Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler artık usb adaptorle sarj ediyorum daha hızlı ve daha uzun gidiyor eskisine gore inş. bi sorun cıkmadan devam eder, ama hala o yeşil ısık yanıp sonmuyor. Tahmni 4 saat koyurum şarja ve o sarj baya gidiyo..
  • firmware dan yapıyordu diye hatırlıyorum...bence son yazılımını yüklersen düzelir...
  • firmaware yukledikten sonra ışık yanıp sönmesi düzelir..bide usbden şarj süresi 6 saat kadardı sanırım..gece yatarken koy aleti yada gündüz wakti sen ewde oluagın bi gün koy ve 6 saate kadar şarj etmeyi dene..
  • Archos 605 wifi 160 GB ürünüm satılıktır.

Ürünü kutusu ile içinde çıkanlarla eksiksiz veriyorum.

Cihazda ekstra Web Browser Plug-in, Cinema plug-in ve Video podcast plug-in yüklenmiştir. İnternete rahatlıkla girebileceğiniz gibi, tüm filmleri izleyebilirsiniz.

İstediğim fiyat 450 YTL'dir. Kargo bana aittir.

İlgilenenler lütfen mesaj atsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akiran

Arkadaşlar bi zamanlar benimde 605 4 gblık modelim vardı ama malesef bozuldu. Cihaz yurtdışıydı yani garantisi yoktu. Türkiyede tamir ettirebilmek için çok uğraştım ama nafile. Teknik servise ( balkan elektronik) götürdüm ama tamir etmiolarmış sadece garantisi varsa birebir değişim uyguluyolarmış. Yaklaşık 3 ay serviste kaldı hiçbirşey yapmadılar. Ben de yurt dışında tamir ettirebileceğim bi yer aradım ve buldum. Yalnız benim sorunum archosun anakartındaymış o yüzden tamir edemediler. Neden bilmiyorum ama sadece ekran, batarya, kasa, yazılım, hdd, vs arıza varsa tamir edebiliyolarmış.. :( . Sanırım benim gibi sorunu olan bi kaç arkadaş daha var. Eğer elinizde tamir ettirmek istediğiniz garantisiz archos varsa ve sorununuz anakartta değilse yardımcı olabilirim benimle irtibata geçebilirsiniz. Ve size tavsiyem kesinlikle yurtdışı cihaz almayın.

kardeş 705 modeli var benim sorun usb görmüyor o yüzden güncelleme yapamıyorum şuan full formatlı nasıl tamir ettireceğiz bir zahmet yardım et türkiye de yapılmıyor ben istanbul dayım

• quote:

Orjinalden alıntı: icamkara

quote:

Arkadaşlar bi zamanlar benimde 605 4 gblık modelim vardı ama malesef bozuldu. Cihaz yurtdışıydı yani garantisi yoktu. Türkiyede tamir ettirebilmek için çok uğraştım ama nafile. Teknik servise ( balkan elektronik) götürdüm ama tamir etmiolarmış sadece garantisi varsa birebir değişim uyguluyolarmış. Yaklaşık 3 ay serviste kaldı hiçbirşey yapmadılar. Ben de yurt dışında tamir ettirebileceğim bi yer aradım ve buldum. Yalnız benim sorunum archosun anakartındaymış o yüzden tamir edemediler. Neden bilmiyorum ama sadece ekran, batarya, kasa, yazılım, hdd, vs arıza varsa tamir edebiliyolarmış.. :( . Sanırım benim gibi sorunu olan bi kaç arkadaş daha var. Eğer elinizde tamir ettirmek istediğiniz garantisiz archos varsa ve sorununuz anakartta değilse yardımcı olabilirim benimle irtibata geçebilirsiniz. Ve size tavsiyem kesinlikle yurtdışı cihaz almayın.

kardeş 705 modeli var benim sorun usb görmüyor o yüzden güncelleme yapamıyorum şuan full formatlı nasıl tamir ettireceğiz bir zahmet yardım et türkiye de yapılmıyor ben istanbul dayım

pm.

• arkadaslar archos 605 im var bazi yabanci sitelerde youtube de de var hacklamislar pardusmu linux mu birseyler kurmuslar ben denedim beceremedim ingilizcesi olan ilgilenen arkadaslar konuya bir el atabilirlermi acaba?
  • linux tabanlı..ben yuklemiştim..bi faydası olmuyor gerek yok..forumarchosfans.comda bulabilirsin.
  • quote:

selam dostom benim archos 504 80 gb makınam arızalandı tamır ıcın yardımcı olabıleyecegını soyledınız yardımcı olursanız sevınırım

• quote:

Orjinalden alıntı: adnancakmak

arkadaslar archos 605 im var bazi yabanci sitelerde youtube de de var hacklamislar pardusmu linux mu birseyler kurmuslar ben denedim beceremedim ingilizcesi olan ilgilenen arkadaslar konuya bir el atabilirlermi acaba?

