Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj süresi çok iyidir 605 lerin. Bende de 605 80 giga var ve şarj süresi çok iyi. Sende bir problem olmasın? USB şarj bir zarar vermez sadece şarj süresi çok uzar.
  • Merhaba arkadaşlar
    Benim pluginlerle alakalı merak ettiğim bir konu var. Mesela web browser plugin i amerikada 30 dolar iken bu fiyat avrupa da 30 Euro. Neden böyle bir fiyat farkı var? Amerikadan alırsak uyumsuz filan mı oluyor demek? Aynı şey web TV plugini için de geçerli.
  • Sorun yaşayacağını sanmıyorum açıkçası ama ben her ihtimale karşu avrupa bölgesinden aldım. Ya sorun olursa :)
  • battery dock aksesuarını türkiyede bulabileceğimiz yer varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokomonon -- 18 Ağustos 2008; 21:33:52 >
  • archos güzel bir marka gibi ayrıca her yerde satılıyor ama çok büyük boyutları burdan archosa sesleniorum. biraz daha küçük olsan 2.5inç fln 2.9inç de olur. yoksa seni nereye sığdırabilirim. hem küçük olunca daha ucuz olursun bende D2yi aramaktan kafayı yemem direk seni alırım
  • archos 605 için flash oyunları indirebileceğimiz siteleri bileniniz var mı?
  • erdem d80;

her ihtamele karşın avrupadan alma daha akıllıca olur niye dersen indirmiş oldugun program sadece senin cihazında çalışacak şekilde kodlanıyor.Bende avrupa bölgesinden aldım. web tv plugin içinde aynı şey gecerli.

rock_elif;

archosun 405 modelleri mevcut.. istedigin boyutlara yakın ve ekran bakımından d2den daha kaliteliler.

cokomonon;

herhangibir flash sitesinden indirmiş oldugun flash oyunları archosa yukleyebilirsin.bu flash oyunlardan bazıları seri şekilde çalışmakta bazılarıda takılmakta.. G arama motoruna archosfans diye yazarsan bir cok archosla ilgili siteye ulaşıp takılmadan çalışan tawsiye edilmiş flash oyunları bulabilirsin..

son olarakda archos bombayı 5 serisi ile patlatmış durumda..
  • teşekkürler

605'i alalı sadece 3 hafta oldu.
    5 serisini görünce bir pişmanlık
    umarım benim aldığım fiyattan çok daha pahalıdır. aksi halde elimdekinin hiçbir değeri kalmayacak
    yine de 605'deki gibi yan tarafta tuşları yok. belki bu züğürt tesellisi olabilir
  • bende gorunce beni uzen tarafı şekli we mkv destegi oldu..ama ekran cozunurluk destegi 800*480 olarak gorunce acaba aynı programı 605 lerdede destekleyebilirmi diye içimden umut ediyorum.. bakalım zaman gostericek..fiyat farkı mutlaka olucaktır..

hele türkiyeden alıysan zaten buraya gelmezi en az 1 yılı alıcaktır..daha yurtdışında piyasaya cıkmadı cunku.
  • Pil süresi azalmış yeni modelde. Ekran 5 " e çıkmış. Birde mail client var. Başka da hiç bir artısını göremedim ben. Arayüzü falan değiştirmişler ama çok bi fark yok.
  • Arkadaşlar merhaba archos 605 80 gb kullanıcısıyım.
    Makinamda sürekli usb 2.0 sorunu yaşıyordum.Bende makinamdaki tüm verileri sildim.Sonrasında format hard driver yaptım.
    Fakat sonra okudum ki.Makinamaki lisanslarda gitmiş.Bu doğrumudur acaba.
  • Yeniden yükleyebilirsin. archos.com'da hesabında gerekli lisans bilgilerini bulabilirsin. Tek yapman gereken tekrar yüklemek.
  • selamlar archos 5 usa dan nerden kaca alabılırız.. ayrıca free plugın bulamıyormuyuz neden satın almak gerekyıro.. urunun ıcınde web browser felan cıkmıyormu anlamadım ben bu konuyu
  • web browserı satın alman gerekiyor henüz bu konuda bulunabilen bir yöntem yok..cunku aldıgın lisans sadece senin makinen de çalışıyor..web browser makinenin içinde war ama onu aktif hale getirmek için satın aldıgın bi program olarak düşün.

