Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d2 nin özelliklerine baktıysan tabiki 605.. divx destekliyor alt yazı destekliyor(turkce karakter uyumu yok ör: ş,ğ,ü gibi harfler y olarak cıkıo), 800*480 ekran desteği.. piyasadaki en kaliteli ekranlardan birine sahip..

d2 ise ufak ama kullanışlı ve kaliteli.. senin ne için alıcagına bağlı.. mesela ben olsam d2 boyutunda bir cihaza karar verdiysem yerine creative düşünürdüm..
  • hmm. kesin kararım archos. çünkü ben mp4 almayı video izlemek için izliyorum. bu yüzden ses kalitesinin mükemmel olmsı gerekmiyo. beni tatmin etsin yeterli. film izlemek için de büyük ekran daha güzel olacağına göre archos bana göre. iice araştırdım. forum sayesinde archosun çok ii ve kaliteli olduğuna karar verdim. bide garantisi var en azından. eskişehirde cowonun garantisi yokmuş. giden ürünler aynı şekilde geri geliomuş. hepsini düşününce archos en iisi. dewr ve dier arkadaşlara çok teşekkür ederim. kimi saçma kimi önemli sorularıma cvp verdiniz. ntye mail attım cvp gelir gelmez inşallah alıcam. artık iice sıktım ama archos cebe sığıyor mu? biraz iriya ondan. ben çarşıda gezerken müzik dinlemekten korkarım elimde görürlerse çalarlar fln.

• kotun arka cebine sıgar ama kışın mont falan varken bi problem olacagını zannetmem..onun dışında buyuk ne yazıkki..ama dedigim gibi film izlemek oncelikse cok buyuk zewk alıcaksın bundan emin olabilirsin.
  • teşekkürler hala ntde yok :(
  • sormayı unuttum archos 605 wifi 4gb ile 80 gb nin arasında hiçbir fark yok dimi? çünkü internet sitesinde ayırmış o nedenle kuşkulandım. bide alette oyun var mıydı? java uygulamalarını çalıştırıyor mu ve umarım son sorum müzik dinlerken resimlere ve internete girilebilio mu? teee en başta 124yusuf arkadaşın incelemesi biraz azdı. inceledikten sonra düzenler sanıodum. düzenleyecek mi acaba?

archoscular hiç konuşmuo dewr arkadaş olmasa kimse cvp vermio. yaşım biraz küçük olduğu için param kıymetlidir :D o nedenle almışken iisini alayım sonra bi daha almayayım die düşünüorum. archosla ilgili archosfan.com'da çok güzel bilgiler var gibi ama inglizcem çok az. archoscu arkadaşlar buraya onların türkçelerini eklese. varsa yeni temalar ve oyunlar eklese ne kdr güzel olur

dewr arkadaşı da bıktırdım ama başka kimse yok çevremde sorucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 30 Eylül 2008; 15:50:34 >

• 1*beyler dvr aletiyle film seyrederken şarj bitiyor mu 5-6 saat kesintisiz seyredebilirmiyim?
    2*birde dvr yurt dışı 100 dolar türkiyede nerden ve hesaplı nasıl temin edebilirim?
    3*kumandası dvr la beraber değil heralde onun fiyatı nedir

Ramazan Bayramnızı en içten dileklerimle kutlarım........ daha nice bayramlara :))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: huoyuanjia

1*beyler dvr aletiyle film seyrederken şarj bitiyor mu 5-6 saat kesintisiz seyredebilirmiyim?
    2*birde dvr yurt dışı 100 dolar türkiyede nerden ve hesaplı nasıl temin edebilirim?
    3*kumandası dvr la beraber değil heralde onun fiyatı nedir

Ramazan Bayramnızı en içten dileklerimle kutlarım........ daha nice bayramlara :))))

**dvr aletiyle izlerken şarjı bitmiyor aksine usb de 8 saatte şarj olurken dvr station ile 4 saatte full şarj oluyor.(onceki sayfalarda dvr ile goruntunun nası saglandıgına bi kac ornek bulunmakta)

