Şimdi Ara

Archos Mu? Cowon Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan gelicek arkadaşım var ama kara veremiyorum archos 5 mi yoksa cowon q5w arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum sizce hangisi

• hiçbiri değil,cowon s9 ile gelsin bir tane...
  • yalnız onda wireless yok ben birazcık internet tablet bakıyorum cowon s9 da wireless olsa süper olur gerçekten onun yerine ipod touchda alınabilir
  • Archos 5 i tercih et bence. Cowon q5 ile ilgili bir çok problem var. Kullanıcı forumlarında bu cihazın fiyatının hakkını veremediği belirtiliyor. Archosun eksiği ise ek maliyet isteyen plugin olayı. eğer düşünürsen viliv s5 diye yeni bir umpc cıkarttı amerikada ön satılara başlanmış. yapılan testlerde çok iyi yorumlar almış. Bende archos 5 almayı düşünüyorum ama yeni viliv s5 aklımı çeldi...
  • Bu konuda ben de kararsız kaldım. Cowon'un ses kalitesi ne kadar da muhteşem olsa da, Archos'un modelleri özellik bakımından çok önde. Sonuçta PMP leri sadece müzik dinlemek için almıyoruz.
    Bir aydır Cowon 5QW, Archos 5 ve Archos 7 arasında gidip geldim, hala karar verebilmiş değilim.
    Şu an ben sadece Archos 5 ve Archos 7 arasında kararsız kaldım. Acaba 7 inç daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Gerçi taşıması daha zor olur. Bir de resmi sitesinde Archos 7 pilinin Archos 5 e göre daha fazla dayandığı yazılmış.
    Umarım forumdaki uzmanlar size ve bana bu konuda karar vermemize yardımcı olurlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.