Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu topic terk edileli çok olmuş anlaşılan
    ama sorunu çözdüm neyse ki :)
  • Merhaba ,

Bende 605 wifi 80GB aldım, aslında gerçekten güzel cihaz ama normalde gerekli olan plug-in'lerin parayla satıldığını başlangıçta öğrenseydim tekrar düşünürdüm satın almayı. Birde windows player ile sekronize(upload/download) edilmesi gerekmeside ayrı bir facia. Dünden beri 605 ile uyumlu program aradım en sonunda buldum. 605 formatına çevirdiği yazıyor ve 1-2 video çevirdim, akşam deniyeceğim.

WVM formatını doğrudan çalıştırır diyor ama video boyutu uymuyorsa da çalıştırmıyor. Bu nedenle uyumlu hale getirmek gerekiyor. Aşağıdaki programı daha denemedim ama program içinde archos için video formatlarına cevireceği yazıyor(105,404,405,504,604,605,705,AV500,AV700 için) ve çevirme listesinde de görünüyor , dolayısıyla çeviriyordur diye umuyorum. Akşam kontrol edeceğim. Aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olurum niyetiyle program ismini veriyorum.

Any video convertor v2.7.8 , program ücretli ama internette kırık olarak rahatlıkla bulabilirsiniz. Hemde türkçe. Daha önceki versiyonları yüklemeyin çünkü bir kaç versiyon öncesini yüklemiştim onun içinde archos yoktu.

• inanilmaz pil sorunu arkadaslar 605 wifi 160 gb var son zamanlarda ekrana dokundugumda cok hafif ekranin bir noktasinda renk titriyor gibi oluyordu arti ekran cercevesinin alt kismi cok az acikti dayanamadim icini actim pil adeta balon gibi sismis bir taraftan ekrana baski yapip disari itiyor arka tarafindanda hdd yi itiyor garantim bitti yeni pil bulabilirmiyim bilmiyorum omrude cok kisa pil neden sismis anlamadim.
  • archos 605 160 gb wifi var elimde arkadaşlar. çoğu plug-in ler yüklüdür. DVR station ile birlikte 450 liraya satıyorum (pazarlığa açıktır.) bilmeyenler için, DVR station cihazı şarj etmeye, televizyona bağlamaya ve televizyondaki görüntüyü cihaza kaydetmeye yaramaktadır.
  • Arkadaşlar belki yeri değil ama DH de Archos ile ilgili bölüm açılmadığı için ve Archos hakkında bilgiye sahip olamadığımdan buradan yardım alabileceğimi umuyorum.
    Archos'un yeni 5 ve 7 serisi İnternet Media Tablet tabir edilen cihazlar nasıldır? Kullanabilen var mı?
    Cowon'a göre ses kalitesi farkedilecek derecede kalitesiz mi? Pilin dayanma süresi ne kadardır? Video gösterimi ve diğer fonksiyonları hakkında düşünceleriniz nedir?
  • Merhaba arkadaşlar.
    Geçtiğimiz yıl içinde arhcos 605 80gb wifi aldım.Cihaz gerçekten çok hoşuma gitmişti.daha sonra buna web plugın ve cinema plugini aldım.daha sonra maç görüntülerini kaydetme için dvr station aldım yani anlıyacağınız bu cihaza 1000 tl kadar masraf yaptım.ama sadece 1 ay kadar kullandım.Kutusuna kaldırmıştım Geçen gün bir arkadaşa göstermek için çıkarttım pilinin azaldığını gördüm.Bende hemen garantisi dolmadan servise gönderdim ürünü.Baktım 2 gün sonra cihazın yenisi geldi.Bu duruma çok sevindimm.
    Şimdi konu şu.Notebook almak istiyorum kendime ve bu ürünü satmam gerekiyor.Talepleriniz varsa pm yada buraya yazabilirsiniz.Nekadarada satmam gerekir bunu dahi bilmiyorum.
    605 80GB WİFİ + CİNEMA + WEB BROWSER + DVR STATİON KUTUSUNDA SIFIRR.
  • Konuyu hortlatalım bi
    Bir arkadaşımın bir ay önce aldığı archos 605 30 gb'lık olanının ekranı kırıldı. Elinde açılmayan, anakartı, bataryası vs bozuk archosu olan varsa yada sadece ekran da olur talibim.
  • Konu nerelere gelmiş....
    Bimekste hala satışta birkaç yer daha var...Ben aldığımda türkiyede bulmak imkansızdı şimdi ise birçok kişide...

