Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cowon'u bulamayınca biraz archos araştırması yaptım. NT'de archos 605 WİFİ 350ytl biraz daha beklersem baya düşer heralde. hele archos 5 fln çıkınca daha çok düşer. bişi sorcam çok şey istio gibi olcak ama bu archosta navigasyon özelliği ve tv özelliği var mı? yoksa bu özellikler archos 5'te miydi?
  • fiyatı dusermi bilememki zannetmem cok fazla oynasın Turkiyede.. onun dısında tv ozelligi internet tv olarak war..program war satın alıosun otomatikman internetteki tvleri bulup sana direk izlemeni saglıyor... navigasyon özelliginide satın alıyorsun..

archos 5in farkı şekli,mkv destegi onun dışında cok buyuk bi farkı yok bide işletim sistemi olabilir.
  • ya aslında nie archos'a ait alt başlık yok? archos'a ait programları, oyunları ve yüklemeleri merak ediorum. inhilizcem olmadığı için araştıramıyorum. bide bişi sorcam usb'yi taktığınızda direk şarj oluyo mu? ve normal şarj adaptörünü kutu içerisinde veriyolar mı
  • içinden kendi özel usb kablosu cıkıo bi ucu usb girişi dier ucuda archosa uyumlu.. 8 saatte full şarj sağlıyor bilgisayarda.

başlık konusuna gelincede moderatörlere msg atmıştım onlarda ilgileneceklerini solediler ama o zaman bu zaman değişen bişi yok gerekirse cvpları duruo yayınlarım burda..
  • teşekkürler cvp için. dediğin gibi archos 605 kolay kolay ucuzlamaz. archos 405'i almayı düşündüm. sitesinde bedava firewareler de var. gerçi ne gibi yenilikleri var anlamadım. 405 ile 605'in özellikleri arasında ne fark var. benim bildiğim ekranı farklı bende ztn küçük ekranlı istiorum. onda televizyon ve wifi var mı bilio musunuz
  • Arkadaşlar Firmware atarken pluginsler ne oluyor?
    Ben yazılım atıcam ama cesaret edemiyorum
    Birde cihaz pluginsleri nereye işliyor.Yedek almam gerekirse hangi klasörün yedegini alayım

Saygılar
  • Arkadaşlar kimse firmware atmadımı?
    Firmware attıgınızda pluginsleriniz ne oluyor veya pluginsler hangi klasörde saklanıyor?
    Bilgilendirirseniz sevinirim

SAYGILAR
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 31 Ocak 2013; 18:06:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdallioglu

Arkadaşlar Firmware atarken pluginsler ne oluyor?
    Birde cihaz pluginsleri nereye işliyor.Yedek almam gerekirse hangi klasörün yedegini alayım

Saygılar

yazılım atarken pluginlere hiçbişi olmuo.. sayfanın başından itibaren biraz zaman ayarıp okursan eğer bütün sorularına cvp bulabilirsin. yedek alman sadece formatattıgın zaman içindeki filmleri muzikleri yedeklerseniz sana kalmış..

quote:

Orjinalden alıntı: rock_elif

kimse sorulara artık cvp vermio

internete kablosuz ve istediğiniz yerde girebiliyor musunuz? internete girmek için plug-in gerekiyor mu? tv için hangi plug-in gerekiyor ve digiturkteki kanalları çekio mu

kablosuz internetin oldugu heryerde girebilirsin..plugin gerekiyor evet .. tv için demişsin.. bu üdşündügün gibi kanal falan cekmiyor,içinde frekans alıcı falan yok.. internetten yayın yapan kanalları izleyebilirsin sadece..

• quote:

teşekkürler cvp için. dediğin gibi archos 605 kolay kolay ucuzlamaz. archos 405'i almayı düşündüm. sitesinde bedava firewareler de var. gerçi ne gibi yenilikleri var anlamadım. 405 ile 605'in özellikleri arasında ne fark var. benim bildiğim ekranı farklı bende ztn küçük ekranlı istiorum. onda televizyon ve wifi var mı bilio musunuz

arasında ekran çözünürlük farkı var öncelikle..ve büyüklük farkı var.. 405de wifi yok mesela.. tekrardan belirtmek istiyorum,bu cihazda uydudan karasal yayından kanalları izlemek mümkün değildir.. sadece tv plugini ile internet üzerinden yayın yapmakta olan tv kanallarını izleyebilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

quote:

Saygılar

yazılım atarken pluginlere hiçbişi olmuo.. sayfanın başından itibaren biraz zaman ayarıp okursan eğer bütün sorularına cvp bulabilirsin. yedek alman sadece formatattıgın zaman içindeki filmleri muzikleri yedeklerseniz sana kalmış..

