.
  • TR deki Servisini Balkan Elektronik Veriyorhttp://www.balkanelektronik.com/
    Üst Kısımda Açma Kapama Tuşuna Uzun Basarsanız Cihaz uyku Modu veya Shutdown olur resetle pek bir alakası olmuyor Zaten cihaz Kitlenmişse büyük ihtimalleo tuşlada işlem yapamıyorsunu
    En akıllıcası alt kısımda bulunan Restart deliğine bir iğne kürdan sokuk reset etmeniz
    Ayrıca Hard Reset gibi bir durum söz konusu değil
    Bu iki metod ile(Yani Kastedilen cihazın Tüm Hafızasının silinmesi ise)
    Cihazın şarzının kısa süreli gitmesi için de en büyük müsebbipcihazı kapatıp kaldırdığını zannettiğimizde aslında çopu zaman uyku moduna almış olmanız
    Yani Power tuşuna bir müddet bastığınızda cihaz kapanır gibi görnüyor ama aslında kapanmayıp uyku moduna geçiyor ilk ekranda kapanıyor ifadesini gördüğünüzde elinizi kapatma tuşundan çekmeyin biraz daha bekleyin shutting down ifadesi geldikden sonra cihaz tamamiyle kapanır

Bende DVR kullanıyorum Şarz full dolunca lcd ışığı yanıp sönünce şarzda bırakmamaya gayret edelim
    USB ile Şarz tam bir sinir harbi gibi çok uzun sürüyor
    Travel Adaptore de sahip olmak güzel bir çözüm olur
    benim tek takıldığım nokta bazı dosyaları açmaya çalışırken cihaz kapalıp açılıyor
    tahminim desteklenmeyen bir format olduğu 1-2 dosyada başıma geldi
    Onun dışında bir sıkıntım olmadı

Benim de merak ettiğim Acaba MKV dosyaları için hangi plugini satın almak gerekiyor
    Tahminim h.264 Video Pdcast plugin ama yinede tam emin değilim Deneyen varsa paylaşırsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 20 Haziran 2008; 13:11:13 >

• Hard reset denilen olay o alttaki küçük noktadır.
  • Merhaba arkadaşlar.makinama format atmak istiyorum.bilgisayara bağladım.yaklaşıok 2,50 gb müzik dosyalarımı bilgisayara yedeklemek istedim.Fakat tam 40 dakikada aktardı.bu durum gerçekten bu cihazlarda normal mi .yoksa başka bir sorunmu varrrr.
    Bu arada makinamda 40 gb veri var ben bunları hepsini atmaya kalkarsam günler sürecek ozaman.
    Yardımcı olun lütfen
  • Kullandığın bağlantı USB 2.0 'mı yoksa 1.1 mi?
  • kullandığım usb acer notebook ta kullanıyorum.
    ve 2.0 diye biliyorum.
    ama.Cihazı bağladığımda bağlantı sonrasında cihazın bağlantı hızını arttırabilirsiniz diyor .fakat nasıl yapıcağımı bilmiyorum.
  • masaüstümde usb1 war we dedigin surede aktarıyor..2.5 gbyte dosyayı bolum bolum atarsan süre dahada kısalabilir..

usb 2 we 1 arasında en az %50 aktarma hız farkı war..
  • USB 1.1'de çok yavaş bir transfer hızı sözkonusu. Büyük ihtimalle sorun oradan kaynaklanıyor.
  • arkadaşlar archos 605 4gb cihazımı satıyorum web plug in yüklüdür ilan aşşağıdadır

http://forum.donanimhaber.com/m_25157057/tm.htm
  • Forum öldü mü arkadaşlar kimse yok mu
  • çok yeni 605 30 gb aldım görüntü mükemmel
    şarj süresi ve batarya play süresi çok büyük dezavantaj

elektrik prizine takılan USB şarj cihazları ile şarj edilmesi cihaza zarar verir mi? daha hızlı şarj olmasını sağlar mı? yoksa illahi de battery dock cihazını almak gerekiyor mu?

lütfen birileri cevaplarsa, bu 605'i daha çok seveceğim
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.