QT isimli aslında kendisi bir programlama studyosu gibi bir şey. KDE masaüstleri dediğimiz sizin pardusun görünen yüzündeki işleri yapan kısmının yazıldığı araç. bir çok platfor m için program yazılabilen bir araç.Bunu archosun içerisine bir dosya gibi yükleyip sistemi ondan boot etmek mümkün
    biraz yoğunlupum var müsait bir zaman olduğunda yapıp yazarım bişiler ayrıca Youtube de videolarını ve anlatımları için linkler bulabilirsin..
    İngilizcen yoksa hiç yorma kendini olduğu gibi de güzel archos.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 19 Mart 2009; 21:28:10 >

• dedigin gibi yaptim ugrasmiyorum.ben tamamem isletim sisteminin degistigi seklinde dusunmustum simdi anladim
  • archos 605 için komple yamalarin hepsi 30 dolar gibi bir fiyata ebay üzerinden satiliyor,
    ne kadar güvenilir açikçasi anlayamadim.birde orjinal alinca archos verdigi bi keyle aktive mi ediyor yoksa harici bir program ile mi kuruluyor.
    sisteme format atarsak,firmware güncellme yaparsak bu aldigimiz plug-inlerin durumu ne oluyor
  • walla ben plugin satın aldığım zaman kendi ürün kodumla birlikte satn alıyordum..eğer satılan pluglar başka cihazlarda çalışsaydı insanlar web için deli gibi hack olayına girmezlerdi ama son durum nedir bilemem..tawsiyem e-bayden yazılım tarzı konularda uzak durman emin olmadıkca
  • yok zaten ebayden satilan pluginler için de seri numarasini veriyorsunuz.ardindan size site üzerinden veya maille nasil oluyosa pluginleri yolluyolar.
    benim ögrenmek istedigim pluginleri aldiginiz zaman size key mi veriyolar,dosyami? yani cihaza format attim tüm pluginler uçup gitmesin.
    ebay işine gelince alet şu anda amerikadan geldi,bu 15. alişverişim filan eger mal elinize ulaşmazsa para iade hakkiniz var,yani benim ebayden yana bi korkum yok.
    sadece gelen pluginlerin ilk formatta gitmesinden korkuyorum.
  • ebaydan korkun yok gusel..sen seri numaranı weriosun onlarda senin seri numaranla plugin satın alıyorlar..

archosun sitesinden alışveriş yaparken seri numaranla birlikte cihaz girişi yapıosun.sana müşteri numarası gibi bişi weriolar.sonra alışweriş yaparken senden bu kodları seri numaranı falan herseyini istiolar..sonra odeme yaptıktan itibaren sen plugini dosya şeklinde indiriosun..

zaten sen bi kere para odedikten sonra istedigin kadar pluginlerini kaybet silinsin falan filan archosun sitesine kullanıcı adın ile giriş yaptıgın zaman otomatikman geçmiş bilgilerin cıkıo ve tekrar indirme hakkı tanıyor sana. onun dısında web plugini ve oyun aldım ben deneme amaclı...format attıgım wakit web plugini ve versiyonu silinmemişti ama oyunlar durmuyordu.
  • plugin isini hallettim.ebayden teklif vererek aldim 25$di 20$ a aldim tplamda 4 plugin var.ayin birinde aldim ikisinde mailie gelmis.hatta suanda archo uzerinde giriyorm.
  • Cihazı kullananlar lütfen bir açıklık getirebilir mi?
    Bazı kullanıcılar cihazın türkçe altyazı desteğinin olmadığını söylüyorlar. Bazıları da cinema plugini ile var diyorlar...
    Nedir bu işin aslı?
    Türkçe subtitle gösteriyor mu yoksa göstermiyor mu?
    İlginiz için teşekkürler...
  • türkçe subtitledan kasıt türkçe karakterleri göstermemesi.. i,ş,ç,ğ gibi harfleri y olarak gosterio.. altyazı cinema plugin ile düzeldiginide ilk defa duyuoum.o plugin firmware deil bu yusden duzelmez.
  • selamlar bende archos 605 80 gb var arkadaslar, sorunum ise aletin acılmaması.
    acarken beyaz sayfa geliyor recovery code 102 system is damaged, would you like to recover it diyor ve 3 secenek sunuyor bunlar No, Repair ve format disk ama hiçbirisine tepki vermiyor sadece 1 2 sn sonra ekran kararıp tekrar aynı ekran acılıyor. yabancı forumlarda da bakındım ama birsey bulamadım yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • bugün bende archos 605 4GB sahibi oldum
    harika bir cihaz forumu okurken ve ciazı incelerken music player ayarlarına girdim
    birkaç şarkıyı denedim derlen KİLİTLENDİ
    ve hiç bir tuş ve dokunmatik ekran çalışmıyor
    ne yapabilirim kiii
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.