4 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve boyut sorunu olmayanlar için harika bir cihazdı...Artık çok daha yeni modellere eğilim var.Ama bunun tablet pc'lerin atası olduğunu unutmamak lazım... 4 yıl sonra müzik için 5 saat, film için 1 saat sarjı gidiyor...Sanırım boyut farklılığına gideceğim.6.nesil ipod nanolara bakınıyorum...
    O kadar zaman cebimde bir devle gezdikten sonra cüzdanıma sığacak bir müzikçalar eksikler çıkarmaz umarım...
  • archos 605 wifi almayı düşünen varsa sahibinden.com da var . İlan No 149472195
  • slm bu cihazla internet olmadan tv izlenirmi.. analogtv gibi.
  • bu cihazı aracımda tv navigasyon sistemi kullanıyorum arka koltukta kafalıga monte edip paylasıma acabiliyor muyum baglanabilir mi ?
  • arkadaşlar ben bu cıhazdan alacagım sahibindende satıyor bir arkadaş 70tl 100 tl fiatları 70tl hafıza kartlı dokunmatik tuş takımlı andoid işletim sistemi var üstünde gogle storeden uygulama vs yükleniyormuş ben arbaya navigasyon+multimedya player olarak düşünüyorum butün herşey yüklüymüş tavsye edermsiniz acaba
  • dargmen kullanıcısına yanıt
    ankarada ise alma 3 kağıtçı ben aldım çöp oldu adam resmen dolandırıcı..
  • bolu dörtdivan daymış ismi serdar karataş diye bir arkadaş satıyor nedir sorun nasıl bir sorun oldu ürünmü gelmedi nedir sorun gelen ürün dedigi gibimi degil tam olarak acıklarsanız menun olurum bende boşa para vermeyyeim tabi aynı kişi ise yada aynı cıhaz sa altdaki link deki kişiden alacagım nedir bu android yazıyor ilan nosu:215319816

android li cıhaz google play storden navigasyon uygulamaları nı birde andrideki obd2 arac takip programlarınıda kullnmak için düşünüyrum multimedya video müzik layıda cok hoş olur düşüncesindeyim tv de varmış analog tv öenmli degil ama olursa süper olucak nedir bu durm bunlar varmı bu cıhazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 10 Eylül 2015; 23:42:50 >

• navigasyon için çinli telefonlar ideal.. alacağın şeyleri dene evde gidence şunu bunu yap çalışır demesine kanma benim aldığımınki batarya ölü çıktı tv çalışmadı viedo bağlantısı yapacam kablo yok gözünle gör hurdaya çıkardım ben.her aksamını sonra ben yüklerim deme nette az bilgiler..
    ben sadece analog tv ve video in için almıştım ama boşa gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

navigasyon için çinli telefonlar ideal.. alacağın şeyleri dene evde gidence şunu bunu yap çalışır demesine kanma benim aldığımınki batarya ölü çıktı tv çalışmadı viedo bağlantısı yapacam kablo yok gözünle gör hurdaya çıkardım ben.her aksamını sonra ben yüklerim deme nette az bilgiler..

KARDEŞ benim. Amacım tv falan değil Wi-Fi den Android deki bazı Uygulamaları çalıştırmak gps ile navigasyon Lazım en cok. En önemlisi Android den uygulama indirebilmek bu link deki Şahıs danmı almışdınız. Bana herşey yükü gelecek diyor kargo ile alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

navigasyon için çinli telefonlar ideal.. alacağın şeyleri dene evde gidence şunu bunu yap çalışır demesine kanma benim aldığımınki batarya ölü çıktı tv çalışmadı viedo bağlantısı yapacam kablo yok gözünle gör hurdaya çıkardım ben.her aksamını sonra ben yüklerim deme nette az bilgiler..

KARDEŞ benim. Amacım tv falan değil Wi-Fi den Android deki bazı Uygulamaları çalıştırmak gps ile navigasyon Lazım en cok. En önemlisi Android den uygulama indirebilmek bu link deki Şahıs danmı almışdınız. Bana herşey yükü gelecek diyor kargo ile alacağım

• dargmen kullanıcısına yanıt
    hayır ben ankaradan elden aldım sorun olursa yükleme işi kolay değil diyorum orayı açıklığa kavuştur..
  • Hımm ok sagol sizinki Android işletim sistemimiydi. Sizin aldığımuzda ki işletim sistemi. Android miydi

• batarya bitikti o yüzden tam inceleyemedim ama wifi falan tarayı müzik video açıyodu uygulama falan yükleyemedim bataryayı attım kasa ekra lazım olursa gönderiyim sana.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.