**Türkiyede media markete bakabilirsin. ümraniyedekinde ben görmüştüm.bide ggden araştır.

**kumandası dvr station ile birlikte gelmekte yoksa kumanda edemezsin dvr stationu..
  • ARCHOS 605 WİFİ 4 GB 250YTL

arkadaşlar bir site buldum archoslar çok ucuz ama site ne kadar güvenilirdir bilmiyorum. sizinle paylaşmak istedim.http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=44746 ne bu kadar ucuz anlamadım. sizde bi araştırır mısınız? ÜRÜN 1 TANE KALMIŞ

ben internetten alışveriş yapamadığım için bakamadım. bari sizle paylaşayım dedim. ztn site güvenilir mi hiç bilmiorum. ismini ilk defa duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 2 Ekim 2008; 13:59:22 >
  • Archos 605 wifi 80 giga m satyorum. yannda hiç kullanilmamiş sifir dvr station vereceğim. televizyondan kayit ve daha bir çok özellik için. ayrica plug-inlerim var. cihaz Türkiye faturalidir ve daha 1,5 yil garantisi vardir. isteyen pm atsin lütfen detayli bilgi veririm.
  • tarikus77 mesaj atılmadı size bende buradan sorayım dedim. fiyatı ne kadar ve hangi mağazadan aldın? herhangi bir sitede fotoları var mı?
  • rock elf bugün nt şirinevler gittim archosdan haberleri yok pazartesi yeni urunlerle birlikte gelecek dediler ama pazartaesi bi sitesine bak sen stokdakilerden orda gozukuyormus. belki de başka bi ürünle karıstırıyorlardır.
  • hmm... tüh üzüldüm. bencede başka ürünle karıştırdılar. o kdr ucuz olması imkansız. ztn artık mp4 almaktan vaz geçmiştim. bunu söylediğin iyi oldu. teşekkürler
  • resimlerini archosun sitesinden görebilirsin. Zaten Archos 6052in tüm modellerinin dışı aynıdır. Altivi'den aldım.
  • tarikus ürünü ne kadar asatıyosun merak ettim bi ara almayı düşünüyodum ben de

merak ettiğim bişey de ses kalitesi iyi midir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikus77

resimlerini archosun sitesinden görebilirsin. Zaten Archos 6052in tüm modellerinin dışı aynıdır. Altivi'den aldım.

senin elindeki ürünün fotolarını kastetti.. cihazın durumu hakkında. ve ne kadar istiyorsun.. özelden msg atılamıyor sanırım msg kutun dolu
  • dewr doğru söyledi. ben ztn ürünün resimlerini biliyorum. önünde arkasında çatlak fln var mı temiz mi diye bakmak için senin ürününün fotosunu istedim. bu arada nt'den cvp geldi. stokta az kaldığı için öyle bi fiyat vermişler. stokta bitince bir daha da getirmeyeceklerini sölediler.
  • ses kalitesi harikadır. ama bunun en önemli özelliği görüntüsü. Cihazın durumuna gelince benim cihazımı yeniden ayırt etmeniz mümkün değildir. en ufak bir çizik bile yok. zaten sürekli screen protektor ile kullanıyorum. yeniden farkı yoktur. rock_elif bu arada bu cihazı D & R getirmeye başladı. yani cihazın gelişinde sorun yok. NT zaten bir parti getirmiştir.

ulaşmak isteyenler için tel 0554 400 2924
    mail tarikus77@hotmail.com
  • hayırlı olsun çok güzel bir alet
  • merhaba arkadaşlar...
    ben bu cihazı baya araştırdm
    yani özelliklerine göre gayet iyi bence fiyatı ama birşey sormak istiyorum...
    bunun gibi hem media hemde wifi si olan başka tavsiye edebileceğiniz bişey warmı (i-touch hariç)
    warsa bir karşılaştırma yapıp bunu weya başka bişi alabilrm...

teşekkürler...
  • guzel alet tanıtım ıcın saol
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.