archos 5 e gelincede satışa cıktımı bilmioum tam olarak ama amazon.com en uygun site olarak goruoum amerika için.
  • sacma bısıy onca para bastırıp alıyorsun.. ve ozellıklerınde wıfı ıle webde dolanacagın yazılı ama onun ıcınde ext para odeyeceksın mantıksı gıbı
  • flash oyun indirip de, archosu bu konuda hala deneyemedim. lütfen indirilebilen bir flash oyunu sitesi. sudoku veya mahjong oyunu olabilir. bulduğum flashların hepsi sadece internet sayfasında online olarak oynanabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender

sacma bısıy onca para bastırıp alıyorsun.. ve ozellıklerınde wıfı ıle webde dolanacagın yazılı ama onun ıcınde ext para odeyeceksın mantıksı gıbı

fiyatına en baştan 30 dolar koyardı ve webde dolaşmak için plugin satın almak zorunda kalmazdın.we senin 30 dolar plugine werdim diye bi endişen olmazdı..

ürünün asıl amacı ne müzik dinlemek ve 800*480 çözünürlükte süper ekranında film izlemek dimi.. adamlar ekstra olarak wifi özelligi eklemişler ve demişlerki kullanmak istiosan 30 dolar odersin kullanırsın kullanmak istemeyen olursada 30 dolar odemez kullanmaz bölece ürün fiyatına ekstra 30 dolar konmamış olur.. diğer pluginlerde içinde aynı şey gecerli.. izledigim filmlerin cogu divx zaten o yusden cinema plugini almaya ihtiyacım yok..ama baştan ürün fiyatının üstüne koyabilirlerdi ve bende cinema plug fiyatını ya seve seve yada başka türlü ödemek zorduna kalacaktım..

ürünü alırkende bas bas bagırıyorlar zaten web için plug alman gerekli sunu alman için bu gerekli diye.. alacak adam bunları bilerek alıyor zaten..

• quote:

Orjinalden alıntı: cokomonon

flash oyun indirip de, archosu bu konuda hala deneyemedim. lütfen indirilebilen bir flash oyunu sitesi. sudoku veya mahjong oyunu olabilir. bulduğum flashların hepsi sadece internet sayfasında online olarak oynanabiliyor.

dostum flashın oldugu sayfanın url adresini(oyun acıkken) kopyala,kopyaladıgın adresi flash get gibi programlarda panoya kopyala yada f7 diydi sanırım flashgeti actıktan sonra f7ye bas ekran cıkacak .. yukarıdaki url boşluguna kopyaladıgın adresi yapıştır entera bas.. o sayfada bulunan dosyalar belirecektir.. o dosyaların arasında swf pyun dosyası gozukecektir..o dosyaya çift tıklarsan inecektir.. indirdigin dosyayı sonra archosun içine atabilirsin..flash bölümüne tabiki..
  • mükemmelsin flash oyunları artık oynayabiliyorum

sence USB yerine daha kısa sürede şarj aleti ile şarj etmek pil ömrüne zarar verir mi?
  • kendi orjinal dvr station ile şarj edioum ben.. max 4 saatte sarj oluo..ama usb şaraj ile 8 saat.. onun dışındaki aletler hakkında pek fikrim yok ama sana tawsiyem şarj çizelgesi tek kademeye düştügü zaman şarj etmen yani sonuna kadar bitsin diye bekleme daha uzun ömürlü olur..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.