Sayın Dewr hocam cevabın için teşekkürler
    İnanki formu baştan aşagı okudum muhtemelen gözden kaçırdım.Cihazı yurtdısından getirttim ve pluginsler yüklü idi.Ama bu pluginsleri nasıl yedekleyecegimi ve akıbetinin ne olacagını bilmedigim için cihazı korkarak kullanıyorum.
    Diyorsunuzki yeni bir yazılım(firmware )yüklesem pluginslerim aynen yerine kurulu olarak gelecek .
    Dogrumudur Sayın Hocam
    İkinci sorumdada format attım bu formatın sonunda üzerindeki firmware silinmiyormu?(tahminle söylüyorum)
    Siliniyorsa tekrar firmware yüklemek gerekecek ozamanda pluginsler geliyormu?
    Cevabınız için teşekkürler

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdallioglu -- 24 Eylül 2008; 2:15:58 >

• çok teşekkürler cvplar için media marktda da inceledim cidden çok iyi bi alet. dediğin gibi 405le büyük farkları var görünce daha ii anladım. tekrar teşekkürler. tv konusunda demek internetten yayın yapanları buluomuş. öğrendiğim ii oldu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dewr

quote:

Saygılar

Sayın Dewr hocam cevabın için teşekkürler
    İnanki formu baştan aşagı okudum muhtemelen gözden kaçırdım.Cihazı yurtdısından getirttim ve pluginsler yüklü idi.Ama bu pluginsleri nasıl yedekleyecegimi ve akıbetinin ne olacagını bilmedigim için cihazı korkarak kullanıyorum.
    Diyorsunuzki yeni bir yazılım(firmware )yüklesem pluginslerim aynen yerine kurulu olarak gelecek .
    Dogrumudur Sayın Hocam
    İkinci sorumdada format attım bu formatın sonunda üzerindeki firmware silinmiyormu?(tahminle söylüyorum)
    Siliniyorsa tekrar firmware yüklemek gerekecek ozamanda pluginsler geliyormu?
    Cevabınız için teşekkürler

Saygılar

şimdi cihaza format atarken içindeki firmware silinmio sen buyuk ihtimal resetliosun cihazı o yusden silinmez..archoslarda laptoplardaki gibi backup programı war..ancak system kısmından format atabilirsin. o şekilde atarsan plug inler silinebilir.tam emin deilim format atma geregi duymadım cunku....

plugin sorununa gelincede firmwareler silinse bile sitesinde zaten ücretsiz olarak yayınlanıyor.**archos.com** ana site burası.. pluginlere elincede eger daha onceden yuklu olan pluginler derken satın alınmış olanları kastediyorsan kim satın aldıysan ürünü kaydettirip satın almıştır ve kayıt ettirirken cihaza numara verilmekte o numara olmazsa tekrar para odemek zorunda kalabilirsin. ama şunu dene gir siteye kayıt olmayı dene cihaz numarasını girdigin vakit belki sana aynı hakları tanırlar.. tanımazlarsa zaten satın almak zorunda kalıcaksın.

• ARKADAŞLAR COWON D2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT EKRAN KÜÖÜK OLMASI BENİ ARAYIŞA SOKTU. ARCHOS UN FİYATI İÇİN ARKADAŞ NT DE 350 YTL DEMİŞ NTNİN SİTESİNE GİRDİM AMA BULAMADIM EN UCUZ FİYATA NERDE SATILIYOR CÜNKÜ EĞER 350 YTL EYSE 100 LİRA FARKA BUNU ALACAĞIM
  • ben yaklaşık 3 hafta kadar önce nt'nin sitesinden bakmıştım. archos 605 wifi vardı baktım 350 ytl yazıodu. hatta birkaç gün sonra baktım 247 ytl falandı. daha düşer die bekledim geçen gün baktım. sitede mp4lerde ürün bulunamamaktadır dio. belki düzenleme yapıolardır, daha ucuzlatıolardr die bekledim. ama yine eklememişler. yanlız benim dediğim 605 wifi 30 gb yada 4 gb en azı hangisiyse o yani. archos 405'de 250 ytleydi hatta.
  • bu plug-inleri satın alanlar buraya link verse korsan mı olur?
  • quote:

bu plug-inleri satın alanlar buraya link verse korsan mı olur?

pluginler sadece kayıt edilen cihazda çalşmakta.bu yusdende dosyayı indirsen bile senin cihazında çalışmyacaktır.bu böyle daha buna bi çözüm bulunabilmiş değil.
  • Arkadaşlar 4gb lik modeli en ucuz nerden temin edebilirim.birde dvr , interneet, you tube eklentileriyle kaça mal olur?
  • dostum en ucuz tabiki garantisiz olarak ggden temin edebilirsin.. youtube eklentisi diye bişi yok .. ama internete baglanman için gerekli olan web plugin 30 dolar yada 20 euro olması lazım internet sitesinden bakabilirsin. **archos.com**
  • şu ntnin internet sitesinde fiyatı belli olsa hmn alıcam onu bekliyorum. son bir soru cowon D2 mi archos 605 wifi mi
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.