Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • firmware atmayı dene tekrar bilgisayara baglıyken..pc hardrive modundamı yoksa archos media player olarakmı goruo bilgisayar
    ..
  • 605 30 gb'ı bilgisayara usb aracılığı ile bağladığımda; bilgisayarımdaki antivirüs programı ile 605'i tarayabilir miyim?
    VEYA 605'e nasıl antivirüs taraması yapılabilir?
    VEYA virüsler 605'e zarar verebilir mi?
    internete bağlanıldığında 605'e özel virüslerden koruyan harhangi bir program var mı;
    cevabınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokomonon -- 17 Kasım 2008; 19:30:30 >
  • Güzel aletmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cokomonon

605 30 gb'ı bilgisayara usb aracılığı ile bağladığımda; bilgisayarımdaki antivirüs programı ile 605'i tarayabilir miyim?
    VEYA 605'e nasıl antivirüs taraması yapılabilir?
    VEYA virüsler 605'e zarar verebilir mi?
    internete bağlanıldığında 605'e özel virüslerden koruyan harhangi bir program var mı;
    cevabınız için şimdiden teşekkürler

COKOMON denemedim ama pc hard drive modunda sanırım taman mümkün.usbleri tarıyabilious sonucda. virüs programı ise ben gormedim.virüs bulaşabilceginide düşünmüoum ama sen böle bi sorunca bende taratıcam.
  • archos 605 türkçe menü yapılırmı yardım bekliyoruz teşekkürler
  • Cinema plug-in (DVD, MPEG2 video, AC3 audio) Gen 5

Play back videos on and from your ARCHOS in DVD quality: MPEG-2 format (.vob, .mpg and .ps extensions). Multi-language supported.
    Listen to 5.1 sound on your home cinema system through the SPDIF output (through the DVR station).
    For ARCHOS TV+, 705, 605 WiFi & 405 ONLY

Arkadaşlar yukarıdaki plugı yüklü olan varmı? Tavsiye eder misiniz? DVD oynatıyor mu herhangi bir formata çevirmeden?

Birde ben 604 kullanıyordum 605 geçtim. Filmlerinizde hangi ayarları kullanıyorsunuz? Ekran boyutlarını ne ayarlıyorsunuz? Çözünürlüğü felan???
  • Archos 605 wifi 160 GB ürünüm satılıktır.

İlgilenenler lütfen mesaj atsın.

drao@orgun.org
  • Web browser plugin'i Avrupa yerine ABD sitesinden alaibliyor muyuz? Avrupada 30 Euro, ABD'de 30 Dolar.
  • alabilirsin..bende zamanında alırken dusunmustum bişi cıkar die avrupadan almıştım ama bi halta yaradıgını gormedim..

filmlerde ekran boyutu senin filminin cozunurlugune baglı olarak değişir..auto tercihim oluo genelde ama çözünürlük iise orjinali tercih edioum..720*360 cok gusel goruntu werio..

ekran ayarları ise gama 1 parlaklık 30 contrast 30
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

alabilirsin..bende zamanında alırken dusunmustum bişi cıkar die avrupadan almıştım ama bi halta yaradıgını gormedim..

teşekkürler cevap için, bir deneyeyim o zaman
  • Merhaba arkadaşlar archos yardım istiyorum.
    yaklaşık 1 yıldır cihazı kullanıyorum.605 80 gb var elimde.
    Fakat son 3 aydır şöyle bir durum var.
    Makinayı bilgisayarımın usb sine bağladıktan sonra bilgisayarımın ekranı kilitleniyor.Usb yi çıkarttığımda makinam hemen kendini toparlıyor.bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • dediğin şeyi herhangbir harici disk bağladıgındada yapıyormu? eğer yapıyorsa sorun archosda deil bilgisayarında demektir..bide archosunu media player olarakmı tanıtıosun ? yoksa pc hard drive modundamı?
  • Arkadaşlar plug yükleyenler var mı? Sormak istediğin Archos un sitesindeki AC3 ses dosyası ile birlikte gelen özellik nasıl. .vob dosyası oynatıyor diyor. Yani komple DVD yi atarsak oynatır mı? mpg oynatıyor felan diyor. Deneyen var mı? Almaya değer mi?
  • bu plugin sorunu nasil cozulecek web browser plug in satin aldim internet guzelde digerleri nasil cozulecek 605 wifi 160 gb
  • diğerleri derken ?

cihazım satılıktır.

archos 605 4gbytelık sd kart girişli(16gbyte destek) herhangibir problem yok cihazda.

web plugin+oyun yukludur.cihazla birlikte ayrıca dvr stationuda satıoum. ilgilenenler pm atabilriler. istedigim fiyat ikisi için 400 ytldir.

cihazın herhangibir problemi bulunmamakta.ilk günkü ekran koruması hala ustundedir.

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 26 Aralık 2008; 0:00:19 >

• merhaba fabrika ile görüşme içindeyiz türkçe menü için.
  • ben bi sürü msg atmıştım zamanında türkce menü turkce altyazı destegi ama başarırsanız helal derim.yunancaya bile destek bulunmakta
  • türkce menü ne oldu
  • merhaba archos kullanıcıları,
    ben donanımhaber sayesinde archos 3 gün önce archos 605 20gb aldım ve suanda harika derecede memnunum. Ama :) şarj işini çözemedim 12 sayfayıda okudum ama tam çözüm bulan göremedim. Son yazılımıda yukledim 8 den fazla saat gecmesine ragmen ısık yanıp sonmuyor ilk çektigimde %100 gozukuyor ama 10 dk geçmeden pil yarıya iniyor bilgisayara taktıgımda %33 gosteriyor ve 1 saat ugrastıktan sonra komple kapanıyor. bir film izlemek imkansız. Acaba zamanla pil açılırmı :) yoksa bi sorun mu var? Birde minidock yerine eski mp4 un usb adaptoru bi soruna neden olurmu?
  • bilgisayarının usbsinde problem olabilir..pil zamanla acılmaz..ben 1 yılı aşkın suredir kullanıoum ve pili hala başarılı 2.5 saat film isleyebilioum..daha fazla denemedim..

minidock yerine eski usb adaptorunun voltaj değerlerine bak..eğer uyuşuosa cihazla problem olmaz kanımca ama herhangibi problem oldugunda garantili ise ürünün sakın başka bir cihaz taktım falan deme..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.